Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 277
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравейте момичета ,ъпдейт от мен - от вчера съм с М, което си беше очаквано, тъй като сега чакаме мъжа ми да се изчисти. За съжалание цъфнахме и двамата с някаква стрептококова бактерия, която от болницата е лепнал той, та сега пак лечение и за двамата - край няма, да ви помрънкам малко Sad другата ми болка е, че си правих натоварване с глюкоза и ми е много висока КЗ и на гладно, инсулина също не пада на втория час - утре имам час при нов ендо, тъй като досегашния от два месеца не ми обръща внимание на КЗ, а си е висока. Всичко това може би също ми пречи да забременея ми каза АГ. На гладно ми е 7,67 KЗ 😥😥😥
За Ипократис - режима е супер, но явно от моите проблеми с КЗ и инсулин за 3 месеца на обиколки имам промяна, но на кг не съм свалила и грам, което ме накара всъщност да си самоназнача натоварването - предното го правих преди почти година.

Стискам палци на нечакащите М и чакащите О! 🤞🤞🤞💕💕💕

Наистина е доста висока, даже бих казала че гониш диабет тип 2, но няма необратими неща. Аз съм с ИР, от 2013та ( с почивки) приемам метформин,както и доста често спазвам Ниско-въглехидратен, високо-мазнинен режим ( има тема тук във форума) и Кето. Със сигурност това е една пречка при забременяването, но с комбинация спорт, диета и хапчета бързо се случват нещата.

# 481
Момичета имам резултати от придобитата тромбофилия, ама грам не разбирам какво значат. Витамините не ме притесняват, ако излезе нещо ще се навакса. Малко помощ 🙄.

# 482
  • Замък сред облаците
Имаш съмнения за придобита тромбофилия. Изследването еднократно не е еднозначно, повтаря се в рамките на 1 месец и ако пак е над 1.20, значи имаш антифосфолипиден синдром, което е вид придобита тромбофилия. Едно от момичетата по-рано го обясняваше в предната или по предната тема, в момента ми бяга коя дама беше.

# 483
АА Много ти благодаря, много странно миналия месец пусках антифосфолипиден синдром всичко беше ок. 🙄Но доктора ще каже повече. 🤗

# 484
  • Замък сред облаците
Същото изследване с нормален резултат е било преди месец?

# 485
Круела, ако погледнеш моите резултати са подобни. Калчев каза, че е малко над нормата единият показател, но другият е в реф. граници. След 3 месеца да повторя  изследването. Това е.

# 486
Да попитам упойката за зъби дали би повлияла на СГ ?

# 487
Sunshinegirl84, не е трябвало да го правиш точно сега след ковида. Тоя вирус обърква много неща и това е едно от тях. След 3 месеца би имало много по-реален резултат. Доста хора отключват диабет след ковид.

# 488
  • Замък сред облаците
Преди няколко дни попаднах на друг пост на Съншайн в една друга тема, бих обърнала внимание че високите ѝ килограми са много голям проблем за нормален метаболизъм и бих я посъветвала на фона на всичко първо да свали поне едно 30кг, и тогава да действат за бебе. Метаболитния синдром, предиспозицията за диабет и други усложнения са огромна пречка за нормално забременяване.

# 489
Момичета в тази връзка има ли конкретни причини, заради които пускате изследвания за диабет? Само това не съм изследвала... До скоро бях 55 кг. (160см), сега покрай Коледа си развалих режима на хранене и съм 57 кг. Ако това има значение... Иначе съм с Хашимото, което не знам дали влияе. Идеята е имали признаци, които да подскажат, че трябва да се провери и това или е добре да се пусне и без признаци? Какво представлява изследването? Знам горе долу какво е обременяването с глюкоза, но има ли и друго?

# 490
То и аз имам към 30 излишни. И вероятно съм с ИР, а сега съм решила и кръвна захар да меря, че май не съм далеч от ГД. Ама ей ме на с втора бременност. Съншайн това хич да не те успокоява, АА е права.

Сега нещо друго, което и преди съм споделяла в темата, но едва ли сте чели толкова назад.
Преди да се запозная с ММ  попаднах на книга за фън шуй. И там се споменаваше, че за да се привлече половинка в живота трябва да се оставят 2 възглавници на леглото и да се наслагат разни предмети по двойки в спалнята. Имах подарък фигури 2 котки и ги сложих над леглото. Намалих и броя възглавници. И забравих за тях... След дълги безуспешни опити с ММ да имаме дете се сетих отново. Не намерих друг такъв комплект котки и затова си поръчах нов с 3 броя. Много скоро след като дъщеря ни се роди, сложих до тях една от стария комплект.  И ето, че сега чакаме новия член.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 19:09 от fillme

# 491
  • Замък сред облаците
Луна, за диабет може да се замисли човек при фамилна обремененост, наднормено тегло, рязко качване на много килограми, прооблеми с кръвната захар, прималяване, често уриниране, изпиване на няколко литра вода (3 и нагоре на ден), като последните 2 са вече при развит диабет.
Иначе с гликиран хемоглобин е най-точно измерването, но други си следят стандратно КЗ и инсулин (еднократно и трикратно след обременяване).

# 492
Здравейте дами пиша ви без да мога да дам съвет за предните няколко мнения и с молба за съвет. Имам записан час за понеделник, но днес след като си виждам изследванията (45ч след предните, чиито стойности на чхг бяха 726)  мисля си дали да не избързам и да го направя възможно по-бързо заради ниския прогестерон и станно високото чхг. Нямам кървене и се чувствам добре, само леко по-отпаднала. Писах и в темата със Стойностите на чхг, но бих искала да чуя и вашето мнение. Имам ли повод за притеснение?

# 493
  • Замък сред облаците
ЧХГ расте много бързо, може да е двуплодна бременност. Обаче този прогестерон не е достатъчен да задържи бременност, при ng/ml минимумът е 25, Елислава беше обяснявала преди, ако помните.

# 494
Да чела съм и заради това леко се притесних. Утре ще говоря с лекар. Благодаря много❤

Общи условия

Активация на акаунт