По въпроса за играчките, аз също го оставям да взема, рядко преценявам, че не трябва, зависи от ситуацията. Постоянно играят с неговата топка, всеки я рита, подхвърля, чак се чудя откъде тази здравина за 3,50 🤷♀️ аз не нося мн играчки, не съм фен на това. гледам максимално да сме с 3 играчки тип топка, бутало и балончета, напследък мн иска да правим , като ест той играе малко само с едната, а с останалите другите деца.. Но това беше, когато бяхме с количката, триколката събира далеч далеч по - малко неща. Задължително нося една малка лопатка, мн си я обича, лапа я, ближе я, обърсва с нея пейките, кошовете за боклук, земята и така... 😁
Напоследък повече го водя на вилата, там му е мн интересно, има площадка, където ходят бая деца, а в двора му е мн хуабво. Редовно следи баща ми какво майстори, ходи след него като сянка 😂.
Още не съм пробвала гърнето, честно не ми се занимава, а трябва.
Просто застанах между тях и физически откъснах достъпа. Баткото спря, а нашето се хили и радва... Е, на следващата сутрин Ревльо ни би шамари на дежурното гушкане в леглото, но това е то.. така растат децата: гледат и повтарят като маймунки. Аз искам да се докосне до всичко: и добро, и лошо, и само ще предпазвам от създаване на лоши навици. Трябва свобода, трябват и граници. На нас възрастните сякаш ни е по-трудно да определим кое може и кое не и не се разбираме помежду си.
Нещо не мога да му хвана спатиите. Няма изгледи скоро да почне да ходи осъзнато.
Отсега неглижираме бебе 2. Това донякъде е добре, защото няма реални проблеми, за които да мисля и да ми напомнят, че съм бременна, а всичко си върви гладко засега.