Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 32 461
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
Момичета имам едно питане.Днес ми е 17 ден с цикъл съм 26 дни,от вчера ме наболяват яйчниците и днес ми се появи цс като (разтеглива като за ову).Възможно ли е сега да ми е ову,или може би съм настинала?10дена преди цикъл съм нямала такава цс?Благодаря🥰

# 76
Възможни са и двете, засичала ли си О този месец?

# 77
Не,попринцип  съм я задичала11-12 ден,но този месец не съм я ьасичала.Мислех си ,че съм я изпуснала!

# 78
Ето ти отговор Simple Smile Напълно е възможно от смяна на времето да стане разминавка Simple Smile 17 дни при цикъл 26 ми се струват много, ама кой знае Simple Smile

# 79
Ние да се пообичаме довечера за всеки случай🥰Благодаря

# 80
Rayy, на моя мъж са му правили преглед, който е по-гаден от всички мои женски прегледи на куп. Съжалих го миличкият.
Може да кажеш на твоя мъж, че има и по-гадно от пръстчето.

# 81
Оле, Лютиче, днес избягвам темата, че е поуспокоил точно, а не искам да се шашка, за да чува какво му говори докторът Grinning

# 82
Здравейте, момичета Simple Smile аз отивам след малко на преглед при моята АГ да видим дали съм излекувала гъбичките. Стискайте ми палци! Броя дните, в които ММ ще пие лекарства,за да започна да броя кога да ходим на спермограма.
Прегръдки и стиснати палчета за всички! 😘😘😘💖💖💖

# 83
Взех си изследванията. Всичко е окей. Даже ТСХто е 1.4 вече.
ММ вече е паникьосан, че неговите плувци не стават. Та сега него успокоявам.
Призна си, че е подценил ситуацията. Да видим сега какво ще предприеме.

# 84
Здравейте и от мен.
Благодаря за прекрасната тема.
При нас годината тръгна кофти - зъби,лекари,малката ще е с очила с диоптър.
Силно се надявам до края на седмицата да успеем да посетим Селена,ако не другата седмица,че да знам и с това какво се случва.

# 85
Искам да ви питам... Случвало ли ви се е нещо подобно: този и миналия месец в периода след О нощем (а и следобед, ако се случи да поспя) ми става много топло и аз самата се усещам топла... Даже и ако е било хладно помещението. Сменях завивки, да не би да е от тях. Мерих Т (аксиларно), нормална беше. ММ някой път казва: "Топла си, ама леко", друг път - "Нищо ти няма". Скоро си пусках кръвни изследвания, стандартна ПКК + някой и друг хормон, всичко беше в норма.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 11:28 от Bellflower

# 86
И при нас е така. В разширената излезе 5% и астенозооспермия. Изписаха му да пие добавки за 3 месеца.

Взех си изследванията. Всичко е окей. Даже ТСХто е 1.4 вече.
ММ вече е паникьосан, че неговите плувци не стават. Та сега него успокоявам.
Призна си, че е подценил ситуацията. Да видим сега какво ще предприеме.

# 87
Скрит текст:
Искам да ви питам... Случвало ли ви се е нещо подобно: този и миналия месец в периода след О нощем (а и следобед, ако се случи да поспя) ми става много топло и аз самата се усещам топла... Даже и ако е било хладно помещението. Сменях завивки, да не би да е от тях. Мерих Т (аксиларно), нормална беше. ММ някой път казва: "Топла си, ама леко", друг път - "Нищо ти няма". Скоро си пусках кръвни изследвания, стандартна ПКК + някой и друг хормон, всичко беше в норма.
Bellflower, покачването на температура след овулация е нормално, и аз винаги съм “горяла” нощем в МЦ с повишен прогестерон. Ето малко инфо:
Скрит текст:
Вашата базална температура е фертилен признак, който е свързан с хормона прогестерон.
Това е единственият признак, който сигнализира в момент, когато овулацията вече е настъпила, докато всички останали признаци (с изключение на прегледа при акушер-гинеколог) могат да ви подскажат, че овулацията може би ще настъпи скоро.
Преди овулацията има по-малко количество прогестерон във вашето тяло и базалната температура е все още сравнително ниска. След овулацията, когато се увеличи количеството на прогестерон, отделяно от жълтото тяло, температурата започва да се покачва. Покачването на температурата след овулацията е достатъчно, за да може да бъде отчетено от термометър за базална температура и отразено на графиката на базалната температура.

Покачването на базалната температура обикновено е от 0,2 градуса по Целзий, но понякога може да е и 0,1 градуса, в редки случаи и по-малко. Реалните стойности на температурите не са толкова важни, колкото покачването им и наличието на двуфазна графика.

Ако няма бременност, температурата ще остане повишена в продължение на 10 до 16 дни, докато жълтото тяло регресира. Тогава нивата на прогестерона рязко спадат и настъпва новият месечен цикъл. Температурата в този случай обикновено пада, но понякога се случва да има непостоянни или по-високи температури и по време на менструацията.
И на когото му е интересно и има още неизяснени въпроси относно МЦ, хормони и промени в тялото, линк към страницата на Зачатие със синтезирана информация
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&view=fe … ed&Itemid=101
Успех на всички и добре дошли на новозаписалите се в темата!

# 88
margolotta, много благодаря за информацията! Аз знаех това за повишаването на температурата между О и М, но не мислех, че може реално да се усети разликата, ако не се измери с термометър, и то вътрешно. Пък досега не съм ставала така като печка, даже все си ми е студено, особено зимата, та това е някакво ново усещане при мен. Благодаря още веднъж, много сте мили всички тук!

# 89
margolotta, радвам се, че се включи в темата, дори и само с отговор на въпрос! Heart
Ще се радваме, ако напишеш няколко реда как си, че ни липсваш на всички.

Общи условия

Активация на акаунт