Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 241
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • Замък сред облаците
Абе, да ви кажа...... в месеците без секс след О нямаше файда, в месеца когато забременях сега правихме секс седмица след О.

За недоразбралите добавям Grinning : говоря за секс след овулаторния прозорец, в периода когато се очаква имплантация, след като отдавна сте се отчели за потенциално зачеване.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 19:21 от АА

# 571
Е нали знаеш, че яйцеклетката живее 24 до 48 часа макс. Как така една седмица след О? Най-вероятно О не е била тогава когато си мислиш Joy Не съм чела за забременяване седмица след О Joy След като се освободи яйцеклетката е нужно време да бъде оплодена въобще една седмица ми звучи....

# 572
  • Замък сред облаците
Не бе Уинтър. Става въпрос за секс в очаквания имплантационен прозорец, защото горе гледам се препоръчва да не се прави секс в този период. Ако е инвитро разбирам, но при естествени опити мисля че е излишно такова "пазене". Тя природата си знае работата.

# 573
В интерес на истината и ние не сме правили секс след О (че даже и повреме) в месеца, в който забременях, че точно този месец бях решила да не забременявам. Не знам дали е оказяло влияние.

# 574
И секс след трансфер не е точно препоръчителен, но преди трансфер - да, за да подпомогне имплантацията, има тези, че семенната течност подобрява рецептивността и спомага за “закачане” на ембриона. Та така удрям едно рамо на АА, явно  сте налучкали точния момент 😀

# 575
Относно ръждивото зацапване няколко дни преди датата на цикъла, мисля, че причина за него е хормонален дисбаланс, може да е съпроводено също с болки в яйчниците.

# 576
Реших да ви споделя още малко съвети от това приложение 😀 аз тренирам и никога не съм си помисляла, че след О трябва да спра.

# 577
  • Замък сред облаците
Пише да не са натоварващи, особено за хора, които се занимават с кросфит, тежести и т.н. Избягват се в общи линии упражнения, които натоварват коремните мускули. Лекото бягане, гимнастиката или балансираната йога (без обърнати пози) са си съвсем в реда на нещата.

# 578
Аз съм много трениращ човек,но винаги след О спирам. Не че има файда 😀 миналият месец толкова ме хвана яд,че не забременявам, а си спирам спорта за две седмици, че тогава се натренирах здраво. Ама сега пак си кротувам 🧐

За секса след -О пък не знаех. Не ми го е казвал лекар. Само за спорта са ми казвали.

# 579
Момичета,изключително съм доволна от доцент Пламен Попиванов, София,Александровска болница, ендокринолог. Досега никога не са ми обръщали толкова внимание, разгледа всички изследвания, обясни ми изключително подробно. Имам ранна форма на диабет, която може напълно да се излекува. Предписа ми Глюкофаж XR, диета и спорт. След 2 месеца контрола, здравословното отслабване е половин кг на седмица. Редовно мерене също веднъж седмично. Ако това не действа има и друго лекарство, което да подпомогне нещата. Обнадеждена съм много и се поуспокоих. Това е при мен Simple Smile

# 580
  • Замък сред облаците
Супер, Съншайн! Има начин, знаеш!

# 581
Също като АА и ние правихме секс в този период след О през месеца, в който забременях. Също тренирах доста интензивно точно тогава. Преди това една година се пазих и треперих всеки месец, но не ставаше. За АМХ мярнах, че сте коемнтирали. Това, че една жена с амх 0.8 и нещо си, има шанс (защото е била прегледана от лекар и той го е констатирал) не значи, че друга жена с амх 1 и нещо, трябва да се успокоява. Направете си преглед при лекар, който знае какво да гледа и той ще ви даде най- точна информация за състоянието на резерва.
Виждам много нови имена в темичката, повечето може би не ме знаят, но все пак минавам набързо да хвърля памперси, особено по някои “стари кучета” - кактус, пълнолуние, билийв, бранди, мандария, марго, сещам се за вас и ви стискам палци 🍀

# 582
И аз като Алисън почти една година след О се пазих от всичко. Страшна глупачка, честно (аз). По-добре да не казвам в месеца, в който забременях какво беше.. Който знае, знае..

# 583
Седя и си правя планове! Значи в карантина съм до 10.02. През това време с ММ спим в отделни стаи и не се прегръщаме и целуваме. Пълно въздържание 😀 и си кроя плановете да го "нападна" във фертилния си период около 14-15-17 или когато там ще е 😀😀 поръчала съм си да ми доставят лентички за О и ще ми е за първи път. Ако някой има съвети за правилна употреба нека да ми пише ❤ Колко мадами се очертахме с фертилен период в тези дни? 😀

# 584
Здравейте момичета! Преди нова година бях ви писала че след година и 8 мес опити посетихме репродуктивен лекар. Беше назначена спермограма на ММ, която казаха че е добре и при него няма проблем. На прегледа се видя че имам еднорога матка и не се видя ляв яйчник, направиха някои изследвания тогава, някой трябваше да направя януари, но карах ковид и за това ги направих сега на 4-ти ден от мц. На 11-ти съм на цветна снимка, моля ви стиснете палци всичко да е наред. Качвам резултатите от изследванията, всеки коментар ще ми е полезен! Вие сте голяма помощ и подкрепа за всички борещи се за мечтата си да бъдат майки! Успех на всички! 🍀❤️[/img][/img]

Общи условия

Активация на акаунт