С памперса сме до никъде - когато се иззака тогава казва ако, когато се изпикае на земята казва пиш. И за това ще узрее, не го натискам на всяка цена
Ще я погледна и нея със сигурност. Сега съм на ето тази (макар и само в началото), но има доста полезни неща. Вече успях да науча нещо за себе си и също я препоръчвам.
Определено съм съгласна тук с мнението, че пред другите има някакви задръжки, а с мен може да се отпусне и емоциите му излизат наяве.
Все повече такива истории чувам и от приятелки и ми става много мъчно. Скоро се изцепих пред една позната с "Е, поне е станало в ранните седмици" уж като успокоение, но чак като се прибрах се усетих, че е мега тъпа реплика и още го мисля. 
Вчера реших в 8:30, уж рано-рано да го изведа, обаче то вече беше станало мега жега и едва изкарах 1 час и се прибрахме. Следобяд чак в 18:30 мръднахме пак навън, но пак беше зле. По това време видях едно бебенце (5-6м) в количката с пухено одеяло и направо ми призля.
Много е гадно по цял ден вкъщи!
Що за дете? Иначе на мивката може да си играе 20 мин с водата... ама и това взе да му писва.
Аз казвам непрекъснато, че ходенето на психолог е като ходенето на профилактичен медицински преглед – абсолютно задължително. Ходи на друг психолог, ще намериш своя човек. Обикновено не става от първия път, уви често дори не и от втория....