ДЕСЕТИ клас 2022/2023

• 66 670
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В училището на малката ми дъщеря се появи положителен тест един понеделник и само това дете се прибра вкъщи. Класът продължи ПО, така им казали от СРЗИ. Не са имали контакт за последните 2 дни. Явно зависи кой инспектор какво решение ще вземе.

# 136
  • София
в нашия клас в 2 идентични случая (дете, дало положителен тест при тестване в началото на часовете, без предварителен контакт над 72 часа), веднъж решиха, че няма да ги карантинират, а другия път - че ще ги карантинират. така и не разбрахме точно кой решава и как си наглася дати и часове. в мътна вода най-добре се лови риба, известен факт...

иначе, не е вярно, че който е преболедувал делтата, не го лови омикрона. лови го и още как. достатъчно случаи има.

# 137
Миналата седмица бях в служебна командировка. Нямахме телевизор, нямахме време да ровим в телефоните  -  нито се информирахме колко болни и заразени има и кой подред вариант ни е “посетил”. Цяла седмица без стрес.
За да съм по темата - набора с такова желание ме изпрати Grinning
Каза ми че го обсебвам с постоянното ми звънене.Grinning
Не съм го чувала през това време и той не ме е търсил.
Явно наистина го обсебвам:confused: и е искал малко да се “освободи” от мен и майчината ми любов.Grinning
Вземам си поука. Grinning но докога не знам.
Нищо - все пак ми остава ММ. Той няма как да се отърве. GrinningGrinningGrinning

# 138
Гадна е тая втора смяна. Наборката се прибира в 21. От 13.40 до 19.25 са й часовете. Днес е до 18.35, но пък има нулев, та тръгна още в 11. Явно ще трябва да учи по всички разказвателни през уикенда. Голям зор ще е Sad

# 139
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ема стартира с 3 теста тази седмица. Но май децата са доволни, че са присъствено.

# 140
  • София
И двамата минаха първа смяна. По-добре е откъм време, но ставането сутрин е много трудно. Соня каза, че перфектно я устройва ротация на една седмица.

# 141
На една седмица ли ще е ротацията или на две? Или в петък ще разберем?

# 142
  • София
За нас е по-гадна първа смяна. Това ставане по тъмно е изтощително за младежа.
И аз се чудя ще има ли ротация. От една страна добре, че има по-големи шансове да отиде на областните кръгове и да се размине с някоя карантина, ако едната седмица си е у дома.

# 143
  • София
За нас е по-гадна първа смяна. Това ставане по тъмно е изтощително за младежа.
И аз се чудя ще има ли ротация. От една страна добре, че има по-големи шансове да отиде на областните кръгове и да се размине с някоя карантина, ако едната седмица си е у дома.
Класът на Ники от утре е ДО, имат болен съученик и ще са в карантина.
Явно не случайно учителя по химия е бил помолил децата класирани за втори кръг да си стоят дистанционно, за да не се озоват в карантина и да пропуснат втори кръг.
На Ваня също и е много трудно ставането за първа смяна, но няма избор.

# 144
  • София
Аз се чудя какво ще правят математиците, защото няколко деца стигат национален. Дано има някакво решение за тях.

# 145
Аз се чудя какво ще правят математиците, защото няколко деца стигат национален. Дано има някакво решение за тях.
Как така стигат национален? То областният още не е минал. Решението за децата под карантина е пропускане на оли. Изпитано работи Sad

За нас втората смяна е много по-приемлива и предпочитана.

За София спират ротациите: "От 14 февруари всички ученици се връщат присъствено в клас при тестване веднъж седмично. Това решение е взето на базата на намаления брой заразени преподаватели и ученици, който се отбелязва след ваканцията, съобщи областният управител на София Иван Кючуков."

# 146
  • София
Обичайно стигат до национален кръг (на база на впечатления от предходните няколко години).

# 147
  • Някъде в Европа...
Започна втори срок и за нас, първа смяна сме и в нашата област, според ротацията, ДО тази седмица, а другата присъствено. И за двата факта ученикът е много доволен. 😀 При първа смяна му остава време за неговия си живот след домашните, а ДО-то му "удължило ваканцията" с още една седмица 🙃...Има пб със ставането, но ще свикне...

# 148
Дзак.
Няма никой!
Честит празник- Wine Glass Violin People Couplekiss

# 149
  • София
Честит и от мен. Да сте обичани и обичащи!

Общи условия

Активация на акаунт