Yellowjackets

• 12 494
  • 224
  •   1
Отговори
# 150
  • София
6-ти еп.

Най- накрая силен епизод и имаше развитие на историята.

Дяволо
Скрит текст:
Недей да го гледаш.

# 151
  • В Космоса
До 4-ти епизод съм. Шона е голяма психопатка в миналото и направо ми е противна, докато в настоящето въобще. Една миличка такава, хаха. Като от Роуз от Двама мъже и половина (нали актрисата е същата) - симпатична и мила  луда. Joy Нат ми е любимка. Жалко, че я няма в настоящето. Другите всичките ме дразнят. Освен Мисти, тя и тя е от симпатичните психота.

# 152
  • Somewhere far away
М, не не мисля- Шона си е противна и психопат както в миналото , така и в настоящето. За мен тя е най- отрицателен герой  и в двете времеви линии- не се подлъгвайте под миличкия тон и сладък глас, тя  просто се е научила да си замаскира психопатията под приятен тон. И не гледайте какво говори, гледайте какво прави.

# 153
  • София
Започвам да се замислям, дали всеки би изперкал до такава степен на такова място, че дори и да не иска да бъде спасен.

# 154
  • Somewhere far away
Те останалите искаха, ама Лоти пак изплиска  легена.

# 155
  • София
Всички имат страх от Лоти и Шони, не искат да им се противопоставят, за да не са те следващите жертви.

# 156
  • София
Изгледах накуп епизоди 5 и 6

Закривай!
Бесен съм.
Скрит текст:
Сигурно си мислят, че могат да минат метър по начина по който умря Бен, но никакъв шанс.
Особено пък и след като го изядоха. Това преля чашата.
Мислех да пиша някакви фермани, но се отказах.
Мен вече ме загубиха като фен на това шоу. Сега ще си променя и оценката в IMDB от 8 на 4.
Вече искам всички до една да измрат. И дори за смъртта на Нат се радвам.
Но най-много искам Шона (най-голямото зло) и Таиса да умрат по най-гадния начин.

# 157
  • София
Ее, Дяволо, нали те предупредих да не гледаш.

Искам да направят и една серия с алтернативна версия, ако не бяха попаднали в Канадската пустош, как щяха да им се развият животите.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 15:35 от Иля

# 158
Ох, чета ви и се отчайвам.
Иначе не съм почнала въобще новия сезон.

И всъщност те на остров ли са наистина? Мислех, че са в някаква планина.

# 159
  • Somewhere far away
Не е остров. Грешка на езика предполагам от колежката горе.

# 160
  • София
Моя грешка- Канадската пустош.
Поправям се.

# 161
Изгледах тъкмо еп. 6 и какво сега тия хора които излезнаха от някъде дефакто ги спасяват ?

# 162
  • София
А ето, че има и още един оцелял- Мелиса, която ще бъде изиграна от Хилари Суонг.

# 163
Аз изгледах 3.епизод и чета паралелно темата, но срещнах мнения, че не сте сигурни и не е дадено дали треньорът запали хижата. Аз ясно си спомянм, че го дадоха!
П.П. Отидох да видя пак, реално Бен само взима кибрит и ги гледа отвън, но може и просто да си краде разни полезни неща за пещерата, защото първо слага и друго в една кофа.. А и преди това го даваха как се опитва да си запали огън и не успява.. Така че наистина може би не ги е запалил той, а просто си отнася полезни вещи за отшелничеството, докато те са вътре, но взимането на кибрита добре заблуждава!

Срещнах и чудене с кого си говори треньорът. Още в предишния сезон показаха, че са негови спомени и халюцинации, разговори с приятеля си Пол.

Продължавам да гледам и все още вярвам и се надявам, че няма свръхестествено обяснение! А просто момичета с повредена психика от обстоятелствата, имали са нужда да вярват в нещо, оцелявайки + гъбите.. Това е огромна травма и дори и пораснали, опитали се да забравят и да се реализират като нормални в обществото, се оказва невъзможно.. Затова при всяка трудност отново стъпват на това, в което са повярвали някога.. Всяка вече жена има две същности.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 22:57 от 50 Shades of Purple

# 164
  • София
Някой следи ли го още?

Общи условия

Активация на акаунт