Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 32 454
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
Ако е удобно да помоля rave да ме включи във вълшебното списъче 😊. Ако щете ми се смейте, но вярвам в тези неща.😊
Днес моя приятелка, супер притеснена ми каза, че е бременна и ще го маха, беше съсипана, има две деца … Колко несправедлив е живота… много се натъжих…
Преди десетина дни и моя приятелка ми каза, че веднага след нова година е махнала бебче с лекарства. Ирония...

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 22:07 от Danito1

# 61
Здравейте мили момичета! Балгодаря за темата! Реших и аз да се запша към нея! На 29 години съм! От 1 година опитваме за бебе, но не се получава! И така тръгнахме по лекари, изследвания и т.н. Оказа се че имаме уреаплазма, лекувахме се, като си мислех, че може би тя е причината да не става. Да ама не! Реших да си запиша час при репродуктивен специалист, правихме спермограма, оказа се, че всичко е в норма. След спермограмата ми назначиха цветна снимка, оказа се че имам една напъшно запушена тръба! Е тогава се сринах психически! Какви ли мисли не ми минаха през галвата, но се стегнах и реших, че няма да се отказвам! Започнахме стимулация с фермара, много се надявах този месец да е станало, но явно не е , сутринта правих тест, отрицателвн е Sad Това е моята история. Дано  тази тема донесе на всички мечтаните две чертички!🍀🍀🍀🍀

# 62
Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile Мис,благодаря за орисването! Аз си мисля да пиша на едното да почвам глюкофажа - отслабвам на обиколки,кг не мърдат, а съм 6 см надолу… на корем. Сега като ще почиваме 2 месеца някъде поне да успея да сваля малко… много съм се отчаяла с тия кг ужас Sad другия месец ще правя обременяване с глюкоза да видя да не е ИР. Целувки и стиснати палчета от мен! 😘😘😘🤗🤗🤗🤗❤

# 63
Привет на всички! От сърце ви желая да видите скоро двете чертички. Да се представя на кратко : на 29 съм и със съпруга ми правим опити от близо 2 год. Юли месец правихме и цветна снимка, след която се получиха нещата , но за съжаление претърпях спонтанен аборт.Силно вярвам в нашето чудо! 🍀

# 64
Ей ги, наваксах си за половин година липса на тестове и следене Joy през седмицата като мине ще пусна щитовидните, има промо в Рамус Simple Smile
Не изглежда съвсем трагично, даже съм обнадеждена до някъде, че съм се изчистила прилично добре. Чакам амх-то Yum
Скрит текст:

# 65
  • Замък сред облаците
Уф, ти пък точно Рамус, дето най-често дават неадекватни резултати. От цяла България само на тях реф.стойности за вит Д са 20-100, след като стандарта у нас е 30-100 и под 30 си в дефицит.
Аз лично бих ги повторила другаде.

# 66
До момента всичките са ми там, само те са ми удобни за уикенд Simple Smile същото мнение от други хора  съм чувала за Циба. Геника ми е безумно далече, не работи неделя, нямам удобен Бодимед. До сега не съм имала проблеми, давам направо в централата и стават мега бързо.

# 67
  • Замък сред облаците
Ами дано поне в централа са точни, че масово има оплаквания и има лекари дето не им признават резултатите дори. Геника иначе обикновени изследвания не правят, те са генетична лаборатория.

# 68
Не съм съгласна за Рамус - аз също си правя там всички изследвания. Удобни са за уикенд - и аз правя предимно в събота.

# 69
В Бодимед са 25-100.
Аз работя усърдно за вит. Д. Не пропускам да си приема добавките. Дано бързичко наваксам Blush
Дано не забравя утре да си взема резултатите. Уж "Европата", ама не мога да ги проверя онлайн като нормален човек, а на хартия ги получавам...

# 70
Rave, благодаря ти за темата, нека подаръчета да има за всички! Gift Heart

Miss_Independent5, дълъг и болезнен път си извървяла преди да се присъединиш към нашето общество, радвам се, че скоро ще гушкаш малката си сбъдната мечта! Blue Heart

Аз скоро след теб се включих в темата, дори си спомням, че в един месец и двете тествахме О за първи път Grinning Този съм се пуснала по течението и реших, че няма да засичам О, че да си дам почивка малко на нервите и смятането. Ще пропусна и вълшебното списъче за първи път от доста време, но ще стискам палци за останалите момичета! Flowers Four Leaf Clover

So close, Jasmin, стискам ви палци хистероскопията да мине успешно и още следващия месец да се похвалите и двете с по две чертички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Merryhristowa, не губи надежда още, може и да е рано за тест.. Ще те чакаме след 4 дена да се похвалиш с две дебели черти! Nature Star2

Мишелинка, стискам ти палци да е борбена точицата и да успее да се закрепи, още има надежда! Nature Star2

Блонди, Данито, Ема, Василева, добре дошли в темата и да е за кратко! Nature Sparkles

# 71
Да ви кажа честно и аз съм от недоволните от Рамус. Кракът ми няма да стъпи там. Бяха ме изкарали сериозно болна, едва ли не на умиране. Много ми се искаше да ги осъдя,но...така и не се случи. Историята ми е от преди 3-4 години,обаче. Дано все пак има подобрение, но аз все пак не бих стъпила там и покрай всичко негативно,което чета за тях 😞

# 72
Благодаря на rave за прекрасната нова темичка!♥️

Мис много докосващо орисваме, личи си, че е от сърце!🍀♥️🍀 Дано донесе късмет на всички!

# 73
Благодаря на rave за поредната прекрасна тема, и на Мис за орисванането. На новите момичета, добре дошли и не се задържайте тук за дълго. 😘
Пожелавам да има повече + в новата темичка и да ни е на късмет. 🍀
На Inferiya пожелавам от ❤️ много скоро да стартират със Станулов и да се похвали с | | чертички.
При мен нищо, ново за сега ще се включа след прегледа. И дано имаме зелена светлина да започнем нови опити, че всички тези изследвания, прегледи и всичко останало ме натоварва. Тези дни съм много емоционална... 😔 Прегръщам ви всички. 🤗😇😘

# 74
Снощи гледахме Темата на Нова, беше свързана с последното преброяване, обезлюдяването и намаляването на населението. Започна с една симпатична двойка, която има 3 дечица, заченати инвитро. Поплакахме си и двамата - за нас си, за празните села, за хората, които познават внучетата си по Вайбър, за хората, при които чудото се бави...
Днес имаме час при доктор Кацаров и ще видим какво ще каже за СГ на мъжа ми. Той пък милият е много притеснен дали няма да му проверяват простата Grinning Обясних му набързо какво представалява един женски преглед, как се взима цитонамазка, как се прави снимка на тръби и му стана неудобно, че се притеснява от едно пръстче, до което се съмнявам да се стигне изобщо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт