Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 251
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Анабел, честито и до финал!! Heartbeat

# 136
Карамел и Анабел, честито!!! Пожелавам ви лека бременност и срадки пухкави бебенца в края на лятото 💖💖💖💖
И аз да си помрънкам - много ме изнервя чакането да мине този месец, дето не е започнал, от когато ММ спре лекарствата. Същевременно се притеснявам да моите кг и какво да направя повече, за да намалеят 🤷‍♀️ утре сутрин отивам на натоварване  с глюкоза и ще си почвам май Глюкофажа...
Прегръдки и стиснати палчета за всички! 💕💕🤞🤞

# 137
anabell  и КарамелЧестито! 🍀🎉
Ема и при нас е така, всички се сдобиха с бебета след нашата загуба. С ММ си поплакваме от време на време. Тежи, боли, гадно е,остана ми белег който няма да мине. Не знам как, ще се събера и да разкажа на Калчев историята, но ще трябва. 🤗

# 138
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
Здравейте копнеещи и чакащи❤
Благодаря за прекрасната тема,
И стиснати палчета за всяка от вас🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Нека да разкжа малко за нашия случай.
Накратко.
С мъжки фактор сме и морфология 4%
Последен М на 26/12, 26-28 дни редовен цикъл. О не знам кога е била.
На 5ти януари бях на  пеглед в Щерев при доц, Юнакова. 11 ден от цикъла.
Пусна ми онкоцитонамазка изолираха бактерии. Тя каза, че не вижда предстояща О, или е минала или няма да има този месец. Всичко останало е наред. На 7ми ММ прави спермограма на 13/01 на преглед при Бъчваров. Диагноза астенозоосперния + бактерии и 4% морфология
Казва, никакъв шанс за естествено забременяване. Поиска изследване на еякуат и хормони.
На 16/01 аз се разболявам с ковид и съответно не можем да направим изследванията. 5 дни по-късно се заразява и той.
Очаквах да ми дойде на 22/01, но не дойде.
Направих престо, имаше една почти изпарителна черта. Съответно не му повярвах, а и не очаквах да се появят каквито и да било черти. Нали бях на преглед и казаха, че може да е нямало О.
На следващия ден М още я няма, и си правя още два теста, лентичка и шуърчек, появиха се едвам забележими чертички и на двата теста. 😯 Разтреперих се, не повярвах. На следващия ден, пак 5-6 теста и вече с все по виждащи се чертички.
Започнах да се чудя какво става 🙄🙄
Трябваше заради ковид да отида на контролен преглед, направих си в нас един ковид тест, беше отрицателен. Срещу поликлиниката, където ходих за контролен за Ковид, имаше лаборатория. Еми, влязох да си пусна кръвен ЧХГ и Прогестерон.
Момичета, онемях, теста е положителен ЧХГ 63.60 miU/ml на 2ри ден от закъснението.
Прогестерон 25.4 ng/ml
Скрит текст:
Вечерта правиш тест Twip и чертичката беше слабичка, но се вижваше добре.
На седващия ден от глупост направих още един с надеждата да видя дали се насища, но тя не се насищаше. Беше си същата.
Малко се притесних, но все пак я има.
Аз съм в пълен шок. Много години чаках тази тъй желана чертичка. Имам едно дете на 16 от предишен брак. През годините постоянно следвне на О с лентички, секс под час. И когато вече се примирих и въобще не се и надявах. Нещата се случиха.
Пожелавам на всяка от вас такава радост.
Аз не знам как да го опиша. Ще ми се пръсне сърцето от щастие, и огромно притеснение. Карантината ми е до сряда, в четвъртък ще пусна още едно ЧХГ и прогестерон. После ще запиша час за преглед. Нямам никакви симптоми, никакви, дори гърдите не ме болят и не са напрегнати. Болиме ниско в ляво от време на време и се моля да не ми дойде.
Извинявам се за дългия пост. Исках да споделя моята история и да дам надежда на всички чакащи. Стискам ви палци, и ще се моля всяка да види своите чертички. Да има безпроблемна бременност и пухкав финал🍀🤞🏻🍀🙏❤

Прогестеронът е с добра стойност (при горна референтна 48ng), но ЧХГ е ниска за 2 дни закъснение, ОСВЕН ако овулацията не е била късна. Дано в сряда да е двойна стойността.

# 139
Честито момичета! Лека бременност!

# 140
Честито на бременните! Heart Eyes
Добре започва темата!

Аз от толкова работа направо бях изключила. От утре започват фертилните дни, а аз си мисля, че имам поне още седмица да се размотавам. Още малко да изпуснем месеца от работа Joy

# 141
Честито Анабел, помня те от преди и много се радвам за теб Hug Леко и безпроблемно докрая Flowers Four Leaf Clover
Честито и на Карамел, много обичам такива истории Grinning
Аз съм добре, не пиша по ред причини, оставям прашец, за който иска и ви желая още много +++++ тестове до края на темата 🤰
П.С. Кактусче, стискам ти много палци 🤞🤞🤞Flowers Four Leaf Clover  С теб съм, мисля те Heart

# 142
Анабел, прекрасна новина! Нека бременеенето е безпроблемно до термин!

Карамел, стискам палци това да е мечтаното бебе. Може да е била по-късна овулацията.

# 143
Карамел и Анабел, честито и от мен! До пухкав финал Heart Eyes

И аз се записвам сред тези със странни сънища. Моите не са неприятни - просто са странни, цветни и реалистични... Иначе при мен няма ново. Чакам и се ослушвам...последните ни два контакта бяха миналата сряда /предполагам, че той е бил около О/ и в събота. И от двата не е минало достатъчно време за симптоми, ама аз нямам дори на ПМС. То откакто бебеправим е така. Не знам защо, но за първи път ми е странно нетърпеливо и превъзбудено. Дано това не доведе до страшно разочарование накрая.

# 144
Ей тук, вече се притесних и аз мислех, че е ниско. Но то не е на пълни два дни закъснение. Имах един цял ден и на втория на обяд пуснах кръвния.
Надявам се наистина на късна овулация, наистина не съм я следила. Ще пусна в четвъртък още един. Надявам се всичко да е наред.
Скрит текст:
Здравейте копнеещи и чакащи❤
Благодаря за прекрасната тема,
И стиснати палчета за всяка от вас🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Нека да разкжа малко за нашия случай.
Накратко.
С мъжки фактор сме и морфология 4%
Последен М на 26/12, 26-28 дни редовен цикъл. О не знам кога е била.
На 5ти януари бях на  пеглед в Щерев при доц, Юнакова. 11 ден от цикъла.
Пусна ми онкоцитонамазка изолираха бактерии. Тя каза, че не вижда предстояща О, или е минала или няма да има този месец. Всичко останало е наред. На 7ми ММ прави спермограма на 13/01 на преглед при Бъчваров. Диагноза астенозоосперния + бактерии и 4% морфология
Казва, никакъв шанс за естествено забременяване. Поиска изследване на еякуат и хормони.
На 16/01 аз се разболявам с ковид и съответно не можем да направим изследванията. 5 дни по-късно се заразява и той.
Очаквах да ми дойде на 22/01, но не дойде.
Направих престо, имаше една почти изпарителна черта. Съответно не му повярвах, а и не очаквах да се появят каквито и да било черти. Нали бях на преглед и казаха, че може да е нямало О.
На следващия ден М още я няма, и си правя още два теста, лентичка и шуърчек, появиха се едвам забележими чертички и на двата теста. 😯 Разтреперих се, не повярвах. На следващия ден, пак 5-6 теста и вече с все по виждащи се чертички.
Започнах да се чудя какво става 🙄🙄
Трябваше заради ковид да отида на контролен преглед, направих си в нас един ковид тест, беше отрицателен. Срещу поликлиниката, където ходих за контролен за Ковид, имаше лаборатория. Еми, влязох да си пусна кръвен ЧХГ и Прогестерон.
Момичета, онемях, теста е положителен ЧХГ 63.60 miU/ml на 2ри ден от закъснението.
Прогестерон 25.4 ng/ml
Скрит текст:
Вечерта правиш тест Twip и чертичката беше слабичка, но се вижваше добре.
На седващия ден от глупост направих още един с надеждата да видя дали се насища, но тя не се насищаше. Беше си същата.
Малко се притесних, но все пак я има.
Аз съм в пълен шок. Много години чаках тази тъй желана чертичка. Имам едно дете на 16 от предишен брак. През годините постоянно следвне на О с лентички, секс под час. И когато вече се примирих и въобще не се и надявах. Нещата се случиха.
Пожелавам на всяка от вас такава радост.
Аз не знам как да го опиша. Ще ми се пръсне сърцето от щастие, и огромно притеснение. Карантината ми е до сряда, в четвъртък ще пусна още едно ЧХГ и прогестерон. После ще запиша час за преглед. Нямам никакви симптоми, никакви, дори гърдите не ме болят и не са напрегнати. Болиме ниско в ляво от време на време и се моля да не ми дойде.
Извинявам се за дългия пост. Исках да споделя моята история и да дам надежда на всички чакащи. Стискам ви палци, и ще се моля всяка да види своите чертички. Да има безпроблемна бременност и пухкав финал🍀🤞🏻🍀🙏❤

Прогестеронът е с добра стойност (при горна референтна 48ng), но ЧХГ е ниска за 2 дни закъснение, ОСВЕН ако овулацията не е била късна. Дано в сряда да е двойна стойността.

# 145
  • Замък сред облаците
Второто изследване ще покаже. Иначе темата тук не е за първи пост похвалване с положителен тест, вчера се похвалихте и във втора бледа черта.

# 146
Аз исках да споделя историята си и да вдъхна надежда на чакащите момичета. В никакъв случай не съм се хвалила. 😉

Второто изследване ще покаже. Иначе темата тук не е за първи пост похвалване с положителен тест, вчера се похвалихте и във втора бледа черта.

# 147
Честито на бременелките!Пожелавам и скорошно оздравяване на болните🤗Сега и аз да помрънкам малко,два дена много ме боляха яйчниците и корема но днес съм добре!Колкото наближава края на цикъла започват да ме сърбят ръцете да се заредят с тестове😄Незнам до кой ден ще издържа ,все още имам 9 дена трябва да се въоража с търпение поне до 2-3 дена до цикъла.Незнам защо си мисля ,но тези болки възможно ли е да са били от имплантация?

# 148
Анабел, Карамел, честито и от мен. Успешна и спокойна бременност ви пожелавам.
Да се отчета и аз след вчерашния преглед при АГ. На 14ти ден лигавицата е 12 мм, което мисля е добре и в ляво фоликул 28 мм. Според АГ О тъкмо предстоеше. В четвъртък ще отида, за да сме сигурни, че не е задържан.
Има една сянка, за която се усъмни, че е възможен полип, но това ще го проследим в началото на следващия цикъл, ако има такъв Blush
Пусна ми цитонамазка и влагалищен секрет, които вече излязоха и са супер според мен, но ще ги коментираме в четвъртък.
Като цяло съм доволна от прегледа. Имам О.
Четвъртък имам и час за ендо.
След това ще пусне и изследванията, за които е необходимо да ми се вземе и кръв.
Да ви кажа честно наясно съм, че шанса да забременея по естествен път е минимален, но самият факт, че го има, а и имам един замразен ембрион, ме карат да съм спокойна.
И да не забравя, АГ каза, че съм се възстановила от бременността и раждането чрез секцио. Това, което исках да чуя от този преглед го чух.

# 149
Честито на бременелките!Пожелавам и скорошно оздравяване на болните🤗Сега и аз да помрънкам малко,два дена много ме боляха яйчниците и корема но днес съм добре!Колкото наближава края на цикъла започват да ме сърбят ръцете да се заредят с тестове😄Незнам до кой ден ще издържа ,все още имам 9 дена трябва да се въоража с търпение поне до 2-3 дена до цикъла.Незнам защо си мисля ,но тези болки възможно ли е да са били от имплантация?

Средно 14 дни ЛФ - 9 дни до М = 5 ден смед О. Не, не евъзможна имплантация. Имплантацията е от 7 до 10ден след О.

Общи условия

Активация на акаунт