Спонтанен аборт/извънматочна бременност - 4

• 30 519
  • 597
  •   1
Отговори
# 135
Това са добри новини Simple Smile Радвам се, че към момента сте изключили ИБ, стискам палци за следващия преглед вече да се вижда и точица където трябва Simple Smile Успех!

# 136
Това са добри новини Simple Smile Радвам се, че към момента сте изключили ИБ, стискам палци за следващия преглед вече да се вижда и точица където трябва Simple Smile Успех!
Сърдечно благодаря !

# 137
Благодаря за подкрепата! Днес чгх е 345, като според калкулатора се удвоява на 55 часа. Пак е малка нарастването, за жалост. Сега пътувам съм София, силно се надявам на добър изход.

Как си?

Привет и от мен, към момента изключиха извънматочна бременност и се допуска по - късна овулация. ЧГХ се удвоява добре вече и към края на седмицата отново ще съм на преглед. Не смея да се зарадвам, защото при чгх малко над хиляда не се видя нищо в матката.

Стискам палци и аз всичко да е наред и да се успокоите и зарадвате истински!

# 138
За жалост при мен има развитие, което не е особено обнадеждаващо. Пуснах днес прогестерон и естрадиол и са доста ниски, под долна граница. Преди няколко часа получих и кафяво зацапване. В същото време в матката не се видя нищо днес на прегледа, но лигавицата беше удебелена и аг - то каза да отида след два дни на преглед.

# 139
Здравейте отново, след крехката надежда за благоприятно развитие на нещата при мен, за жалост "точка" не се видя и  чхг започна да спада. Сега очаквам да ми дойде цикълът.  Много ми е пусто и тъжно. Благодаря на всички за съветите ! Бъдете здрави !

# 140
Съжалявам Amerikas0990 Sad

# 141
Здравейте отново, след крехката надежда за благоприятно развитие на нещата при мен, за жалост "точка" не се видя и  чхг започна да спада. Сега очаквам да ми дойде цикълът.  Много ми е пусто и тъжно. Благодаря на всички за съветите ! Бъдете здрави !
Съжалявам! Всичко ще бъде наред следващият път! Вярвайте ! Успех!

# 142
  • София
Amerikas0990, съжалявам за развитието на нещата при теб.
Все пак мисли положително - успяла си да забременнеш и не се е стигнало до лошо развитие на нещата!
Желая успех следващият път!

# 143
Здравейте, момичета. Отново се включвам с питане, колко време горе долу продължава кървенето при спонтанния аборт в ранни седмици? Лекарят каза, че няма нужда от кюретаж, но да се подготвя за кървене около 15 дена. Проблемът е, че е много оскъдно. Колко време след това трябва да си пусна изследвания с цел установяване на евентуален проблем. Според аг то не е нужн към момента, но не искам да преживявам отново подобно нещо и каквото зависи от мен, ще го направя. След колко време може да подновим опитите според вас?

# 144
  • в сърцето на един мъж...
Принципно лекарите казват, че е добре около 6 месеца да се изчака. При различните хора кървенето е различно. При мен беше около месец - ту спираше, ту пак почваше. И точно оскъдно беше Sad Горе долу и по същото време можете да пуснете изследвания.

# 145
Принципно лекарите казват, че е добре около 6 месеца да се изчака. При различните хора кървенето е различно. При мен беше около месец - ту спираше, ту пак почваше. И точно оскъдно беше Sad Горе долу и по същото време можете да пуснете изследвания.

Благодаря , явно ще трябва да се въоръжа с търпение.

# 146
Здравейте! За втори път ми се случва нещо, което мисля, че е спонтанен аборт. Но понеже никъде не съм прочела, че се случва така, да питам тук. Първия път не помня дали точно така започна или имаше кървене преди това, но този път, още като усетих, че започва да ми тече нещо, отидох до тоалетната и там изтече голямо количество кървава течност... Ама не като при цикъл. Щото моят е мното обилен един ден със съсиреци. Това е доста по-течно и доста по-обилно...
Първия път не съм ходила на доктор и не помня колко е продължило кървенето след това, но сега вече продължава 9-ти ден. И всъщност в началото беше слабо, дори първия и втория ден почти никакво, после като нормално и сега по-скоро се засилва.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 10:54 от celika

# 147
Трябвало е още първите дни да направите кръвен тест за бременност. Така никой не може да потвърди или отхвърли предположението за спонтанен аборт. А и да отидете на лекар...

# 148
Тези неща са ми ясни. Въпросът ми е дали се случва така при спонтанен аборт.

# 149
Причина за кръвоизлив може да е не само спонтанен аборт.

Общи условия

Активация на акаунт