Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 229
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, Кактусче! А кои от двата вида - като таблетки или като бонбони? 😍

# 106
Благодаря, Кактусче! А кои от двата вида - като таблетки или като бонбони? 😍
Няма за какво 😘 На таблетки си вземи 😊 Сутрин след закуската по 1 тб. 🍀

# 107
Момичета, да си порева и аз. Днес ми се пада 14 ден от цикъла, а имам зацапване и то не малко. Сигурно ми е дошло. На мен времето много ми влияе, и др път се е случвало при рязка променя на времето. Този път като ми свърши ще отида и на АГ, че се уплаших нещо, сигурно заради опитите за бебе...

# 108
Здравейте !
Бях при Доц. Русев на консултация и той каза , че трябва да пусна цялият пакет за тромбофилия ( миналата година пуснах основният ) и сега видях е резултата 😱😱 Аз въобще как съм жива с толкова мутации . !
При последната бременност биех клексан 0,4 и се развиваше нормално ( прекъсна поради малформация на пъпната връв в 13 гс)
Може ли помощ с разчета на изследването 😞

# 109
Здравейте !
Бях при Доц. Русев на консултация и той каза , че трябва да пусна цялият пакет за тромбофилия ( миналата година пуснах основният ) и сега видях е резултата 😱😱 Аз въобще как съм жива с толкова мутации . !
При последната бременност биех клексан 0,4 и се развиваше нормално ( прекъсна поради малформация на пъпната връв в 13 гс)
Може ли помощ с разчета на изследването 😞
Ее не мога да ти ги обясня,но само спокойно.С правилна терапия можеш да си изкараш една нормална бременност.Просто наистина имаш доста фактори,и за съжаление те работят заедно,и е по-сложно.Според мен е редно да посетиш хематолог.И вероятно ще трябва да приемаш кръворазреждащи лекарства за постоянно (не само по време на  бременност).За да избегнеш сериозни здравословни проблеми.
Аз въпреки,че съм с малко мутации,и дори мога да изкарам бременност без терапия,но за всеки случай ще бъда за по-сигурно,още от както бях при хематолога пия Аспирин всяка вечер.Просто не се притеснявай,всичко ще се нареди!
Нали затова са лекарите.Успех 🍀❤️

# 110
  • Замък сред облаците
Жасмин, говори с доктора дали забележка номер 4 може да е причина за проблема при предната Б. Останалото е въпрос на терапия, споко.

# 111
Много се притесних , като видях резултата .
Доц. Русев тази седмица няма да бъде в БГ , и най- скоро другата седмица ще можем да коментираме резултата.  
Очаквах да имам някоя мутация , но се шокирах като видях изследването .
Дали ще мога да износя поне едно дете ....
Колкото и да мисля оптимистично вече ми писва от доктори , процедури , изследвания и аборти .

АА , и мен точка 4 ме притеснява , до колкото мога да си я “ преведа “ .

# 112
  • Замък сред облаците
Въпрос на ДНК набор при съчетаването на С и Я, струва ми се. Тоест опити до успех. Има и положително нещо - този ген в случая е хетерозигот - тоест едната част (алел) от него работи правилно и е въпрос на шанс оплодената Я да е взела работещия алел. Ако беше хомозигот щеше да е много тегаво. Тъй че светлина в тунела има!

За фибринолизата терапия, не я мисли нея хич.

# 113
Прекрасни момичета, благодаря на всички за подкрепата ви! Момента е труден, но както казвате всички нещата ще се наредят. В момента целите малко се променят, но се надявам съвсем скоро да продължим с опитите за бебче! Кой знае,може и да ни изненада. Искрено благодаря на всяка една от вас за всяка ваша дума! ❤️❤️❤️
 Благодаря и за новата темичка и прекрасното орисване! Нека се пълни темата с много положителни тестове!!!

# 114
Хайде цоп и от мен в темата. rave Благодаря ти за темата. Надявам се да сте добре. Как е бебка 🤗 Ако не бъркам и вие се върнахте към опити за второ?

Мисс Благодаря за всичко, ти ми даде надежда, че това надраскване може да даде резултат.

Мен може би ме пропусна Covid, тестовете ми са отрицателни, но само домашни и антигенни съм правила. Освен силно главоболие и гадната вътрешна хрема, нищо друго ми няма. Но това си е старо заболяване и не откриха от какво съм алергична.

Половинката продължава да е изолиран още няколко дни, но няма как. Вчера правих тест, но и той като другите отрицателен и чакам тези дни да ми дойде.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 23:13 от Пълнолуние

# 115
Вчера минахме при доктор Кацаров - доста симпатичен лекар се оказа, на снимките ми се стори като пълен бурсук. Според него изследванията на мъжа ми имат съвсем леки отклонения, предписа му Полукс Форте за 3 месеца и каза, че няма варикоцеле или други изменения. Отдъхнахме си като цяло. Препоръча ни микробиология на еякулат, която ще пуснем тези дни, че точно сменяме местоживеенето, на работа е някакъв ад, много дини под една мишница като цяло.
Аз започвам да се ориентирам към Фертилити теста на Геника, ще е полезно да се изключат и скрити инфекции.

# 116
Здравейте, да споделя и аз за моя преглед - моята АГ ми каза, че нямам никаква поликистоза. Взе ми микробиология и сега чакам резултатите. Дано съм се излекувала и не се наложи повече лекарства. Броя дните докато ММ спре кортекостероидите, за да започна обратното броене 😊

# 117
Не знам природата базика ли се с мен, 2 3 дни след овулацията съм с абцес, не ми се искаше да пия антибиотик, но няма как, сега се чудя, ако евентуално ще ми се случи имплантация този месец дали е удачно да ида на хирург или да чакам..

# 118
Не знам природата базика ли се с мен, 2 3 дни след овулацията съм с абцес, не ми се искаше да пия антибиотик, но няма как, сега се чудя, ако евентуално ще ми се случи имплантация този месец дали е удачно да ида на хирург или да чакам..
Такова нещо не се чака. Имплантация може още 5 дни да няма. И я има я не.

# 119
  • Замък сред облаците
Задължително на лекар максимално бързо, то възпалението и инфекцията от абсцеса достатъчно успешно могат да предотвратят имплантация.

Общи условия

Активация на акаунт