Аз също мисля, че отрано се учат навиците и всичко е с граници. Но все пак искам да отстоява своето желание. Преди беше свит, всички му вземаха играчките и той нищо не казваше, сега ако иска да играе с нея няма да я даде. Засега не е посягал на дете, въпреки, че него са го бутали, драли и щипали, но бутна едно (случайно мисля) докато се гонеха кой да се спусне по пързалката (няколко дни преди това него го бутнаха така).
Започна тръшкането за всичко - искам на стола, не искам на стола... и т.н., понякога успявам да го успокоя и обясня ситуацията, друг път просто го оставям да се навика.
Аз лично не гледам нито кой как е облечен нито аз как съм 🤣 веднъж дори зардавох сутиен да си сложа 🤣🤣 добре, че бях с яке, но ми беше много жега, а не можех да го сваля 🤦♀ Храна на площадката не искам да нося и давам, но след като повечето майки носят - солети, царевични пръчици, крекери и бисквитки няма как да не вземам (бисквитки съм забранила, защото ограничавам захарта). Калоян само да чуе пакетче и е първи нареден. Вкъщи не ги и поглежда, но гледайки всички да хапват няма как да не му давам. В началото го залъгвах, отивахме настрани, но вече не работи 😁 А гледа все едно не е ял от дни 🤦♀
На площадката го оставям сам, качва се слиза и се спуска от всякъде. Гледам да съм наблизо за всеки случай, но го оставям сам. Имал е няколко падания, но така растат децата - рани на коленете и усмивки до ушите.
Изтървахме си часа и загубихме доста време. Това в случай, че вашия ЛЛ не я осигурява на място в кабинета.

първата вечер им дадох за през нощта от резервните, ама после събрах смелост да пробвам и за вечерта без. Реално очаквах Петър да го търси доста повече, понеже беше по-пристрастен, а то при него много леко минава. Стефания се буди всяка вечер и пищи за по няколко минути, ама пея, гушкам, давам вода и пак заспива. И така по няколко пъти на вечер, да видим до кога.
Едно от любимите ми нови неща е, че е станал още по-любвеобвилен и грижовен. Започна най-редовно да храни и обгрижва плюшените играчки вкъщи. Нас с баща му също, ама май повече мен.
Ей голям дерт ми е!