ДЕСЕТИ клас 2022/2023

• 66 658
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Решението е че, от 07-11.02. нашите деца са си онлайн, а от 14-18.02. ще са присъствено, явно след това ще се решава наново.

Това го няма обявено и решено за София-град.
Вчерашното решение за тези дати касаеше децата от Софийска област.

# 121
10 кг не ми се струва много, но не съм съвсем компетентна. Но от по-дългите обяснения на професионалистите, това ми се е набило.

Благодаря HAPPY, и аз го знам като информация но до там.
Да не би самата позиция от която се вдига лоста да има някакво значение.

# 122
  • Някъде в Европа...
Синът ми не иска никакво ДО. Мъка му е и предпочита да е сред съучениците си.
При нас го няма този проблем. Общуват и се събират и извън училище, т.е същата социалната среда не е само зад училищните стени, даже в училището им е по-затруднено общуването, защото е ограничено от часовете 😃...С две думи - при нас училището е не социалната среда, а учението само; социалната среда си я имат и без да ходят в клас...

# 123
  • София
Присъствено започват другата седмица в София - град:
https://coronavirus.bg/bg/news/3247

# 124
  • София
Присъствено започват другата седмица в София - град:
https://coronavirus.bg/bg/news/3247

Да, и вкъщи настана радост Simple Smile поне докато не му казах, че най-вероятно ще е само една седмица и после онлайн. Подозирам, че февруари ще ги въртят на ротация.

# 125
  • София
Вкъщи изобщо не е радост, защото не знам дали ще изкарат и два дни. При толкова болни в момента.

# 126
  • София
Моите се бяха настроили, че ще са ДО първата седмица и Ваня най-вече изобщо не се зарадва заради ранното ставане. Иначе те двете са здрави и се надявам и болните учители да са оздравяли. Нямаха много отстъстващи към края слава богу.
Програмите им са налични в школо и това, което отбелязаха и двете е че тази година имат най-много часове за седмица в живота си Simple Smile Общо са 38 учебни часа на седмица, заедно с час на класа. РИЧЕ с английски са. Три дни и двете имат по 8 часа и два дни по 7 часа.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 10:22 от Aila

# 127
  • Отвъд алеята зад шкафа
Преди ваканцията класът на Ема излиза два пъти един след друг в карантина. Подозирам, че и след ваканцията ще е така.

# 128
А, нашите тази година ходеха само, за да изплюе някой 2 черти и пак вкъщи.

Да питам: има ли друго училище освен фег, което още не е дало програма за понеделник?

# 129
  • Бургас
Има, има, Мария!
gadamer, не че е успокояващо, на класът на К. 4 пъти вече бяха под карантина. Последните 2- една след друга… вкл. по време на онлайн обучението.
Сега пак започваме онлайн. Аз лично подозирам, че е заради сметките за ток.

# 130
  • у дома

Да питам: има ли друго училище освен фег, което още не е дало програма за понеделник?
Нашето.

# 131
Програма има в Школо-то в "разписание", което върши работа.

# 132
  • у дома
Програма има в Школо-то в "разписание", което върши работа.
При нас и в школо няма.

# 133
  • София
Е, добре, нали измислиха тестването в първите 15 мин в понеделник, за да може, ако има положително дете, то да се отдели от класа, а другите да си продължат, тъй като не са имали по-дълъг контакт с него и да не се карантинират. Това правило май никъде не се спазва Confused
Нашите бяха поредни карантини през есента при Делтата, съответно в края на ноември не желаеха да се върнат присъствено, наплашени и напрегнати от това непрекъснато карантиране. Събрахме се тогава родителите и ги върнахме присъствено (с над 50% съгласие, иначе децата си гласуваха за онлайн обучение Sleeping ) И оттогава 2 месеца нямаше карантини и си бяха на училище. Общо взето, май който е прекарал Делта, сега Омикрона не го лови, а ходи по по-старите имунитети от китайстия и британския, както и по ваксинирани с 2 дози.
Програмата за втория срок е качена в Школо, 37 часа / седмица.
Готви се да се яви на областния кръг на Олимпиадата по немски утре.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 07:33 от BFF_

# 134
Така е за карантините. Много се борих. Писах писма и говорих с рзи. Но нищо не се промени. Бяха си 17 поредни дни карантина. Изпусна 6 олимпиади и то силните й, на 3 от които имаше шансове за национален кръг, но туй то. Яви се само на математика и философия. И на двете минава, но и на двете няма никакви шансове на вторите кръгове. За ном съм категорична, че няма смисъл да ходи, за философия тя иска да отиде от любопитство и да трупала опит. Също е утре.

Успех на немците утре!

Общи условия

Активация на акаунт