Магията на изтока - тема 67

• 26 955
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
  • вятърничава
Ето, фенките на Кохей Мацушита/🍋-сан, Дай-чан са строени за сутрешна проверка.
Дано да е здрав и да има шанса да живее в мирно време, за да продължи да ни радва. Той е поел по правилния път кариерно, няма съмнение в това. Значи е трябвало не с баница, а с торта да стартирам днес.
Ох, след Saiai не мога да го харесам с дълга коса и буклички. Но всякак е прекрасен.

# 286
  • MJF
Forecasting Love and Weather 8
Скрит текст:
Честно казано в повечето случаи като почнат с метеорологията и ме губят, взех да ги редактирам тези моменти с все по-голям размах. Струва ми се че има много хипербола в сценария там , преиграване и прочие.
Един от любимите ми герои е Shin Seok-Ho, голям образ е , днес в 8-и епизод с това  портативно вентилаторче ме Mr. Green . Oh Myung-Joo ми е също симпатичен герой.
Днес продължението на крокодилската тема ме Smile . Майката на ГГ ако знае какви терзания имат щерките ѝ. Едната брои пръсти на крокодили другата събра една вечер 4-а мъже в апартамента си Mr. Green
Han Ki-Jun е голям мухльо и му признавам на Yoon Park, че добре го играе.   

# 287
Кристал е с мозъчен тумор, последна фаза. "Блестящо начало" за корейски сериал. Дже Ук е луд, щом се е съгласил да участва в тази безумна корейска боза.
И тая глупост ще върви по Дисни+. Отврат.

# 288
Вероятно искат да покажат класическа корейска драма.За онези фенове,които преоткриват живота чрез корейските сериали.Така ли беше?
Може чудодейно да оцелее накрая.
Сега погледнах,кои са най-гледаните продукции на Дисни+ и неочаквано сем.Симсън е на първо място.
Scream Дори Локи е преди The Mandalorian.Не го вярвам. Тук могат да се видят всички.

# 289
  • MJF
Tsuma, Shogakusei ni Naru 7
Скрит текст:
Неусетно изгледан. Много логично върви това заглавие в своята фантастичност. Чудесно им се получава. Каква интересна динамика в този епизод с майката на Марика- Марика- Такае и нейната майка. Вуйчото нейсе избухна и "се срещна " със своите чувства, желания, нужди и задължения. Получи се добре и здравословно. Рос, не познахме за близкия човек, че е майка. И тази линия повече от добре се получи.
Нашия кафеджия не е да не предупреди. Макар и само няколко минути преди "трансфера" . Wink
Чакам следващите епизоди. В тях очаквам повече от Марика и майка ѝ.

Дже Ук за мен е 100% за инди заглавия. Но я го помня в едно такова я не. За жалост не се дорежда в такива. Почти.

# 290
Честит празник, мили дами. Поне днес не бъдете мъжки момичета справящи се с всичко и се оставете да ви поглезят, но.... да ви обичат и уважават през всеки един ден от годината Kiss.

Military Prosecutor Doberman
Интересно започна. Чо Бо А е страхотна. На работа се държи като беззащитна женичка, но в действителност е жив огън. Ан Бо Хьон ще бъде доста изненадан.
Скрит текст:
Той е загубил родителите си като дете. Те са били военни и загиват пред очите му, в катастрофа, при която и той е бил в колата. Отгледан е от леля си, която е полицай. Проблемно дете, което все се забърква в разни каши и е изклчючван от дузина училища. В крайна сметка не завършва, но по-късно издържа изпитите за юрист. Единствената му цел е да печели много пари. И, когато получава предложение да стане военен прокурор за 5 години, след което ще получи място в една от на-големите адвокатски кантори се съгласява като изпозва всякакви средства, за да печели делата в полза на покровителите си. Наближава вече да напусне армията и да получи обещаното му място.
Тя е новоназначен прокурор, завършила с отличие. Никой не знае почти нищо за нея и личния ѝ живот. Доста праволинейна в работата си и много-много не се впечатлява от чинове и по-висшестоящи, когато това се отнася до принципите ѝ.
Но май ще се наложи двамата някак да работят заедно.

Sponsor
Скрит текст:
Една млада жена (Han Chae Young) "продала" себе си на един "дядо" за пари и позиция. Тя е шеф в козметична компания, но вече смята, че е дошло време за нещо повече. Въпросът обаче е дали "дядото" мисли същото Wink. Един млад мъж (Lee Ji Hoon), убеден, че "дядото" е виновен за нещастията в семейството му. Още един млад мъж (Koo Ja Sung), който се опитва да оцелее и вижда в конкурс за модели възможност до някъде да подреди бъдещето си и неговата бивша съпруга (Ji E Suu), която е изгряваща актриса.
Всички те ще се сблъскат по пътя си към успеха или падението и жаждата за мъст.

Love ft. Marriage & Divorce Season 3
Част от актьорите от първите два сезона са сменени, което е малко дразнещо. Иначе продължава в същия дух, с всичките корейщини, от които се чудиш да се смееш ли или да ги нариташ.

Уточнявам, че съм гледала само по един епизод от всичките, та коментарите ми са на тази база.

# 291
  • MJF
Забравих преди да честитя празника на дамите. Честит 8-и март!

2в1 ,а с Forecasting Love and Weather до къде си?

# 292
Честито и от мен! 🌹

# 293
Честит празник Hug
Правят замъка от Howl’s Moving на студио Джибури Smile
Castle

# 294
Мм, става "чудно". Кристал е с мозъчен тумор, остава ѝ само година живот, а Ким Дже Ук го блъсна кола и сега е с амнезия, не помни нищо. Грандиозно, гениално, изключително съдържателно.
Тумор, катастрофа, амнезия. И това само за два епизода. Какво повече да иска човек от един корейски сериал, мм? А, да - липсва само луда и алчна аджума, но има време и за нея.
Жалко за моят любимец И Ши Он, но тук е в ужасно тъпа/ идиотска роля.

В Бизнес предложението...

Вече бях започнала да мисля, че до финал на сериала, Ан Хьо Соп няма да разбере коя е тя. Четири епизода се гониха, засичаха "случайно", а той най-после загря. Алелуя! И това е нещо.
Но тук историята се търпи, дори ме забавлява и не е толкова абсурдна като при Дже Ук, а и засега нямаме нито тумор, нито амнезия, нито блъснат от кола.

# 295
..........................
засега нямаме нито тумор, нито амнезия, нито блъснат от кола.
Споко, има време за всичко Joy. В оная сапунка, дето я зарязах, за Лейдито и Джентълмена, той 2-3 пъти получи амнезия и все различни периоди от миналото си забравяше Joy Joy Joy.

Шош, до 4 епизод на Метеоролозите съм. Малко ми беше кът времето последната седмица.
И тези, за които Рос споменава още не съм поглеждала. Ще наваксвам тези дни.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 23:37 от 2в1

# 296
  • MJF
Пфу, какви ужаси описахте на кор-фронта. Мерси, но само с таз метеорология ще съм към момента.
2в1 , ще чакам да минеш и 7-и епизод, там е култовата сцена Satisfied

# 297
Нали най-голямата ми любов са късометражните филми и Лео/Ву Лей Heart
Fly Close to the Ground
Почти 20 минутен филм,който Лео снима в пустинята (Цайдам) на рождения си ден - 26 декември
Работи с местни жители,язди кон,спи в палатка и снима.
Скрит текст:

Mei
Незнам как съм го изпуснала при все,че е от 2006г. и има Сребърна мечка от Берлинале.
Това е роамтичен късометражен филм от Тайван.Действието се развива в магазин за юфка,да се разбира,че се огладнява през 15-те минути докато се гледа.

Commodity City
11 минути кадри с магазини от голям китайски пазар в който продават всичко - бижута,играчки,цветя,инструменти...
Веднъж гледах влогър,американец,който живее в Китай,той отиде на подобен пазар,но за части и после си сглоби собствен телефон.

Шош,това е много кратък (5 минути) ирански филм -Tonight Is Not a Good Night for Dying
Тук за гледане,ако решиш да му отделиш време.

# 298
  • Там, където мечтите се сбъдват
Много умувах кой да е първият, пардон, вторият досег на ММ с корейското кино. Паразит не го догледахме, признавам и реших, ще бъде Extreme job:)

# 299
  • Разпиляна във въображението
Дано ти хареса. Ние доста се забавлявахме с него.

Общи условия

Активация на акаунт