Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 280
  • 770
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета, бях писала преди няколко теми. На 28 години сме и двамата, правим опити точно от 1 година. Преди два дни правих тест и беше положителен! Наистина много се развълнувах и все още не мога да го осмисля! Докато не мине прегледа другата седмица, ме е страх да се зарадвам истински. Чертичките бяха съвсем бледи, но все пак ги има. Правихме цветна снимка на 7.01, всичко беше наред и сега успех! Дано всичко от тук насетне и добре! И много скоро пожелавам и на вас същото щастие! Притеснява ме само, че усещам болки като преди цикъл, знаете ли какво може да значи това?

# 451
Tap-Tarap чудесно ЧХГ! Честито!!!  Би трябвало след следващото удвояване да може да се види точица Simple Smile))

Никол честито и на теб! Желая ти лека и безпроблемна бременност Simple Smile болките като преди М са напълно нормални в начална бременност.

# 452
Никол, честити две чертички! Лека и спокойна бременност ти желая! Heart

# 453
Трап-тарап и Никол - честито и от мен, момичета! Нека бременностите ви бъдат спокойни и до най-прекрасния финал! 😍

# 454
Честито и от мен на Никол и на Таптарап! Много се радвам за вас, момичета! Да са ви леки бременностите и да ни орисвате и замеряте обилно с памперси 💕💕😊😘

# 455
Честито и от мен на бременните коремчета и до малък ,ревящ финал Heart

# 456
Благодаря ви момичета!!!❤❤❤ Аз докато не го видя не смея много много да се радвам. Пожелавам на всички тук скорошно закъснение на цикъла и две хубави черти на теста. Добре че сте вие тук. С моя не искаме да казваме на никого преди поне да го видим. Само на сестричката казах ( на нея няма как.. всеки ден сме заедно и ми е най-добрата приятелка) и като вляза във форума и като си излея душата не изпитвам нужда да споделям на всички около мен 🤣🤣. Ще ви пиша пак когато видя новия резултат. Не знам какво закъснение на цикъла имам с такава стойност. Високичка ми се видя за 1 ден закъснение както ми в по календара на телефона. Но както и да е... да сме живи и здрави ако ще и 10 дни закъснение да имам.
На Никол и пожелавам лека бременност💚💚💚 ще следя с интерес ако споделяш опит и преживявания. Иии до финал❤

Голяма опора сте в такива моменти... ❤

# 457
  • Замък сред облаците
Честито и от мен момичета!

Тап-тарап, това отговаря на около 3-4 дневно закъснение ориентировъчно, така че явно О не е била на 23ти Simple Smile

# 458
Вероятно да!
Нещо към 15-16.01 ми звучи по-логично да е било. Не че вече има голямо значение🤷🏼♀😁

# 459
Здравейте, честито и от мен на бременните момичета ❤
Аз искам да попитам дали някоя от вас е използвала тестове за овулация на twip?
По принцип ползвам на oview и към 18-19 ден е положителен. Този месец реших да си взема повече тестове и тези на twip бяха на промоция. Днес ми е 19 ден, но от 3 дни тестовете са си едни и същи. Днес имам ЦС и си мисля, че днес трябва да е +, но уви.
Останаха ми още 2 теста, та ще видим..
Оплаках се и аз 😄❤

# 460
Използвах ги този месец, малко ми бяха странни, но имах положителен на 15ти ден.

# 461
Честито, тап тарап  и Никол! Лека и успешна бременност до финал!
Амира и Кактусче,  чакам само + 🤞
Успех с прегледите при д-р Калчев,  момичета,  ще имате Успех,  сигурна съм ❤

# 462
Аз ползвах oview лятото, но така и не видях положителен.

Записвам се с М от днес Simple Smile и с обмисляне да сложим малко пауза на опитите. Не съм го решила още със сигурност, но ще си следя темата и ще ви държа в течение.

# 463
  • Замък сред облаците
Писала съм и в предни теми - Oview ги развалиха доста, препоръчвам горещо Clear Ovu - 5 теста за О и 1 за Б в опаковката, общо за 8 лв.

# 464
Здравейте, някой може ли да ми разчетв резултатите, благодаря!

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 19:42 от Ema87

Общи условия

Активация на акаунт