МАРТ бебче се задава, нека засега в корема на мама да си шава! ❤💙 Тема 8

• 43 621
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Аз харесвам чорба, но и от нея се появяват газове, така че не бих пила сега. Скоро отказах на свекъра по тази причина, така че тази година не съм пила. Пък и много солено не е добре да приемаме, така бях яла едно много солено прошуто и после ми беше гадно.

# 481
Момичета ъпдейтвам за мармалада, не ви го препоръчвам, уж е на някаква плодово-билкова основа, обаче образува спазми точно както със силните лаксативи ..  все още не е подействал оо предназначение, но 5 часа след като го хапнах и направо в момента имам страшни болки ..  ще пия сега даже но-шпа, дано ме отпусне ..

# 482
Оф ужас, явно мармалада е на принципа на сената и дулколакс, с тях съм имала такива спазми и болки даже. Дано но-шпа те отпусне по-бързо. Лактулоза МИП не води до спазми, само пише че омекотява изпражненията. Но само с този сироп при мен нямаше ефект или може би трябва да пия повече. В комбинация с мелилакс или евакю обаче работи. И трите ми бяха предписани от аг сестрата.

# 483
Аз днес цял ден с това се мъча.. не яжте ориз, вчера ядох като невидяла сега мъката е огромна. Иначе пробиотици помагат и киви поне при мен.

# 484
  • София
Момичета моля за съвет, в една стая съм с една жена, която хърка много силно, направо стаята ехти. Аз когато някой хърка и не мога да спя. До 4ч не съм спала нощес заради нея. Какво да правя, да и кажа ли или да търся друг вариант? Направо ми е лошо като не съм спала... 😴

# 485
Можеш ли да помолиш да те преместят в друга стая?
То и да кажеш на жената, тя едва ли има какво да направи, но поне теб да преместят.

# 486
  • София
Ще опитам да видим какво ще стане.

Можеш ли да помолиш да те преместят в друга стая?
То и да кажеш на жената, тя едва ли има какво да направи, но поне теб да преместят.

# 487
  • sofia
Момичета, според вас тези кошници безопасни ли са за спане? Струват ми се плитки - пише 30 см. Имате ли наблюдения?

# 488
  • sofia
Прилича на по-голямо от кош зимен за количка, изглежда ми добре

# 489
Второто изглежда плитко и нестабилно, първото изглежда колкото моята люлка. Ползвахме я докато започна да се обръща сам. При нас това беше късно, при друго деца е по-рано, така че може и за по-кратко да го използвате. Ако не слагаш допълнително матраче, а ползваш оригиналното, ще е ок. То обикновено е като матраче на кош за количка.

Да си допълня поста - моята люлка явно отдавна не се произвежда затова ще дам друг произволен примерен линк, за да покажа какво имам предвид:

https://www.baby.bg/product/lorelli-leglo-lyulka-alicante-blue/

При моята обаче краката на люлката бяха откъм късата страна и тя можеше да се люшка странично. Тази от картинката не знам как точно работи. Та мисълта ми беше, че през деня не стоях в детската, където е кошарата и използвах това за дневната, където прекарвахме повечето си време. Затова и си потъчах такава за подарък, да има пълно легнало положение, а не шезлонг. Сега пак ще сме в дневната още повече, че имам и батко и не искам да отделям бебето в другата стая от толкова малко, затова пак ще си я разпъна.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 10:05 от Анонимен

# 490
Две три страници назад ги коментирахме, подобни и аз ги заглеждах. Според мен са от типа на некс ту ми за до 6 месец. Аз взех 5в1. Шезлонг, легло люлка, мини столче в едно, за тук в хола докато седим, имаме иначе шезлонг с вибрации, но това ще ми е за в началото, вместо гнездо, защото сме с куче и по голямо дете не знам дали няма да дръпнат гнездото, така отделно ще ми е по спокойно

# 491
Момичета ще ви пиша за моята кошмарна нощ .... споделих ви вчера, че съм със запек и хапнах от слабителния мармалад. Някъде към 22 и нещо започна да ме боли корема като при разстройство, на спазми, но в тоалетната нищо. Изкъпах се и легнах. В 1:30 през нощта се събудих вече със страшни болки, направо плачех ... и тая болка през 10-15 мин ме караше в тоалетната и нищо .... цялата нощ не спах ... в 6 часа мъжа ми стана за работа и ме извика да легна при детето, а аз пак с такъв спазъм и започна повръщане .... от повръщането ми олекна та с детето дремнах малко... сега чакам свекърва ми да дойде да го гледа, аз да поспя и да ми донесе мелилакс .... през нощта си мислех, че или умирам или раждам без да разбера.... чувствах се много зле ... повече никога през живота ми няма да си помисля за такива слабителни .... на всичкото отгоре изобщо не ми подейства мармалада .... 😵‍💫

# 492
Тцтц, Танче, ужасно звучи. Давай с мелилаксчето и да ти олекне. Щом и до повръщане се е стигнало...

# 493
Танче, гледай да поспош и да се пооправят вече нещата. И аз щях да ти кажа вчера да внимаваш с тези мармалади да не си докараш контракции накрая, ама ти вече го беше взела. Най-добре пробвай с Мелилакс, най-щадящо ми се вижда.

# 494
Мале, Танче дано поспиш сега и това дето носи свекървата помогне! М/у другото ММ също има РД утре Simple Smile та и аз казвам беболина да изчака.

Аз взех премиум кеър памперси като за начало, обмислях многократните... ама те не са като едно време..  окей инвестицията за материала е по малка, ама ток и вода за пране и сушене не ми звучи природосъобразно и икономически изгодно при поскъпването на тези консумативи... може би в по - късни месеци за отучване бих го обмислила.

Аз не писах по - рано, но на 3 02 минах на тонове и ЖК  малката е 2800 вече главичка 9.1см Simple Smile Аг смята че няма да издържа до 38гс Simple Smile ама дано не е права, аз съм оптимист.

Есенна честит Тодор и тук! Blue Heart Надявам се скоро да сте в къщи!

Аз исках Мм да чака в предродилна и да гушне малката веднага след мен. Определено не го искам вътре, аз ще си имам по - важна работа Joy. Ама сега заради гадния ков нито с ваксина нито с тест ще го пуснат Sad . Ще се гледаме на телефона и след това за изписването.

Общи условия

Активация на акаунт