Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 107
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Мира, когато и да се сетя за Керем дето виси на вратата и умолява Ханде да му прости ми става смешно. Joy Завалиите, застигна ги съдбата на героите им и си чукат по вратите. Остава само тя да му казва "мразя те, Керем Бюрсин" и сапунката е в завършен вид...

Марги, дано само Хектор не е пострадал от всичко това, аз за него повече мисля 🙏 😁

# 166
Започваме Movie Camera

Gift Heart

# 167
  • София
Здравейте! Heart Eyes
Момичета, отново очаквам подкрепата ви! Heart Exl

Времето е твърде бавно за онези, които чакат, твърде бързо за онези, които се страхуват, твърде дълго за онези,
които скърбят,твърде кратко за тези, които се радват, но за тези, които обичат, времето е вечността.“

20 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Излъчен на 28.11.2020
Хаштагът  : #ikiaşıkkalp  две влюбени сърца
 с Гугъл преводач

Не исках да преживяваш тази болка.

Еда: Вие... Кои сте вие? Какво знаете за родителите ми и не ми казвата? Вие...Какво криете?
Серкан: Еда. Виж, Еда.
Еда: Не смей да ме доближаваш!
Серкан: Позволи ми да ти обясня. Преди 18 години...Нещастният случай, станал причина за смъртта на родителите ти...Е станал заради фирма подизпълнител, с която баща ми е работил.
Еда: Какво? Баща ти ли?
Серкан: Да. Виж, нашият строеж...Еда, аз не знаех. Нищо не знаех.

Серкан: Да. Виж, нашият строеж...Еда, аз не знаех. Нищо не знаех.
Еда: Ти как...Как си могъл да не ми кажеш за това? Как си могъл да постъпиш така с мен? Серкан, как си могъл да не ми кажеш?!
Серкан: Опитах се да ти кажа, но и аз научих наскоро. По онова време е бил много зает, преди 18 години...Дал е строежа на фирма подизпълнител и тази фирма е използвала некачествени материали. Татко ми разказа, когато се срещахме с теб. Еда, моля те.
Еда: Отдръпни се!
Серкан: Виж...
Еда: Ти затова ли с мен...Заради това ли ми даде стипендия?
Серкан: Не.
Еда: За да ти олекне на съвестта ли ми даде стипендия?!
Серкан: Еда, казвам ти, че не знаех.
Еда: Този договор за влюбени е бил само игра ли, за да се сближиш с мен, Серкан?

Серкан: Случай, който е станал преди 18 години.
Еда: Толкова жесток човек ли си?
Серкан: Еда...
Еда: Как можеш да не ми кажеш за това? Как може да не ми разкажеш?! И ти.. Ти ме изостави. Излъга ме, измъчи ме.
Серкан: Не исках да преживяваш тази болка.
Еда: Добре, а болката, която преживявам сега?
Серкан: Еда...
Еда: Какво ще стане с това, което изпитвам сега? По-добре да ми беше извадил дроба, Серкан?
Серкан: Еда, толкова много те обичам, че за де не те разстроя....Бях готов да те загубя.
Еда: Нямам какво да ти кажа. Нищо не мога да ти кажа. Сега те гледам...Пред мен стои съвсем друг човек. Непознат човек.

Еда. Г-жа Айдан, съпругът ви в къщи ли е? Идвам.

Афектирана от чутото, Еда подлага под съмнение всички действия на Серкан от запознанството им до сега.
Мъката на Еда не ме трогна...Съжалявам да го кажа, но според мен неубедителна игра на Ханде.

Разбирам. И уважавам. Но никога не съм те лъгал.

Серкан: Еда, ще ми отделиш ли минутка?
Еда: Какво ще реши една митута?
Серкан: Знам, че няма да промени нищо, но...Обичам те, както първия ден. Имам само теб. Не исках да те обременявам с тежестта на грешките си.
Еда: Това не е твоя грешка. Това не е твоя вина. Виновен е човекът, чието име прочетох на този лист. Знаеш ли какво е твоята вина? Ти каза, че ме обичаш и се опита да ме контролираш. Взе решение вместо мен. Това е твоята грешка.
Серкан: Страхувах се, че няма да ми простиш. Опитах се да поговоря с теб, но не се получи.

Еда: Да беше казал. Да беше казал, да беше честен, щях да ти простя. Да беше казал, че заедно ще се справим с това. Но ти реши да разкажеш, защото истината излезе наяве, Серкан!
Серкан: Не. Щях да ти кажа, затова исках да говоря с теб.
Еда: Не ти вярвам. Въобще. Не вярвам на нито една твоя дума. Не мога да бъда с този, който ме излъга, скри от мен тайна.
Серкан: Разбирам. И уважавам. Но никога не съм те лъгал. Всичко, което казах, е истина.
Еда: Не те вярвам повече.

Не можеш да си сигурен сега, когато знаеш всичко, какво би направил преди време. Когато нещата се случат и ги гледаш от дистанцията на времето е лесно да кажеш „защо не направи това или онова.... аз щях да направя....“.
Отново Еда не ме трогна... играта на Ханде...

Да заминен някъде. Сега.Веднага.

Мело: Дада, момичетата са тук, почакай, включвам на високоговорител.
Еда: Момичета...
Фифи: Какво е станало?
Джерен: Добре ли си?

Еда: Момичета, може ли да заминем някъде за няколко дена? Да се отдалечим малко.
Фифи: Разбира се. Кога? Как?
Еда: Веднага. Сега веднага. Вземете няколко неща, пригответе чантите и да вървим.

# 168
И серията почва с конфликт между Еда и Серкан

# 169
  • София
Не мисля, че вече ми вярва.

Айдан: Серкан
Серкан: Мамо, искам да остана малко сам.
Айдан: Първо изслушай какво ще ти кажа. Еда има нужда да остане малко сама. Дай й тази възможност. Да помисли, да те разбере, дай й време. И тя те обича. С времето ще те разбере.
Серкан: Не мисля, че вече ми вярва.

Айдан: Довери ми се. Това ти го казва тази, която някога не вярваше в любовта ви. Хайде, не унивай. Разбра ли?!
Серкан: Трябва да помисля малко.
Айдан: Добре.

Можеш да напуснеш живота ни.

Айдан: Какво ще правим, Алптекин? Как ще оправим това?
Алптекин: Не знам, Айдан. Наистина не знам. Кажи нещо, ще го
направя.
Серкан: Можеш да напуснеш живота ни.
Айдан: Серкан...
Серкан: Мамо, моля те, не се намесвай. Години наред вреди на това семейство, на мен, навреди  на Еда. Достатъчно.
Алптекин: Виж, Серкан. Да, разбирам те, много си ядосан. Но да поговорим на тази тема друг път.

Серкан: Друг път? Кога? Кога точно? И без това през целия ми живот съм чакал да проявиш бащинство към мен. Кога друг път?
Айдан: Серкан, поговори с баща си, когато малко се успокоеш.
Серкан: С баща ми? С кой баща? С кой баща, мамо? Има ли такъв? Моля те, престани вече да се самозалъгваш. Години наред не е бил до нас, нито в добрите дни, нито в лошите. Ти не можеш да излизаш от тази къща, а той къде беше? Къде беше? На работа, ангажиран с работа. Защо се преместих в къщата на отсрещната страна? Защото твоят мъж го нямаше. Моят баща го нямаше. Никога не е имало такъв човек в живота ни.

Алптекин: Направих всичко по силите си. Да, знам. Не е достатъчно. И на Еда се опитах дяа обясня...
Серкан: Не смей да произнасяш името й! Разбра ли? Не можеш да произнасяш името и. Защото ти не струваш дори една сълза на Еда. Разбра ли ме? Да не съм те видял повече.

Много силни думи, жестоки обвинения. Дали са и напълно оправдани и справедливи?!?!
Този човек, липсващия баща и съпруг е изградил голяма, просперираща компания и холдинг, както казват от нищото. За какво, за кого? Само за самочувствие и лично его? Алптекин направи няколко опита за сближаване със Серкан, но не постигна успех. По-скоро обратното, с поведението и действията си все повече дразнеше и отблъскваше Серкан. Дали и Серкан не е прекалено ядосан и раздразнен от случващото се с Еда и недотам справедливо да хвърля цялата вина на действията на баща си в миналото. Дали , в името на бъдещето си, не е редно да се опита да прости на баща си. Не да забрави, не да се примири, не да се съгласи, а да прости. Защото казват, че прошката е единственият начин да се освободим и излекуваме от миналото. Отхвърлянето на прошката води до непрестанни чувства на огорчение, гняв, враждебност и омраза. А с огорчение, гняв и омраза трудно можеш да бъдеш спокоен, радостен и щастлив.

Никога не съм бил влюбен в теб.

Серкан: Селин!
Селин: Какво става, Серкан?
Серкан: Как така какво става? Как можеш да идваш в дома ми и да ми търсиш сметка?
Селин: Серкан, аз само...
Серкан: Ти само какво? Какво? Виж, Селин. Не можеш да се намесваш във въпроси, които не те за сягат и да ми идваш в къщи. Ясно ли е?!

Селин: Не правиш никакви обяснения и дойдох да попитам...
Серкан: Защото не съм длъжен да ти давам обяснения!
Селин: Всичко, което засяга холдинга, засяга и мен.
Серкан: Холдингът, така ли? Тоест, във връзка с работата? Селин, престани, за Бога. Толкова добре те познавам, че не си струва да играеш пред мен.
Селин: Серкан, това, което е построено върху лъжа, може да ти навреди. Да, изплаших се от него. Струва ли си наистина? Не разбирам, Серкан? Ако на 1% се държеше с мен така, както с Еда, всичко щеше да е съвсем различно.

Серкан: Не мога да повярвам! Не мога да повярвам! Все още ли, Селин? Все още ли? Виж! Виж, ще ти го кажа за последен пъът, затова ме слушай внимателно! Влюбен съм в Еда, ясно ли е? Не в теб! Никога не съм бил влюбен в теб.
Селин: И без това говорех за миналото, нямам такива очаквания. Исках да ти дам съвет, като приятел.
Серкан: Тогава иди и давай съвети на приятелите си, защото ние не сме  приятели. Освен работата, нямаме никаква друга връзка.

Този път Серкан каза всичко...Отново, за поред път...Този път без заобиколки. Точно, ясно и категорично.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 20:13 от Dilemi

# 170
Dilemi, много ти благодаря за труда, който полагаш Kissing Heart

# 171
От Туитър:
Информацията за "раздялата" на ХанКер е тръгнала от Акиф, който бил видял как Ханде изгонва Керем от розовата къща и той тропал на вратата и молел за прошка.....
Та това не е ли онзи, който твърдеше, че има доказателства, че Ханде има връзка с Мурат 2, даже беше й взел "интервю", в което тя потвърждавала.

# 172
  • София
Злати Heart Eyes, момичета! Heart Eyes

... любовта си струва всичко.

Мело: Дада, какво правиш? Знам, разстроена си.
Еда: Беше ми много болно след тази злополука, Мело. Но се научих да живея с тази болка. Приех, че съм загубила родителите си. Но сякаш преживявам всичко отново. Отново същата катастрофа, и отново губя човек, когото обичам много.
Мело: Серкан ли?
Фифи: Грешката е негова., трябваше да бъде честен с теб.
Джерен: Еда, може би от вчера се е опитвал да ти разкаже за случилото се?

Еда: Не знам. Или е бил притиснат, когато всичко е започнало да излиза наяве и е решил да разкаже. Вече не мога да мисля трезво. Вината не е негова, грешката не е негова. Но ме излъга. И още, колкото и силно да е разбито сърцето...колкото и много разочарования да има...Колкото и да е болно...Любовта не минава.
Мело: Знам колко много си разстроена, Дада. Моля те, не ми се сърди за това, което ще ти кажа сега. Става ли? Но Серкан не е умрял. Все още е жив, живее. И според мен, ако има любов...Грешките могат да се простят.
Джерен: Значи любовта може да прости всичко ли?
Фифи: За една грешка зачерквам човека. Познавате ме.

Мело: Според мен любовта е много ценен брилянт. Не трябва да го оставяш, ако си го намерил. Каквото и да става.
Еда: Нима не трябва да не се руши любовта? Няма ли любов без болка?
Мело: Има ли любов без болка? Разбира се, че не трябва да ти вреди.
Джерен: Според мен любовта си струва всичко. В края на краищата, това чувство се случва само един път, и то ако си късметлия. А ти какво мислиш, Еда?
Еда: Не искам да се доверявам на Серкан. Трябва да се защитя от тази любов, иначе ще бъда разбита. Вече ще бъде така, както кажа аз.
Фифи: Ето, това е. Напред, момиче!
Джерен: Какво ще направиш?
Еда: Имам план.

Напускаш ли ни, Алптекин?

Айдан: Напускаш ли ни, Алптекин?
Алптекин: Серкан е прав. Нямате никаква полза от мен. Точно обратното, вредя. Ще бъде от полза, да се отдалеча малко.
Айдан: Нямаме много прекрасни моменти заедно, ако се погледне така. Серкан може да е прав, но трябва да ви държа заедно. Не означава ли това да бъдем семейство?

Алптекин: Може би не. Може би просто сме се престрували на семейство. Всичко хубаво, Айдан.
Айдан: Всичко хубаво, Алптекин.

Тъжно...

Aytekin Ataş - Söylenmemiş

Скрит текст:
Аз съм в странен свят
Не знам нито път, нито следа
Вие съществувате, следвайте ума си
Един ден и аз ще дойда

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

Времето на една древна любов
Гмуркам се в необятното
Надявам се на познати гласове
Жаден съм

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

С мен не се получи , и с Еда да не се получава.

Селин: Има ли новини от Серкан?
Пъръл: Няма.
Селин: След Еда ли е тръгнал?
Пъръл: Не знам, Селин. Това е Серкан.
Селин: Какво още очаква от Еда?
Пъръл: Нищо не очаква, Селин? Има суматоха, знаеш ли?
Селин: Не мога да изразя емпатия към Серкан вече. А и не искам той да е щастлив, докато аз съм толкова нещастна.

Пъръл: Какво имаш пред вид „той да е щастлив“? Какво означава това?
Селин: Не искам той да е щастлив, а аз да съм нещастна. С мен не се получи , и с Еда да не се получава.
Пъръл: Селин, разбирам те. Много е трудно. Но кагато мине това, няма да се чувстваш така, обещавам.
Енгин: Какво правите? Всичко наред ли е? Селин...
Пъръл: Енгин, Серкан и на теб ли не вдига телефона?
Енгин: Не мога да се свържа. И аз звъня, но не отговаря. .

Ето я новата, истинската Селин – свали всички карти. Не иска никой да е щастлив, когато тя е нещастна!!!!
Ще й мине, ако иска да й мине, ако не злобее и си намери друго занимание, да спре да се занимава със Серкан и Еда!

# 173
Клюка:
Според арабите Ханде и Керем не са разделени, напротив връзката им е на "по-високо стъпало". Скоро ще съобщят новина, която ще изненада повечето турски "журналисти Wink

Heart Eyes

# 174
Най- накрая Серкан да постави на място Селин. Крайно време беше

# 175
  • Плевен / София
Най- накрая Серкан да постави на място Селин. Крайно време беше
И все пак много рядко го прави...за мое съжаление....

# 176
  • София
Вече сме само колеги.

Лейля: Г-жо Пъръл, изпратих съобщение на г- Серкан. Казах, че Еда го вика в офиса и той написа, че идва.

Пъръл: Значи идва в офиса?
Лейля: Да, идва.

Еда: Подпиши това!
Серкан: Какво е това?
Еда: Договор. С мои правила, с мои условия. С мои наказания.
Серкан: „Договор за отношенията между Еда Йълдъз и Серкан Болат“. Какво имаш пред вид под „отношения“?
Еда: Дори през ума да не ти минава. Не е такова нещо. За да можем като двама цивилизовани души да се гледаме в лицето.  Не чети. Ще подпишеш, без да четеш.
Серкан: Направила си един доста дълъг договор.
Еда: Ако ни ти харесва...Когато останах далеч от теб, мислих дълго и нашироко.
Серкан: И аз
Еда: Държа на думите си.
Серкан: И аз държа на думите си.

Еда: Ти си превъзходен, зависим човек, който обича да контролира до лудост. При първия появил се проблем ти ме зачеркна и изостави.
Серкан: Възможно е да съм направил грешка.
Еда: Вече няма значение. Отношенията стават между двама души, Серкан. Не можеш да се справиш с това.
Серкан: Не ми казвай това.
Еда: Вече сме само колеги. Ще продължа да работя тук. Няма да бягам, защото не се страхувам от теб.
Серкан: Прекрасно. Аз и без това съм тук. Затова много ще ми е приятно, че ще бъдеш тук.

Еда: Прекрасно. Сега свали пръстена. Свали пръстена. Моля. Там пише името ми, Серкан. Не искам да го носиш.

Серкан: Да. Няма ли да ми дадеш копие?
Еда: Ще го изпратя по телефона.
Серкан: Ще бъде много дълга седмица.

Айде бе, стига с тия договори! Смешка!!! Има ли Еда договори с другите си колеги, че предлага сега договор на „колегата“ Серкан за  регулиране на „колегиалните им отношения“. Поредната необмислена, детинска постъпка на Еда, от рода „Ти ли ще ми кажеш??? Аз пък ще ти натрия носа сега...“.
Или по-скоро малки дребни женски хитрости... Щом му предлага договор, значи иска да има отношения със Серкан и да става това, което тя каже! Няма що, добрата и справедлива Еда!

Лейля, имам молба към теб...

Серкан: Благодаря, Лейля. Лейля, имам молба към теб....Сега. Еда с кого се вижда, с кого говори, какво прави. Ще ми докладваш всичко.
Лейля: г-н Серкан, не мога да причиня това на Еда!
Серкан: Лейля. Зная, че обичаш Еда. Знам, че сте близки приятели. Това е много важно за мен, моля те!

Лейля: Обичате ли все още Еда? Трябва да знам, г-н Серкан, не гледайте така.
Серкан: Лейля, ако не обичах, нямаше да те моля за нещо такова, нали?
Лейля: Добре. Ще стана лош човек, защото го правя, но ще го направя за вас.
Серкан: Добре, добре.

Селин: Рекламното представяне на холдинга. Детайлите са на пощата.

Селин: Ало, Фатма, здравей. Имам новина бомба за теб, както и обещах. Но никой няма да разбере, че съм ти казала.
Фатма: Добре, Селин. Какви са новините?
Селин: Серкан Болат и Еда Йълдъз се разделиха, но го крият от всички.

# 177
# 178
  • София
Ако иска да те накаже, значи все още има надежда.

Айдан: Серкан.
Серкан: Мамо, добре дошла.
Айдан: Много ми липсваше.

Серкан: Можеш ли да поканиш Еда на събранието?
Айдан: Защо?
Серкан: Защото ми е забранено да говоря с нея. Ако проговоря, ще получа наказание.
Айдан: Забранено? Ще те накаже? Аа. Ще ти кажа нещо, като жена. Ако иска да те накаже, значи все още има надежда.
Серкан: Хм.
Айдан: Не забравяй това.

Какво ще стане, ако умишлено наруша правилата на договора?

Серкан: Добре... Какво ще стане, ако умишлено наруша правилата на договора?
Еда: Не съм обмисляла този вариант. Ще го добавя в договора.

Серкан: Добре.
Еда: Опитай и ще разбереш какво ще се случи.
Серкан: Така ли?

Thinking
Съзнателно не съм сложила снимки от 1-вото наказание за Серкан – да се извини на първия човек, който влезе в кабинета, който по случайност се оказа Ердем, защото...
Не мога да понясям, бунтувам се, когато има някакво насилие върху човек. Еда видимо се забавлява от ситуацията, но за мен това е гавра със Серкан. Не може да казваш, че обичаш един човек и да го подлагаш на унижения!
Самата сцена с извинението и прегръдката с Ердем е може би смешна сама по себе си, изиграна добре от Керем и Сарп Сангай...
За мен е дразнещо и неприемливо поведението на Еда – смеха и подмятанията към Серкан. Не мога да приема за нормално по този начин да се отнасяш към човека, когото уж обичаш!
Любовта, обичта, е преди всичко уважение и зачитане личността на другия! Във всичките аспекти на думите „зачитане и уважение“!!!!
И усилието, грижата, мисълта, да не направиш или кажеш нещо, което може да нарани любимия човек!
Но...
Сега се сещам, че всъщност коментирам филм, романтична комедия, където май са позволени много неща...И въпреки това...
Sunglasses

...случи се нещо, което искате да знаете.

Лейля: Г-н Серкан. Този стрес ще ме убие, но се случи нещо, което искате да знаете. Еда говори с човек на име Кадир. Подизпълнител или нещо такова. Каза, че имала строеж. Намислила е нещо. Сега отива да се срещне с него.
Серкан: Къде?
Лейля: Не знам.

Журналисти:  Г-жа Еда, казват, че сте се разделили с г-н Серкан. Има новини, че той ви е изневерил. Какво ще кажете за това?
Серкан: Еда
Енгин: Приятел, какво снимаш? Достатъчно снима. Серкан, хайде братле, тръгвай.

# 179
Клюка:
Според арабите Ханде и Керем не са разделени, напротив връзката им е на "по-високо стъпало". Скоро ще съобщят новина, която ще изненада повечето турски "журналисти Wink

Heart Eyes

Тази новина, повече ми харесва, за другата дори не искам  и да мисля и коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт