Дух, и при нас се появиха проблеми със съня преди около месец, не толкова големи като при вас, но беше започнал да не иска да ляга и да плаче и да се тръшка доста преди сън, но все пак заспиваше след известен протест. За да се справя с тръшкането и спазването на часа ни помогна въвеждането на плюшена играчка - преди това ползваше само комфортър (моя тениска). Дадох му едно мече и му обяснявах как то е изморено и Борко трябва да го вземе да го приспи в кошарката. Другото, което направих е, че му казах, че ако не иска може да не спи, но все пак да влезе за малко в кошарата да се потъркаля и мама ще дойде след няколко минути да си играем.
Иначе аз съм много натоварена от поведението му в момента и искрено ме дразни по няколко пъти на ден. Вчера особено беше апокалипсис. Той се успокоява сравнително бързо, обаче мен после ме държи с часове. Не знам как да вентилирам след поредния тантрум или тръшкане и това доста скапва някой от иначе хубавите дни.
Обаче майката е за психолог. Всъщност, да се похваля, тази седмица предприех тази мярка и отидох за първи път. За съжаление, след като жената ми обясни, че проблемите ми се дължат на хормони + зодиите на цялото семейство, реших, че не е моя човек. Но пък съм доволна, че въобще се престраших и със сигурност ще отида пак при някой друг.
Тъй де, сори за офтопика.
Миличкия, всичко храни в момента. Първо бяха плюшките, после започна с климатиците по стаите, прахосмукачката, контейнерите за боклук.
Относно втората бременност, нищо не мога да те посъветвам. Ние взехме решението без да има нужда да се навиваме. И двамата бяхме сигурни, че искаме и макар че хич не сме готови - поехме риска, въпреки, че и с едно дете ни е доооста трудно. Разчитаме на това, че ще изкараме по-набързо бебешките периоди.
)