Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 251
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Сън не се виждат

Съншайн много се радвам! Глюкофаж ХР е много добър, но в началото може да ти разхлаби корема да знаеш.

Аз след О никога не съм се пазила , със сина ми бяхме на море , пихме, плувахме пълно спокойствие.

# 586
Надявам се че сега ще се виждат, забравих да добавя че съм на 30 г.

# 587
И аз ще съм по същото време:

Да си признават бързо и другите...
Седя и си правя планове! Значи в карантина съм до 10.02. През това време с ММ спим в отделни стаи и не се прегръщаме и целуваме. Пълно въздържание 😀 и си кроя плановете да го "нападна" във фертилния си период около 14-15-17 или когато там ще е 😀😀 поръчала съм си да ми доставят лентички за О и ще ми е за първи път. Ако някой има съвети за правилна употреба нека да ми пише ❤ Колко мадами се очертахме с фертилен период в тези дни? 😀

# 588
# 589
Също като АА и ние правихме секс в този период след О през месеца, в който забременях. Също тренирах доста интензивно точно тогава. Преди това една година се пазих и треперих всеки месец, но не ставаше. За АМХ мярнах, че сте коемнтирали. Това, че една жена с амх 0.8 и нещо си, има шанс (защото е била прегледана от лекар и той го е констатирал) не значи, че друга жена с амх 1 и нещо, трябва да се успокоява. Направете си преглед при лекар, който знае какво да гледа и той ще ви даде най- точна информация за състоянието на резерва.
Виждам много нови имена в темичката, повечето може би не ме знаят, но все пак минавам набързо да хвърля памперси, особено по някои “стари кучета” - кактус, пълнолуние, билийв, бранди, мандария, марго, сещам се за вас и ви стискам палци 🍀
Здравейте, аз ходя при репродуктовен специалист, назначи ми изследване за АМХ, като излезнаха резултатите и аз се изплаших, че е много ниско, след това я питах и тя каза, че е добре, но аз естествени се съмнявах и си имах в мен някакво съмнение. На следващия преглед я попитах пак и тя каза, че по няколко неща се определя яйчниковия резерв, а не само от АМХ

# 590
Момичета, остават ми 19 дни до Мц.
Преди малко получих розово зацапване и болки.
Утре сме в Селена чак.
На какво може да се дължи?

# 591
  • гр. София

Сън, без да знам много, но имаш нужда от ендокринология или репро док. Тсх е висок, пролактина също, Амх е нисък за годините ти-пусни Вит Д задължително, сигурно имаш дефицит или пролактина го потиска.
Мога да кажа със сигурност, обаче, че ако само това са проблемите се оправят за два три месеца с правилната терапия. Всичко ще е ок 💞

# 592
Здравейте, аз ходя при репродуктовен специалист, назначи ми изследване за АМХ, като излезнаха резултатите и аз се изплаших, че е много ниско, след това я питах и тя каза, че е добре, но аз естествени се съмнявах и си имах в мен някакво съмнение. На следващия преглед я попитах пак и тя каза, че по няколко неща се определя яйчниковия резерв, а не само от АМХ
Това е ок, точно от няколко неща се определя резервът. Просто от написаното ми прозвуча,  че се успокояваш от това, че друга жена има по-нисък амх и на нея лекар е казал, че нещата й са наред. Слушайте си лекарите, а ако им нямате доверие ги сменяйте. Форумът помага много! Но не приемайте, че всяко мнение е валидно във всеки случай. Например не винаги дефицитът на витамин Д е виновен за нисък амх, даже по-скоро е рядко

# 593

Сън, без да знам много, но имаш нужда от ендокринология или репро док. Тсх е висок, пролактина също, Амх е нисък за годините ти-пусни Вит Д задължително, сигурно имаш дефицит или пролактина го потиска.
Мога да кажа със сигурност, обаче, че ако само това са проблемите се оправят за два три месеца с правилната терапия. Всичко ще е ок 💞
Надявам се само това да е проблема, благодаря ти ❤️

# 594
Сън, дано не те заблуждавам, но след като си прекарала Ковид наскоро е вероятно да имаш нисък вит.Д. Пусни си изследвания за да знаеш, понеже много дърпа този вирус от тях.

# 595
Сън, дано не те заблуждавам, но след като си прекарала Ковид наскоро е вероятно да имаш нисък вит.Д. Пусни си изследвания за да знаеш, понеже много дърпа този вирус от тях.
Изследването на амх го направих преди ковида, след него направих хормоните, но със сигурност ще изследвам и вит. Д

# 596
И аз съм на мнение, че трябва да се види как е витамин Д, но както и Алисън каза, не е задължително дефицитът му да е обвързан с АМХ. Аз съм с дефицит на витамин Д, но АМХ на горна граница! С ПКЯ съм.

# 597
Момичета, остават ми 19 дни до Мц.
Преди малко получих розово зацапване и болки.
Утре сме в Селена чак.
На какво може да се дължи?
Зацапването може да хормонален проблем, овулация или да издава за наличен полип. Аз лично имах зацапване 10 дни преди очакваната менструцация и се оказа полип. Възможно ли е при теб да е овулация, имаш ли специфичната ЦС?

# 598
Дами, какво ше кажете за горещите душове? Знам, че през бременността не е добре, защото предизвикват контракции, та се зачудих дали не пречат и на имплантацията.
Аз се къпя с гореща вода (вчера измерих 41°) и си мисля, че малко трябва да намаля температурата.

# 599

И аз се включвам към СветиВалентинските опити Hug

Общи условия

Активация на акаунт