Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 226
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Стискам палци на всички.
Стоунфейсд, дано ,дано не стигнеш до инсеминация ти пожелавам 🍀🤞

Момичета, имам един въпрос - възможно ли е телесната ми температура да се повишава от високия прогестерон? Че малко се филмирах. Втора вечер ми пари лицето и измервам 37 - 37.1. През деня съм пушка и вечер ми става така.друго нямам
Притеснявам се да не съм лепнала нещо, въпреки че не отдавна карах ковид.
Пада ми се 6ти ден от 0.,така че и дума не става за бременност. 🧐

# 631
  • Замък сред облаците
Да, повишава се с до 0.05 пункта.
Нормален, здрав човек независимо преди или след О в късен следобед има телесна температура до 37.2.

Ей този източник казва даже до 37.5: https://ouraring.com/blog/natural-body-temperature/

# 632
АА, благодаря ти. 💜Ох дано наистина е така.
Аз не мога само да разбера откъде и как така повиших прогестерона в лутеалната фаза последните месеци. Знам,че е хубаво ама да му се не види - много голям дискомфорт ми създава Sad лицето ми се омазнява, гърдите адската болка, ето може би и температура. И така две седмици в месеца. Много,много ми е неприятно.

# 633
Амира, при мен има и гадене. Вчера беше дрн 4 след О и не можах да вечерям. А готвих нещо, което страшно обичам. Всеки месец ей така по 3-4 дни с гадене. Та съм почти сигурна, че първите месеци от бременността ще ме съсипят.

# 634
Здравейте момичета, не съм писала скоро, понеже нямаше нищо ново. Миналия месец изпуснах О, беше ме много яд и реших да го карам по-спокойно. Междувременно се заредих с тестове за О и с голямо желание да действаме този месец. За съжаления се заразихме с ковид и сега се лекуваме и въобще не стигнах до тестовете за О. Искам да ви попитам колко време след боледуване трябва да се изчака преди да св започнат опити, някой знае ли? Не намерих информация по въпроса.
И двамата пием антибиоток за 7 дни.
Успех на всички, за които опитите предстоят. Simple Smile

# 635
  • Замък сред облаците
3 месеца препоръчват лекарите. В темата е писано, върни се назад Simple Smile

# 636
Лютиче о да Simple Smile) като нищо. Те тези неща с високия прогестерон точно са като първите признаци зя бременност, очевидно заради прогестерона. Аз си ги имам последните 4 месеца за по две седмици 😣

Ава Мария - и на мен ми бяха казали 2-3 месеца. Бързо оздравяване!

# 637
Здравейте,нашият ден мина в Пловдив днес.
Направихме СГ на ММ , аз минах цитонамазка + микробиология.
Останах с много добро впечатление от почти наборката ми д-р Велева от Селена.
Имам раничка на шийката на матката,иначе като цяло не октри проблеми,каза да пробваме още малко време и ако не става ще ходя пак за цветна снимка.
Видя се О и каза да работим и в следващите дни.
Сега ще чакам резултатите другата седмица.

# 638
Аз имам въпрос за ЦС.. . По принцип при мен около О е доста обилна, макар че последните месеци (откакто почнахме опити) хич я няма. Но днес пак се появи обилна ЦС прозрачна и с текстура (според това което прочетох) като за най-фертилните дни. Да, но ми е рано за О (8-ми ден на Ц ми е днес), теста за О също беше -. Не разбирам много, кога се появява и как по нея да определя О Rolling Eyes

# 639
Няколко дни преди О се появява. Споко.

# 640
Момичета днес ми е втори ден от закъснението,нямам никакви симптоми да ми идва.Вчера сутринта си направих тест(-)Вече започвам да си мисля,че може и да съм нямала ову този месец😔Цикъла ми е точен попринцип нямам идея какво се случва?

# 641
  • На изток от Ада
Случвало ми се е да прескочи месец. Нормално било, но неприятно.

Аз чакам М най -  рано на 10.02, ами още от 3 имам болезнени гърди, сутрин са камък.

# 642
  • Замък сред облаците
Не е нормално да прескочи месец, принципно. Винаги има причина, въпросът е колко безобидна е тя.

# 643
При колко закъснение да се обърна към доктор?

# 644
  • На изток от Ада
Над 10 дни съм чела тук.

Общи условия

Активация на акаунт