Всякакви въпроси относно съдомиялните - тема №26

• 41 926
  • 880
  •   1
Отговори
# 795
Според мен препаратите имат по-голямо въздействие върху съдовете, отколкото самата миялна.
Моята е просто Зануси без никакви екстри. Нищо не ми е надирало, нямам специални деликатни функции.

# 796
Според мен препаратите имат по-голямо въздействие върху съдовете, отколкото самата миялна.
Моята е просто Зануси без никакви екстри. Нищо не ми е надирало, нямам специални деликатни функции.
И аз съм така, само че с Канди. Без всякакви екстри и съм много доволна.

# 797
Важното е да се използват подходящите препарати за типа съдове-стъкло, порцелан, загорели съдове. Фини чаши и загорели тенджери накуп, не ми се връзват.

# 798
  • Mediterraneo
За мен даже не е от препаратите, а от подреждането на машината. Моята Канди има сума ти и екстри и програми, ползвам си една от час и 20 минути, 60 градуса е, няма грешка.

# 799
Аз пък имам следната драма с един Фагор.
Измих някаква тенджера, саждива отвън от газовия котлон. И сега по всичко пластмасово полепва фин черен филм.
Мих празни цикли с таблетка, с течен препарат, филтри-милтри, всичко. С препарат за миялна 2 пъти също. Със сода, с оцет, Абе квото прочетох... Даже с обезмаслителя за камината пръсках 😁, гъба търках, киснах, уж нищо няма вече... и пак не в съвсем изчистено и си цапа... Други идеи?
Харизана ми е и искам да си я ползвам на вилата, ама нещо ме ядосва тъй като стане...

# 800
Мазни сажди са това. И да те питам и да не те питам що го сложи това в миялната, ти си знаеш, че "дяволът" те е бутал"  Simple Smile
Виж с това дали ще стане (вътре са 2 шишета прах= 2 дози):
https://hg-bulgaria.com/bg/product/magazin/55-1/5587115770192971

# 801
За мен даже не е от препаратите, а от подреждането на машината. Моята Канди има сума ти и екстри и програми, ползвам си една от час и 20 минути, 60 градуса е, няма грешка.
А малко разяснения как си подреждата машината. Аз имам от скоро и малко ваш опит няма да ми е излишен!

# 802
А малко разяснения как си подреждата машината. Аз имам от скоро и малко ваш опит няма да ми е излишен!
И аз имам същия проблем. Подреждането хич не ми се получава.

# 803
  • Burgas
А какви препарати ползвате?

# 804
# 805
  • Mediterraneo
Ами не знам за подреждането как да го обясня. При това винаги я пълня максимално. Моята е голяма, мисля за 13 комплекта се води. Просто на принципа проба- грешка открих как да намествам нещата така, че хем да събира много, хем да не остават неизмити съдове.

# 806
Основния принцип е да не се допират и да не се застъпват съдовете( или ако се застъпват, да може да минава водата) и да не са обърнати с вдлъбнатото нагоре( за купи и лъжици, това). Забелязала съм и че тави и  тенджери се измиват по-добре, когато са леко под ъгъл. Но, определено всяка миялна си има специфика и се учи на принципа проба- грешка...или се чете упътването Laughing( преди повече от година я сменихме миялната вкъщи, а домашните все още не са ѝ хванали чалъма на новата, въпреки че според мен мие в пъти по-добре и е по-лесна за зареждане).

# 807
Здравейте имам най вероятно проблем с миялната

Този индикатор мига, чува се някакво бучене и нито мога да я вкл нито да я изкл само си мига почва и спира да бучи . Все едно се мъчи да започне програмата. Сложих някакъв препарат да я почистя , той направи толкова мн пяна дали е от това като я отворих дъното беше пълно най вероятно и по маркучи или там каквото има също има пяна . Чува се да пукат балончета . Възможно ли е да е от това?

# 808
Този индикатор сигнализира, че има проблем с постъпването на водата. Или водата е спряла, или тръбата за пълнене е запушена.

# 809
Този индикатор сигнализира, че има проблем с постъпването на водата. Или водата е спряла, или тръбата за пълнене е запушена.
А когато се отстрани проблема евентуално, трябва да започне да работи нормално ли. Защото снощи я пуснах всичко си беше наред, днес започна напълни с пяна и започна да свети това. Нищо не се е променило вода си има маркуча не е бутан. Къде може да е проблема!?

Общи условия

Активация на акаунт