Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 32 589
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • Nederland
Най- накрая се отчитам с М , ден закъсня , но тече както никога , явно първите 2-3 след аборт , ще е така обилно и болезнено . В колекцията вече имам мисед , БХ , нормална и остава едно кухо яйце и вече се отказвам от бебеправене . Имам едно да ми е живо и здраво ! Вас няма да ви напускам , чета и се радвам за всяка една успяла да сбъдне мечтата си ❤

# 91
Това с меренето на базалната Т при мен отговори на много въпроси. Принципно изобщо не съм зиморничава, но има някои абсолютно нелепи ситуации, в които ми е хладно. Е, като започнах да меря сутрин всичко си дойде на мястото. Даже М толкова беше свикнал покрай мен, че можеше да прецени с целувка по челото по-топла ли съм вече или още не е минала О Simple Smile Не някакви финни колебания, разбира се, но познаваше Simple Smile

# 92
Fayona, благодаря, добре съм, няма нищо ново при мен, затова не се включвам вече активно в темата. Все още не сме се изяснили с ММ кой какво точно иска, и опити не правим, само за себе си съм сигурна, че с инвитро процедурите приключих.
Следя ви, стискам палци и се радвам, че познатите никове все повече намаляват и новите момичета не се задържат дълго тук.

# 93
Най- накрая се отчитам с М , ден закъсня , но тече както никога , явно първите 2-3 след аборт , ще е така обилно и болезнено . В колекцията вече имам мисед , БХ , нормална и остава едно кухо яйце и вече се отказвам от бебеправене . Имам едно да ми е живо и здраво ! Вас няма да ви напускам , чета и се радвам за всяка една успяла да сбъдне мечтата си ❤

Мишелинкаа, като/ако запълниш колекцивта остава само вариантът за успешна бременност Simple Smile Нищо, пе имаш едно. То за всяко бебе се започва отначало броенето.

Марго, липсваш ни, определено!

# 94
Sunny884 обичайте се и в следващите 1-2 дена. О настъпва май след тази ратегливата ЦС, даже точно като изчезне. За това-за по-сигурно давайте и следващите дни.

# 95
Мише, ще отнеме време да се възстанови М. При мен 2 цикъл беше супееееер обилен, болезнен, със съсиреци. Тогава доктора каза, че е нормално. Не се притеснявай, и това ще мине. Ако много те боли, вземи си Нурофенфемина или Кетонал. Гуш. 🤗😘

# 96
Запис и от мен, с леко закъснение, и хиляди благодарности за прекрасната тема и за невероятното орисване! 😍

При мен беше доста криво последните дни.. Петък и събота имах слабо кафяво зацапване, което ме обнадежди, но си знаех, че ще ми дойде... Събота следобяд и вечерта спря и след това - цяла нощ ме боля коремът.. Сутринта ми дойде с пълна сила (неделя - ден 33).. Беше ми и доста лошо, но реших, че е заради цикъла.. но после мерих Т и беше стигнала 38,6..

Сутринта правих бърз тест за ковид - имаше втора бледа черта.. Чакам резултат от ПСР сега.. като цяло не ми е ден, защото вместо другата черта (макар и бледа, на която се надявах) видях друга бледа черта, отново на тест за Ковид, 3 месеца след последния път..

Чакам резултата и ще звъна на АГ.

Стискам палци да има мноооого плюсчета в темата от всички нас! 😍

# 97
Записвам се и аз да следя темата.Благодарности на Рейв,че отделя от времето си и на мис за орисването Blush Аз си чакам биопсията,излязоха резултатите от другите изследвания и се оказа ,че съм с придобита тромбофилия.Опитвам се да набавя някакво количество фраксипарин,че доки каза от положителен тест да го започвам! Добре дошли на новите и бързичко да се изнасят!И успех на всички останали !

# 98
Запис и от мен 🥰. Благодаря на Рейв за темичката и отделеното време за да я направи така прекрасна! 😘 Също и на Мис за орисването, дай Боже да се препълни от + тестове темичката!
Добре дошли на новите и да не се задържате!
Марго радвам се че писа 😘
Funn много съжалявам за това което сте преживяли! Наистина най-важното е че вие сте невредими! Пожелавам бързо оздравяване! Аз също съм на среща ако мога да помогна с нещо!

Палчета на всички! 🍀

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 16:34 от Believe*

# 99
Някак съм пропуснала че има нова тема.. и така си се изнизаха няколко дни. Благодарим за темата. Успех пожелавам на всички💚💚 аз днес съм в ден 30 от цикъла. Не знам кога трябва да имам закъснение, но купих тестове🤣 ще изчакам още 4-5 дни и ако не дойде ще се втренчвам пак да търся двете черти😁😁 овулация тръгнах да засичам, но спрях след една опаковка, но почти съм сигурна че я усетих около 23ти

# 100
  • Замък сред облаците
То 23.01 беше вчера, тестове най-рано след 12 дни.

# 101
Благодаря за новата тема Heart При мен хремата продължава вече седмица и въобще не ми е до обич с ММ .. този месец *срам* само два пъти, покрай ковид, цистит и хрема.. Трябва да ми дойде на 31ви, но след толкова лекарства, които погълнах се притеснявам да не е станало Confused

# 102
На всички подсмърчащи:
Не забравяйте, че по време на грипния сезон този, чийто нос тече, е отдолу! Grinning

# 103
Момичета, не съм фен на копирането на едно и също в различни теми, но трябва да започна прием на витамини от днес, а и смятам, че тук може да има също запознати момичета по тази тема и затова ще копирам съобщението ми от темата относно добавките:

Здравейте, отново съм с ковид (преди 3 месеца го карах), чувстам се много добре, но ми изписаха витамини. Казах да взема каквито искам, просто комбинирани - за стимулиране на организма. Мислех да взема тези: https://revita.bg/shop/alive-multi-vitamin-gummies-alayv-multivi … helirani-tabletki или тези  https://revita.bg/shop/alive-alayv-immune-health-x-30-softgel-kapsuli или тези https://apteka.framar.bg/30020245/абофарма-витамини-a-z-таблетки-30

Като цяло обаче, нямам забрана от АГ да преустановяваме опити за бебче предвид факта, че не приемам антибиотици.. А доколкото знам, витамин А не е добре да се приема, но не съм сигурна дали само при бременност не трябва или и в периода на опитите..

Може ли да дадете мнение - има ли някакви комбинирани витамини без витамин А (аз не успях да открия), окей ли е да приемам някои от тези, които изпратих? И също - ако да, кои ще ми препоръчате от трите?

Благодаря ви!

Едит: Намерих тези https://apteka.framar.bg/30087760/зинсед-таблeтки-60-ботаник Мисля, че са без витамин А, но исках да попитам по-запознатите от мен какво мислят по темата..

Едит 2: Искам също да добавя, че приемам Неофолик Мета.. И знаете ли дали трябва да се спре приема, ако приемам някои от първите? (В тях има фолиева киселина)

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 18:12 от Daisy1

# 104
Дейзи, аз бих ти препоръчала на Алайв 😊

Общи условия

Активация на акаунт