Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 225
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
Вероятност за по-късна О?

# 646
Винаги има поне един ановулаторен месец в годината, да не говоря наизуст де, но е съвсем възможно и не толкова странно. При мен лично това винаги е август заради жегите, заради пттуванията ни, които обикновено са тогава. Тогава ми се е случвало и 10, и 20 дни закъснение на цикъла, забелязала съм го през годините. Иначе след 10 дни е хубаво да те прегледа АГ.

# 647
  • Замък сред облаците
Да, при ановулаторен цикъл нормално да закъснее менструацията, с около 2 седмици плюс минус е нормата. Тогава менструацията тръгва от това, че лигавицата не може да се самоподдържа вече, а не от спада на прогестерона, защото такъв не се отделя при ановулаторен цикъл. Но да прескочи цял месец, значи между 2 менструации да има близо 60 дни разлика, при допустима норма около 45.

# 648
Благодаря ви момичета🤗!Ще си почакам,дано не ми закъснее много.

# 649
Sunny884  моят цикъл ноемврийски дойде края на декември. 51дни беше, вместо около 35. Дължа го на един антибиотик който пих ноември в началото. Приемала ли си някакви лекарства скоро?

# 650
Не никакви лекарства не съм приемала и не съм боледувала.Сега като си гледах календара съм отбелязала 16 ден с болки в яйчниците и усилена цс.Не обърнах внимание,защото предишните месеци като следях ову се падаше 12-14 ден.И ако на 16 ден е била ову то днес ми е 13 ден🤔

# 651
Ами дано да е рано за теста просто 💚

# 652
Нещо се ошашках😁

# 653
Здравейте, чета ви от месеца и реших вече да се включа. Три месеца правим опити, надявам се да НЕ ми дойде тези дни. Доста силно ме болят гърдите преди цикъл, този месец обаче нямам никакви болки. Някой имал ли е такъв пробелм, ако изобщо може да се нарече проблем?

# 654
При мен всеки месец е различно. Миналият нямах никакви неразположения преди да ми дойде. Според моят док, не може да се разчита на токова ранни симптоми. Била съм бременна, първият имах симптоми още преди теста, вторият - само гърдите, но те са симптом и на идващ цикъл.

# 655
И при мен понякога ме болят гърдите седмица преди да ми дойде,но има и месеци без симптоми!Откакто не се пазим всеки месец е различен,поне при мен🤗

# 656
Защо трябва да се въздържаме от бебеправене в месеците след прекаран ковид? Ако се ваксинираме обаче няма никакъв проблем!? Според мен изобщо няма научни доказателства за тези твърдения. Някой коментирал ли го е с АГ? Предполагам да се въздържат се съветват двойките с репродуктивни затруднения по принцип или се бъркам 🤷♀ Просто наистина ми е нелогично

# 657
След ваксина се препоръчва също да се спрат опити за известно време. На въпросът защо - АА обясни над хиляди пъти какви са опасенията и евентуалните проблеми. И да - АГ препоръчват спиране на опити след Ковид. И не - не е само за хората с репродуктивни проблеми. Въздържането е редно не само след ковид, а бих каза след всяка вирусна инфекция, минала през тялото.

# 658
Аз пък се разписвам с М от вчера,и този месец не е бил нашия Sad

# 659
Защо трябва да се въздържаме от бебеправене в месеците след прекаран ковид? Ако се ваксинираме обаче няма никакъв проблем!? Според мен изобщо няма научни доказателства за тези твърдения. Някой коментирал ли го е с АГ? Предполагам да се въздържат се съветват двойките с репродуктивни затруднения по принцип или се бъркам 🤷♀ Просто наистина ми е нелогично
И след ваксинация се препоръчва да се изчака с бебеправенето. Трябва организмът да се възстанови от болестта и препаратите, които са приемани, особено ако са кортикостероиди. Аз забременях един месец след "преболедуване" от ковид. Но мога да твърдя, че моето беше само положителен тест, нямах никакви симптоми освен лека температура за 2 дни. Изследванията на кръвта, които си правих също бяха супер, като на здрав човек. Засега всичко е наред с мен, дано и с бебето да е така.

Общи условия

Активация на акаунт