Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 258
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета, надявам се всички сте добре! Аз днес минах на преглед при доктор Станулов. Погледна изследванията ни, прегледа ме и каза, че причината за ниското ми АМХ е размерът на яйчниците - по-малки са отколкото се очаква за моята възраст, което означава, че просто ще влезна по-рано в менопауза, но добави, че имам време да родя и 3 деца, ако искам. Другият месец ме изпрати на цветна снимка, а след нея ще започнем с инсеминации, ако не е станало до тогава. Обнадежди ме честно казано и се чувствам по-спокойна, че има някакъв план, който се следва.
Имам час при доктор Калчев другата седмица и се чудя дали да не ида все пак, май по-скоро ще ида.
Колко ви е АМХ?

# 556
АМХ ми е 0.858 при долна граница 0.890, на почти 30 години съм.

# 557
АМХ ми е 0.858 при долна граница 0.890, на почти 30 години съм.
Аз съм на 29 и моето е 1.25, като го видях и много се притесних, че мо е ниско, но АГ ми кза, че е добре, но аз така и не и повярвах! Сега като видях какво сте писали и някак си се почувствах по-спокойна.

# 558
Днес направих пак тест,напълно --Ако имаше нещо поне бледа черта можеше да се появи.Е начесах си крастата😄

# 559
Днес направих пак тест,напълно --Ако имаше нещо поне бледа черта можеше да се появи.Е начесах си крастата😄
и аз правих, днес ми е датата, кръгла 0 и тоя месец йок беби, другия може би..

# 560
Аз утре ще съм един ден преди Ц. Но май няма смисъл да правя тест. Опитвам се да усетя дали нещо е станало, но съм като във всеки друг ден.

# 561
Мен ме усъмни, защото имам силно изразен ПМС от вчера, а такъв не съм имала след като забременях и родих. Но щом днес няма, значи си няма, почнах да се филмирам с някакви късни имплантации и кво ли не, само и само да си дам надежда, за да може като ми дойде да се разочаровам още По.. Иначе ми се пада 12ти ден от О така че, ако имаше щеше да излезе, а за каръщина и една изпарителна не се появи..

# 562
Днес сама си се смях,защото правих Престо  който дава изпарителни😄,а днес даже и изпарителна нямаше 😆Тестовете вече се отказаха от мен!Ужасдд

# 563
Аз днес обиколих цял град да търся престо, за да видя изпарителна, то пък нямаше никъде 🤷‍♀️😁

# 564
Момичета, до колко мислите, че това е така? До сега не съм се замисляла затова и си правим секс и след О.

# 565
Аз мине ли О някак и желанието ми минава или покрай предстоящата М изпитвам дискомфорт и в повечето случаи не правим. Но мее съмнява това да е фактор. 🤷‍♀️

# 566
Това е причината да се преустановят сексуалните контакти след трансфер. 😊

# 567
Има логика,не съм се замисляла!А пък ние като не видели😂Държим ги на сухо,а после ела че ми трябваше.😆

# 568
Момичета, до колко мислите, че това е така? До сега не съм се замисляла затова и си правим секс и след О.

Потвърждавам, че е вярно така както е написано. Ако сте сигурни че О е минала. Както е написала и Кактусчето, при инвитро процедурите обясняват точно това и забраняват с*кса след трансфер, но там се знае че има ембрион. При естествени опити никога не съм била толкова сигурна и сме опитвали и след като съм си мислила, че О е минала.

# 569
Момичета, като си заговорихме за желание. 😅 Др Калчев ми изписа профекуд за 3 месеца, и каза, че ще имам повече желание за секс от обичайното. 🤣С ММ много се смяхме, ще има аз искам днес, той ама изморен съм от работа и ще ни е доста забавно с тия добавки. 🤣🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт