Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема №26

• 41 304
  • 880
  •   1
Отговори
# 75
  • Перник
Аз ги редя като синята. Понякога някои съм слагала и като зелената. Все са измити накрая, така че едва ли има голямо значение Simple Smile

# 76
  • На брега на реката
И аз редя, като синята. Другото, ми е нелогично!

# 77
И аз като редя като синята .

# 78
Не мисля, че има значение, стига вдлъбнатите неща като купи и други да са с отвора надолу, иначе ще останат пълни и няма да се изплакнат добре. А в упътването на моята миялна има тази картинка:

# 79
  • Велико Търново
Simple Smile
Благодаря ви!
Няма да казвам, че съм питала тук Simple Smile
Аз ги редя както дойде, и си мисля че вътре в машината няма значение кое накъде е, стига да има поток на водата надолу.
Според ММ е както на инструкцията на ЧС всички в една посока като синята чиния.

# 80
Всички в една посока е логично, защото се събират по-добре. Ако е една така, друга онака, не се събират така. Мислех, че въпросът е накъде да са обърнати всичките.

# 81
  • На брега на реката
Ама на показаното от Черна станция, не всички са в една посока, а в зависимост от наклона на шипове. Подредени са, като синята чиния с лек наклон назад в горната част на чинията, но от другата страна шиповете са с обратен наклон и съответно чиниите са обърнати с "лице" към центъра!

# 82
Да де, в една посока са в съответната секция, това имах предвид, защото така не си пречат. Ако другата секция е с обратен наклон и там ще са на обратно.

# 83
Кажи му че той е прав и само той да я зарежда и да се разправя с нея 😂.Моят не иска и да я доближи,даже не знае как се пуска.Иначе я вади с малкия де,той му ги подава.Нужно ли е да казвам че ги реди на плота,а не на местата им?Иначе единствения минус на твоето редене са ти го казали губиш място.Но така или иначе едва ли я пълниш на макс.Щом се измиват няма проблеми.

# 84
  • Перник
Кажи му че той е прав и само той да я зарежда и да се разправя с нея 😂.Моят не иска и да я доближи,даже не знае как се пуска.Иначе я вади с малкия де,той му ги подава.Нужно ли е да казвам че ги реди на плота,а не на местата им?Иначе единствения минус на твоето редене са ти го казали губиш място.Но така или иначе едва ли я пълниш на макс.Щом се измиват няма проблеми.

Същата работа и у нас. Първите дни вадеха съдовете и ги редяха отгоре на плота. После, ако аз не съм ги извадила и наредила по местата им започнаха да си вземат каквото им трябва от миялната. За сина ми тя е "просто още един шкаф" Grinning

# 85
И аз нареждам като сините.
У нас само аз се занимавам със съдомиялната, чак ме ядосват някой път като се прибера след работа и около мивката е отрупано с мръсни чинии. Не знаели как да ги наредят Rolling Eyes

# 86
  • на Мелмак
Фроузен и у нас така, върху плота над съдомиялната наредени мръсни съдове или в мивката. Какво ти пречи да отвориш и да ги мушнеш? Може би, защото после ги пренареждам Joy
Иначе помагат в разтоването. И аз ги редя като сините. Иначе е непрактично, губиш място.

# 87
Само да кажа че петната бяха от многото препарат. Измих със половин таблетка на 70 гр програма около два часа и нямаше проблем. Имам и гел, за кратката програма ще ползвам него. Мисля че няма да има проблем

# 88
Добре де, аз и слагам всичко😁 сол, гланц и мия с различни препарати. Имам и такива всичко в 1,имам и други при, които си трябва глан и сол. Грешка ли е, че я зареждам със всичко?
Солта е настроена на 4,(препоръка на машината) във Варна сме. Нямам бяло, петна или изобщо нещо различно от добре измити съдове. При предната ми миялна съм имала бял прах по съдовете и неизплактнат гланц. С тази нямам проблем, само с това че е 6комплекта..ама нямам място за по голяма

# 89
Здравейте!
Някоя от вас има ли съдомиялна, която освен по програмата, твърдостта на водата се настроива и механично, чрез това чудо? Как да го завъртя в подходящата позиция?

Общи условия

Активация на акаунт