Абонаментни кутии в България - Тема 21

• 53 806
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
На мен ми допада Кибрит, за разлика от изданието с крио гела за крака, където полезни ми бяха 2 продукта Grinning всичко ще ползвам от тази. Книгата, ако не ми хареса ще подаря.

# 526
Да споделя и аз първи впечатления от кутията на Кибрит. Нощният крем при мен е пълен, веднага го пробвах и ми хареса, създава комфорт на кожата,без да е тежък. Шампоана и балсама – довечера. Но тампоните на Миа са разочарование – 39 лв. не бих дала , но когато ги ползвам може да ме изненадат. Дано! Мицеларната вода ще се ползва, но аз предпочитам за почистване  пяна и тоник (флорални води). За книгата бях подготвена от вас, които я разкрихте...

Последна редакция: вт, 15 фев 2022, 17:15 от MilaNina

# 527

Всички което има в кутията ми се повтаря по нз колко пъти😃надявах се поне неразкритите продукти да ми влязат в употреба,уви....имам мицеларна вода,друга марка достъпна по магазините от сумати врем,просто не се гримирам (в майчинство съм ).
Довечера ще ползвам всичко без Миланези.Че вчера си мих косата 😃

# 528
Разгледах и анкетата, явно ще сменям абонамента с други кутии.

# 529
  • Варна
Аз само наминавам, следя ви, чета ви, изтървах спатиите на спешъл кутиите, ама нали сега си “възстановявам” кожата на лицето си пасувам.
Иначе кутията на Кибрит мислех да я взема от някой от вас, гледам има свободна, но и това ще ми отпадне. Харесва ми съдържанието ѝ обаче реших вече и с шампоаните да не експериментирам и си поръчах нещо подходящо от фризьорката ми.

# 530
Днес взех Nailbox. Мисля само нея поръчвам, спрях с експериментите на козметика и трупането на продукти. Кутията вече ще е само в мини вариант, 15лв без доставката. Съдържа професионална маска за ръце, лак за нокти Cuccio (моя е цвят Smile!), 2 мостри на кремове за крака, ароматни соли за педикюр и разделители. Доволна съм, всичко ще използвам. Имах нужда точно от такъв тип продукт, тъй като от студеното време и честото миене ръцете ми са в ужасно състояние.

# 531
Не бях поръчвала Кибрит от около година. Е хареса ми! Поръчах го заради шампоана и балсама, крема също ще ми влезе в употреба, както и почистващите продукти. Книгата също мисля, че ще ми допадне. А и да не ми...чудесна корица и ще ми падне за едно кътче точно Simple Smile

# 532
Аз само наминавам, следя ви, чета ви, изтървах спатиите на спешъл кутиите, ама нали сега си “възстановявам” кожата на лицето си пасувам.
И аз пасувам вече втори месец, което само ме радва:) Направих един оглед на наличностите и се оказа, че имам бяла козметика за поне 1 година. От тук нататък ще купувам нещо само, ако много ме грабне.
Книгата също мисля, че ще ми допадне. А и да не ми...чудесна корица и ще ми падне за едно кътче точно Simple Smile
Книжката  е меко казано малоумна, но за плажа между другото може да свърши работа.

# 533
На мен Pretty този месец така и не ми звъннаха, хем им звънях два пъти да попитам дали има инфо за кутията и уж съм била в списъка.
Имам подозрения, че не ми звъннаха,з ащото ми бяха обещали, че ако съм доволна от серумите за коса от миналата кутия, ще ми дадат със следващата един серум подарък. Аз естествено ги попитах при първото обаждане и казах, че ще искам серум подарък и от тогава ни вест, ни кост.

Ако е така - връщам си думите за Pretty Simple Smile

Въпреки, че тази кутия не ми харесва и нямаше да я поръчам и да бяха звъннали.

# 534
Аз си взех преди малко Кибрит, но мицеларната вода е протекла и всичко се е измокрило. Писах им, ще ме компенсират, но аз си пазя книгите, не знам тази дали ще ми хареса като съдържание, но с тези изморени страници и корица няма никакъв вид.

# 535
  • Варна
И аз си взех Кибрит. Най вече заради шампоана и балсама. Луда съм по всякакви неща за коса. Моя мъж реши да види каква е тая книга. Умря си от смях докато ми чете.
Скрит текст:
"-Не мога, да. За мен сексът е като въздуха. Задължителен е.С любов, без любов... Секс трябва да има."
Даже взе да брои в една страница колко пъти се повтаря думата секс .
Аз хем обичам любовни романи, ама това... Чудя се какво да правя книгата. Приемам всякакви идеи. 
Между другото книгата си е направо новела с тези 116 страници.

# 536
И аз си взех днес Кибрита, хем ще ги ползвам нещата ,хем са ми малки скучновати.
Кажете кога ще пристига Good box ,много ми е любопитно какво ще има там ,но аз от чудене я изпуснах кутийката.

# 537
Преди час си взех кибрита. Първото впечатление от крема е, че попива без следи и на местата от кожата ми, където преобладават по-мазни участъци. За мен е прекрасен, но не съм сигурна дали ще е достатъчна грижа за дами с по-суха кожа.

Тампоните на Миа ми надхвърлиха първоначалните очаквания. Оказа се, че измиват лицето приятно без да пресушават. Доволна съм. Останалите продукти ще тествам в друг ден.

# 538
Ще си използвам всичко от Кибрит.
Тампончетата еднократни ли са?

# 539
И аз си взех днес Кибрита, хем ще ги ползвам нещата ,хем са ми малки скучновати.
Кажете кога ще пристига Good box ,много ми е любопитно какво ще има там ,но аз от чудене я изпуснах кутийката.

И аз съм на такова мнение за кибрит този месец. Имах големи очаквания. Ще ползвам продуктите, но едва ли ще е тази година. Имам от всичко по много.
Goodbox мисля че от 17-ти започват доставките. Надявам се тяхната кутия да ми оправдае очакванията.

Имам абонамент до април и към 2те кутии, но за сега смятам да обновя само goodbox, ако и следващата на кибрит не оправдае очакванията

Общи условия

Активация на акаунт