ДЕСЕТИ клас 2022/2023

• 66 643
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Да, то точно това е един от големите проблеми - да се намери читав треньор. При около 7000 фитнеса в цялата страна, 3 бройки в НСА за треньори по фитнес, от които не завършват и трите, представете си какъв е континента от треньори. Такива, които с курс за 30 дни са вече "треньори" и могат да направят повече бели, отколкото да помогнат. Не могат да издържат на учебната програма в НСА - по 3 семестъра биохимия, по 3 семестъра анатомия и т.н. Мисля, че всеки от нас се е сблъсквал с подобни "треньори". И още един пример - изготвяли и режим на хранене по фейсбук. 🙄В момента, в който бях във фитнеса, имаше момиче на 14 год, беше на велоергометъра, също посещавала фитнеса заради изкривяване на гръбначния стълб или нещо подобно. Та зависи кой, къде и какво посещава и се доверява.

# 106
Не трябва да се тренира с тежести.

# 107
  • София
Осъзнах, че не знам как започват понеделник училище - присъствено или ДО.
Има ли някъде информация по въпроса?

# 108
Чакаме официално становище за София. Към момента такова няма. Вероятно ще се запази ротацията (план 3 е прогнозен за следващите дни). Но кои ще са 50% от паралелките 5-12 клас, които ще са ПО само гадаем. В Търново графикът хич не е на по 50%, но явно на мен ми е трудно да сметна 50% от 8 випуска защо една седмица значи 3, а друга - 5 випуска.

# 109
  • София
Днес има заседание на софийското РЗИ за да умуват дали ще има промяна в мерките.Ако има, вероятно ще засегне и учениците и ще се разбере по-късно.Абе,ваканция сме още 5 дни.Наслаждавайте се

# 110
Днес има заседание на софийското РЗИ за да умуват дали ще има промяна в мерките.Ако има, вероятно ще засегне и учениците и ще се разбере по-късно.Абе,ваканция сме още 5 дни.Наслаждавайте се
Дано вземат да измислят тая ваканция да стане още 10 дни Simple Smile Няма много какво да изпуснат като материал.

# 111
  • София
Честно казано и аз се надявам да стане така Wink Ще стискаме палци.Нали прогнозират пика на ковид около 10.02.Нека са си вкъщи

# 112
Не трябва да се тренира с тежести.

HAPPY ,изобщо ли не трябва да се тренира с тежести
Сина ми е почти на 16  и е  около 165, надявам се че още ще порасасне, баща му е 1,8
В последните 2-3  седмици с приятели посещават фитнес. Казва  че едно от упражненията  е  от лежанка да вдига лост / 10 кг според него но дали е така  не знам/
Уф, никога не съм била спортна натура, нито съм посещавала финтес. Даже не знам как правилно да си задам въпроса. Има ли някакво допустимо тегло или абсолютно  забранено да вдига тежести

# 113
  • София
Аз пък не искам да са си вкъщи. Стига вече. И в класа на първокласничката имаше такова предложение-да ги оставим онлайн. Ма то така много лесно, ако имаш само едно дете и баба на разположение. А всъщност ги гледах първокласниците 1 седмица онлайн-половината въобще не се включваха, а другите толкова й следяха урока. В класа на каката за всичкото това време не ги карантинираха нито веднъж и болни не са имали. Май е време да се върне положението с грипа. Ако има много болни им дават 2 седмици ваканция и в останалото време здравите си учат.

# 114
10 кг не ми се струва много, но не съм съвсем компетентна. Но от по-дългите обяснения на професионалистите, това ми се е набило.

# 115
  • Някъде в Европа...
Точно така реагира синковецът като разбра, че другата седмица е ДО - "айде още 1 седмица ваканция" 😃

# 116
  • София
Синът ми не иска никакво ДО. Мъка му е и предпочита да е сред съучениците си. Така че аз се надявам да си ходят на училище. Имаха много болни учители преди ваканцията, но се надявам вече да са се оправили и да си тръгнат нормално.

# 117
Решението е че, от 07-11.02. нашите деца са си онлайн, а от 14-18.02. ще са присъствено, явно след това ще се решава наново.

# 118
  • София
Пикът не е минал. Така че следващите 10 дни аз лично предпочитам да не ги връщат в клас.

# 119
  • София
MamaBlonde, обявиха ли вече някъде това решение?

Общи условия

Активация на акаунт