Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 232
  • 770
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте копнеещи и чакащи❤
Благодаря за прекрасната тема,
И стиснати палчета за всяка от вас🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Нека да разкжа малко за нашия случай.
Накратко.
С мъжки фактор сме и морфология 4%
Последен М на 26/12, 26-28 дни редовен цикъл. О не знам кога е била.
На 5ти януари бях на  пеглед в Щерев при доц, Юнакова. 11 ден от цикъла.
Пусна ми онкоцитонамазка изолираха бактерии. Тя каза, че не вижда предстояща О, или е минала или няма да има този месец. Всичко останало е наред. На 7ми ММ прави спермограма на 13/01 на преглед при Бъчваров. Диагноза астенозоосперния + бактерии и 4% морфология
Казва, никакъв шанс за естествено забременяване. Поиска изследване на еякуат и хормони.
На 16/01 аз се разболявам с ковид и съответно не можем да направим изследванията. 5 дни по-късно се заразява и той.
Очаквах да ми дойде на 22/01, но не дойде.
Направих престо, имаше една почти изпарителна черта. Съответно не му повярвах, а и не очаквах да се появят каквито и да било черти. Нали бях на преглед и казаха, че може да е нямало О.
На следващия ден М още я няма, и си правя още два теста, лентичка и шуърчек, появиха се едвам забележими чертички и на двата теста. 😯 Разтреперих се, не повярвах. На следващия ден, пак 5-6 теста и вече с все по виждащи се чертички.
Започнах да се чудя какво става 🙄🙄
Трябваше заради ковид да отида на контролен преглед, направих си в нас един ковид тест, беше отрицателен. Срещу поликлиниката, където ходих за контролен за Ковид, имаше лаборатория. Еми, влязох да си пусна кръвен ЧХГ и Прогестерон.
Момичета, онемях, теста е положителен ЧХГ 63.60 miU/ml на 2ри ден от закъснението.
Прогестерон 25.4 ng/ml
Вечерта правиш тест Twip и чертичката беше слабичка, но се вижваше добре.
На седващия ден от глупост направих още един с надеждата да видя дали се насища, но тя не се насищаше. Беше си същата.
Малко се притесних, но все пак я има.
Аз съм в пълен шок. Много години чаках тази тъй желана чертичка. Имам едно дете на 16 от предишен брак. През годините постоянно следвне на О с лентички, секс под час. И когато вече се примирих и въобще не се и надявах. Нещата се случиха.
Пожелавам на всяка от вас такава радост.
Аз не знам как да го опиша. Ще ми се пръсне сърцето от щастие, и огромно притеснение. Карантината ми е до сряда, в четвъртък ще пусна още едно ЧХГ и прогестерон. После ще запиша час за преглед. Нямам никакви симптоми, никакви, дори гърдите не ме болят и не са напрегнати. Болиме ниско в ляво от време на време и се моля да не ми дойде.
Извинявам се за дългия пост. Исках да споделя моята история и да дам надежда на всички чакащи. Стискам ви палци, и ще се моля всяка да види своите чертички. Да има безпроблемна бременност и пухкав финал🍀🤞🏻🍀🙏❤

# 121
Момичета идвам да ви се оплача. От 1 седмица насам сънувам ужасни кошмари, сватби, лекари и тн... Сънувах моята сватба.. А преди 2 дни как др Калчев, ми казва, че съм бременна с близнаци.. Не знам какво се случва, снощи се будех през час. Преди сън си взимам мента и глог... Напоследък зачестяват..
Мрън.. 😥😔

# 122
И аз имам шантави сънища - наскоро чувам крещене и се събудих от собственото си такова.
Golden karamel , честито мила!

# 123
И аз сънувам странни неща тези дни, но на мен в ПМС винаги сънищата ми са супер цветни, а ей сега преди малко ми зацапа, та очаквам да ми дойде в пълна сила до края на деня.

# 124
Момичета, лошите сънища са предшественик, че ще се случи нещо хубаво.
малката лисичка благодаря ❤

Rayy стискам палци да е от импрантация. 🤞🏻

# 125
Благодаря, Карамелче, ама баш ще си ми дойде за жалост.

# 126
Съжалявам миличка 😢
Но не се отчайвай. Дано следващия месец да бъде вашия ❤🤗

Благодаря, Карамелче, ама баш ще си ми дойде за жалост.

# 127
Golden Caramel, благодаря ти,че сподели историята си! Даваш ми надежда и много се радвям за вас. Разчувствах се,определено.Желая ти лека бременност и пухкав и здрав финал 🍀

Круела и аз като теб ама съм така от няколко седмици. И даже сънувах доста по-лоши неща,чак изтръпвам като се сетя. Сигурно психиката ни е натоварена от всичко това.

# 128
И аз да си помрънкам. Ще ме побърка това чакане. Петък - събота ми се стува като другата година. Сутринта отново самотна чертичка, но няма да изгубя надежда, защото гърдите ще ми се пръснат. Та някоя от вас да има гоблен за дошиване, плетка за доплитане, нещо???Laughing

# 129
Благодаря ❤
Пожелавам на всяка от вас, да изпита това щастие. Не забравяйте, че надежда винаги има, каквото и да казват лекарите. Важното е да сте спокойни. 🍀

Golden Caramel, благодаря ти,че сподели историята си! Даваш ми надежда и много се радвям за вас. Разчувствах се,определено.Желая ти лека бременност и пухкав и здрав финал 🍀

Круела и аз като теб ама съм така от няколко седмици. И даже сънувах доста по-лоши неща,чак изтръпвам като се сетя. Сигурно психиката ни е натоварена от всичко това.

# 130
Честита ни нова темичка, дай Боже да се напълни с радостни новини!
Не мога повече да крия от вас

Направих го в неделя на 2 дни закъснение.
Довечера ще пиша повече, че съм на работа.

# 131
И аз да си помрънкам. Ще ме побърка това чакане. Петък - събота ми се стува като другата година. Сутринта отново самотна чертичка, но няма да изгубя надежда, защото гърдите ще ми се пръснат. Та някоя от вас да има гоблен за дошиване, плетка за доплитане, нещо???Laughing

Аз имам няколко зашочнаъи гоблена. Та чакам с  етърпение да забременея и да си  хи шия по цял ден като изляза в майчинство и преди да родя. Grinning

# 132
Честито Карамелче лека и безпроблемна бременност! 🍀🤞Уникална история !❤️
Честито Анабел лека и безпроблемна да ти е и на теб! 🍀🤞
Аз се записвам с М от преди малко.

# 133
Ехааа, темата става все по-щастлива! Честито, момичета! Дано сте заразни за останалите и още плюсчета да видим! Пазете се, бъдете здрави и стискайте здраво кълки до финал!

# 134
Момичета,здравейте! И аз този месец бях сигурна, че ще се случат нещата, но уви,само си помечах! Аз също сънувам странни сънища, защото постоянно го мисля, искам да не го, но не успявам! По някога ми е много тежко! Всички мои приятелки са с бебета, аз още нищо! Много ми тежи.

Общи условия

Активация на акаунт