Магията на изтока - тема 67

• 26 754
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
  • MJF
E аз бях по-голям оптимист Mr. Green .Вярвах че като стане детето на 1г тогава ще видя финала на тоз сериал.
Ок, ще се огледжаме с bb6, пускаме радара. Mr. Green

# 346
  • вятърничава
Шош, точно такъв разбор очаквах.Със следобедното кохи да си кажа набързо и да приключа темата за Red.
Скрит текст:
Гледах най-вече заради Satoshi Tsumabuki,затова и писах,защото знам,че го харесвате.И всички останали актьори си изиграха добре образите.Затова не съм недоволна от филма,не го смятам за загубено време.Извинявай ако съм те подвела и съм загубила твоето.Не мога да кажа,че Kaho ми хареса.Не я харесвам като жена и ме беше трудно да проумея защо трима хубави мъже тичат подире и Wink
 В крайна сметка, за разлика от теб, аз ги съжалявах всичките - и него ,и нея, и съпруга,та и детето.

Еха, Konin Todoke ще го финализираме тази година. Днес ми е едно такова - Коледа и Великден в едно, разбираш ли!

# 347
  • MJF
Аааа, bb6 да ги нямаме такива, хора различни сме, гледаме под различен ъгъл, със своите виждания , чувства, и пр. Аз ако не искам просто няма да догледам нещо и готово. Никакъв проблем. Така че въооообще няма за какво да се извиняваш еле пък думи като "подвела".
Скрит текст:
За Кахо като жена  и тримата хубавци Wink Ами такива казуси са интересни и в реалния живот. Колко пъти и аз съм се питала за някой/някоя какво намират толкоз в него /нея  Thinking
Аз проблем с тази актриса нямах в тази роля. Но на мен еротичните сцени ми бяха в повече да речем. Не че ми бяха неубедителни или имам някакъв проблем какво съдържаха. А защо бяха. На мен дори за дъщеричката не ми стана жал от това снимане/сглобяване на историята, дори когато падна от катерушката. А само от този акт можеше да следват поне 10-20 минути във филма ама не би. Само кадър.
Пиша ѝ го пълен фал на Юкико Мишима. Като казвам "хамерикански" че е някой филм имам най-вече предвид липса/недостатъчност на дълбочина на образите. Това за мен им е най-слабото звено по онези ширини - далекозападните Wink . А тук за капак и "голите сцени" ми бяха напълно по "хамерикански" - по задание, полагат се ама защо , ама какво .....туй друга тема/не е важно.
А за финален капак в този филм и снега по едно време ми дойде в повече. Wink . Ама за това не му намалих точка де Stop .
Wink Smiley Hug

# 348
A Business Proposal - епизод 5

Тази сцена е всичко, което мисля и аз за днешния епизод.

Все още ми е повече забавно, отколкото досадно, но с уговорки, заради някои досадни/ омръзнали сцени, характерни за голяма част от корейските ром-ком-и.
Държи ме и това, че липсва отрицателен герой, освен един незначителен дразнител, но той е колкото да има малко интрига около едната двойка в историята.
Плюс е, че историите са две и се развиват паралелно.

Ким Дже Ук и неговата амнезия отидоха в коша. Забили са в такъв корейски кошмар, с толкова безумия, опити за убийство и какви ли не човешки низости, че нямам нерви, нито търпение и желание.
Жалко за Ким Дже Ук.

# 349
  • MJF
E жалко за Ук.

Tsuma, Shogakusei ni Naru (2022)   8 "Върнахме се на релсите".
Скрит текст:
Имам предвид че малко се поразсеяхме последните серии от   въпроса Марика- Такае, най-вече къде е Марика в таз цялата работа. А както се оказа и посестримата ѝ по участ- Изуми, чието тяло е "взето под наем"от писателя. Сега всичко ясно и на всички, та е време за следващия етап от "взимането в ръце" на Кейске, щерката и вуйчото. Много бързо омекнаха/ замрънкаха пак. Какво са си мислили?! Че Такае ще "векува" като Марика, без да се питат а Марика аджеба къде е ?!
Thinking какви въпроси задавам ooooh! . Аман от духове.
Броих. Гледам текущо 3 заглавие с духове. 3! Само едната корейска метеорология ....ме крепи. Rolling Eyes Mr. Green
Прихвана радара Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga (2021) 10, качен е готов.

# 350
Гонг Ю рекламира кафе.Първоначално реших,че е корейската версия на Бенджамин Мур и дават идеи на аджумите да пребоядисват. Blush

# 351
  • вятърничава
Tuon, Joy

Konin Todoke - финал!
Скрит текст:
Скъса ми нервите този Момосе-сан.Пън от началото,пън до края.10 епизода чакаме за една безизразна целувка.
Фиктивна като брака им.А Нана се почуди зад какво да си крие корема.То вече нямаше достатъчно големи за целта папки,табли,котка (не случайно са избрали такъв едричък екземпляр), възглавници, маси,дивани,барплотове,палта тип палатка за бежанци.Както и да е,свърши се! Единствено Омочи печели приза "Любим герой" Animal Cat2

# 352
  • Там, където мечтите се сбъдват
Докато гледах края на 6та серия на Thirty nine ми хрумна, че ако бях сценарист, щях да заложа болната да се окаже Ми Жуто, да са объркали изследванията.

# 353
  • MJF
Smile реклами, кво да ги правиш?!

Konin Todoke
Разгеле! Изгледан. Мне. Като виден кучкар мен Омочи не ме трогна. В последния епизод забелязах само един ала далматински тоалет на главната героиня в началото, точно като рекламираше пижамите с Омочи бе в бяла торба с черни петна- същински далматинец. Нямам повече коментар.
bb6, Hands Clap нас. Присъединяваме се към групата на Рос- изгледали сме това заглавие и толкоз. Вие с Омочи оставате, а аз даже и без него. Smiley

# 354
A Business Proposal - епизод 6

Чаресо, Мин Гьо-я, чаресо (пу пу-сцената беше дебак), но на намджа чингуто на Ха Ри-ши ми идва да му издърпам ушите. Пабо.
Явно това ще е драмата - завали ли дъжд Канг Те Му-ши ще "превключва". Дано Ха Ри-ши скоро зацепи какъв му е проблема, че то не остана много до финала.
И днес повече се забавлявах. Няма да критикувам, макар че има за какво, но като цяло държат линия за една прилична корейска ром-ком история, е, поръсена с лекаааааа драма, но какво да ги правиш, корейци, за тях животът е страдание.
2в1-ши, докъде я докара? Гледаш ли ги?

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 19:36 от rossonera

# 355
Още не съм го почвала, Рос. Нещо не мога да си организирам времето тези дни, че да остане време и за сериали. Успях да довърша само за "профайлъра" Ким Нам Гил и мога да кажа, че като за подобен сюжет ставаше за гледане. Актьорите направиха сериала и заради играта им си заслужаваше отделеното време. А, и това, че сценаристът се придържаше към линията с престъпленията и не се изкуши да залитне и да намеси романтика и битовизми.

# 356
За Кимнамгилски съм съгласна, като цяло, но след прекъсването ми доскуча. Изгубиха началния темп. Финалът предполага и сезон 2, но едва ли.
Ким Нам Гил ще го гледаме и в новия му исторически сериал по Нетфликс, в ролята му на войник от японската императорска армия през 20-те години на XX в. Разснимал се е, така че не ни липсва.

Ее, жалко. Коментирам, защото ми е забавен, а и по всичко личи, че няма да има голяма драма. Няма време вече, половината сериал мина, а и корейците го гледат, има висок рейтинг.
Това им е хубавото на 12-ет серийните корейски сериали, като този на Ким Нам Гил и Бизнес предложението. Държат добра линия - кратка и с логичен/ приличен завършек.
Няма амнезия, няма болести, няма катастрофа (е, има, но тя в миналото на Ан Хьо Соп, когато са починали родителите му), няма отрицателни герои и няма зла, богата аджума.

Мин Гьо се представя много добре, но и сама го знаеш.

Последна редакция: вт, 15 мар 2022, 21:03 от rossonera

# 357
За Кимнамгилски съм съгласна, като цяло, но след прекъсването ми доскуча. Изгубиха началния темп. Финалът предполага и сезон 2, но едва ли.
...............................
То, такъв тип сериали предлагат възможност за много епизоди. Добре, че за корейците не е характерно. Ако са американци ще го влачат с години. Виж с Добрия доктор какво правят.

Ким Нам Гил гледам в два сериала ще го чакаме. Този, за който си споменала - Bandit: The Sound of the Knife и другият е Island.

# 358
Знам, че и Свещеникът сезон 2 трябва да излезе скоро с него. Снима, нямаме повод за оплакване.
За една спокойна нощ с Ким Нам Гил откъс от класиката с негово участие.
Божеее, как го гледах този сериал заради Ким Нам Гил, как не спях и как обичах Ким Дже Ук тук, ммм. Години, години, кога минаха тези години?!?

# 359
  • MJF
Thinking  така като чета тоз A Business Proposal даже духове няма. Да взема да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт