Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 111)

• 36 088
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Мира(07), повода по който се разписа не е сред най-приятните, но се зарадвах да те видя. Heart Eyes

Налбантова, много двойки утре, нали Joy Освен да взема да ви спретна една тортичка, че да си оправим вкуса от предполагаемата раздяла Stuck Out Tongue Winking Eye

# 631
  • София
Момичета наистина Налбантова е права. Нека да не се филмираме непрекъкнато с всевъзможни мнения. Как арабите разбраха, какви точно думи е казал Керем, та Ханде се е обидила толкова жестоко. Пак ще ви кажа, краят ще бъде прекрасен. Едно врабченце ми го каза. Ледовете при ХанКер се топят. Само още малко търпение. Помислете разумно. Вижте лицето на Ханде от снимката в колата. Тя не е застанала за снимка за реклама, тя е щастлива. Ханде се появи вчера с тази снимка и пак ще ви го кажа, за да покаже, че има сдобряване. Хайде успокойте се. Каква раздяла виждате при едно скарване, дали от ревност, дали от избухване. Раздяла може да настъпи, когато има измама, изневяра, насилие. Тук такова нещо няма. Двамата са се скарали за абсолютни глупости. Те хората си прощават изневери и отново се събират, та при тях ли няма да има прошка. Те се обичат. И разбрах пак от врабченцето, че дори са излезли на разходка в планината да се доразбират. Скоро ще ги видим пак заедно. Запомнете ми думите. Ще ме черпите.

# 632
  • София
Жени, преди имах личен живот, истински проблеми, присмивах се на тези, които четат и пишат в бг-мама, дори в най-смелите си представи за бъдещето ми не съм си представяла, че ще се зарибя по турски сериал, че ще се разпиша тук, че ще се вълнувам толкова за двама души, които не познавам. А сега ми иде да учредя клуб по взаимопомощ за депресираните от евентуална раздяла на Ханде и Керем. Баси. Много ми е тъпо, честно. Не знам защо, ама ги мисля нон-стоп и ми е едно такова скапано. Направо не мога да се позная. Confused

Линде, дано си права, ще те черпя на корем, да знаеш! И намери начин да ни предадеш този позитивизъм, имаме нужда. Аз имам нужда. Wink

# 633
Miraland, където и да съм чела, а тези дни не съм спряла, феновете имат толерантност. Всички чакат добри новини и се надяват нещата да са наред. Никой не заема страна. Разбира се, не спирам да срещам негативни коментари както за Ханде, така и за Керем. Ние тук в темата не сме нито за единия, нито за другия, а за тях двамата. Имам чувството, че се настройваш малко негативно към няколко от нас. Може и да си внушавам, тези дни ми е едно такова никакво.

Бро, смъкнала съм 2 кг тези дни от нерви. Neutral Face Учредявай го този клуб.

Утре наистина трябва да си дадем почивка, ако няма наистина някаква достоверна информация.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 21:31 от midnight__sun

# 634
Не, не...това нашето не е нормално...наистина. Стомахът ми да е на топка и да съм толкова притеснена за хора, които дори не познавам...

# 635
Слънчице, кажи как и аз да сваля. От нерви дебелея. Joy Лоши новини ни донесе Миси, но няма да крия , че вече го очаквах. Pensive

Дари се изненадва, че са се скарали толкова в началото на връзката си , аз пък казвам по-добре сега, отколкото след 2-3-4г да осъзнаят, че имат непреодолими различия. Wink Силно се надявам да се съберат, но те си знаят най-добре. За скандал са нужни двама, за сдобряването също.

Марги, в четвъртък ще ви черпя с торта аз , с мъжкото тяло празнуваме 12 години , откакто го търпя. Wink И алкохол ще донеса, че имаме нужда. Дали от мъка или от радост. Joy

# 636
  • София
БРО на всички ни е тъпо. Защото страшно ги заобичахме. Те са наистина едни прекрасни млади хора. И когато виждаш колко се обичат, а в същото време са скарани, ни боли. И не сме само ние в "мамата". Като чета по форумите всички се вълнуват за тях. Честно да си призная аз донякъде очаквах да има един такъв сблъсък. Защото е различно, когато си на сета и е друго, когато вече не си в роля, а живота те е подел. Има напасване на характери, сблъсък на предпочитания. Но това са неща при всяка една двойка в началото на връзката им. Щеше да е нереално, ако това не се беше случило. Разбрах, че двамата вече са смекчили доста позициите. Всеки е направил своят извод. Трябва им още малко време за да пречупят позициите си. Решили са още малко да са поотделно, но това не им пречи да се чуват и да се виждат. Ето че Керем направи своята отстъпка в името на любовта, отказа проекта. Това е голям знак, че нещата са тръгнали към помиряване. Минали са едва 10-12 дни от събитието. Още малко им трябва и ще ги видим още по-влюбени от преди.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 23:21 от БлагаВест

# 637
  • София
Жени, преди имах личен живот, истински проблеми, присмивах се на тези, които четат и пишат в бг-мама, дори в най-смелите си представи за бъдещето ми не съм си представяла, че ще се зарибя по турски сериал, че ще се разпиша тук, че ще се вълнувам толкова за двама души, които не познавам. А сега ми иде да учредя клуб по взаимопомощ за депресираните от евентуална раздяла на Ханде и Керем. Баси. Много ми е тъпо, честно. Не знам защо, ама ги мисля нон-стоп и ми е едно такова скапано. Направо не мога да се позная. Confused

Линде, дано си права, ще те черпя на корем, да знаеш! И намери начин да ни предадеш този позитивизъм, имаме нужда. Аз имам нужда. Wink

Голяма си сладурана! Kiss Казваш това, което си мислят повечето от нас! Heart Eyes Хайде, аз! Stuck Out Tongue Winking Eye

PS Аз от нерви и стрес съм на червено вино! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638
Мики, стресът при мен веднага ми оказва влияние на апетита. Свит ми е на топка стомаха от 26 заради нашите. Не е нормално знам, но ги мисля, тъжно ми е и се надявам да си превъзмогнат различията.

# 639
Не, не...това нашето не е нормално...наистина. Стомахът ми да е на топка и да съм толкова притеснена за хора, които дори не познавам...

Нормално е, нормално Joy
Така сме устроени хората... За същите тези непознати, които се радвахме толкова време сега ни е кофти, понеже се превърнаха в част от ежедневието ни без реално да ги познаваме...

На мен дето съм си доста обрана откъм емоции и по принцип не мога да покажа силно раздразнение или радост ми става криво при мисълта. Мога да си представя какво им е на останалите хора...

# 640
  • София
Добре де, а Керем защо ни мъчи така? Защо не отразява нищо и никого? Един лайк да даде на снимките на Ханде и ще се успокоим, където спомена и Миси. Не го разбирам, честно казано. Защо спря да й харесва всичко от 18.01 насам? Какво иска да каже лирическият герой a.k.a Керем с това? Интересно ми е да чуя разсъжденията ви. Със сигурност има причина и някакъв умисъл в това, ние не знаем и само гадаем, това също ми е ясно, но искам да чуя вие какво мислите. Аз, например, спирам да лайквам нещата на хора, на които съм сърдита. Даже, като се скарам с някого, в момента на афект го изтривам от Инстаграм. Grinning

# 641
  • София
Керем отблеляза ли по някакъв начин излизането на трейлъра на филма си Eflatun? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 21:57 от Dilemi

# 642
  • София
Не, Дилеми. Засега ни вест, ни кост от Керем. Никакъв го няма в Инстаграм. Поне не показва никаква активност.

# 643
  • София
Казват, че Керем е замразил временно социалните си профили. Нито качва, нито споделя, нито лайква. Но мен това не ме притеснява. Ние си го знаем, че от време на време има този навик. По-важното е да лайква Ханде на живо.     Там двамата да се разберат, другото е за феновете. Ние сме търпеливи и ще ги изчакаме да им мине сръднята. Според мен Керем е от бързо палещите се. Тя и Ханде го каза в интервюто за Hello. Бързо се гневи и после му минава. Но тук явно и двамата бързо са запалили клечката и сега им е трудно да си признаят вината. Но пак ви казвам, нещата вървят към сдобряване. Идват индикации от най-близкото им обкръжение. То не е логично чак пък толкова да не намерят път един към друг. Този проблем заради който се скараха жестоко е напълно разрешим. Понеже са си наговорили тежки думи в изблик на гняв, сега всеки се чуди как да излезе от положението. Омекнали са и двамата и то доста. Представям си какво ще бъде сдобряването.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 23:38 от БлагаВест

# 644
Линде, така говориш за проблемите им, за сдобряването им, че човек ще реши, че си сложила подслушватели на някое куче или си се внедрила в обкръжението им 😅
Радвам се, че си тка сигурна, аз не съм на по-различно мнение от твоето, но тези тънки информации не ги знам.
Вижте, дайте сериозно да организираме един щаб и всичко да се разнищва там 🤣
линдето ще е нашият главен командир. Други кандидатури не се приемат, сори!

Общи условия

Активация на акаунт