ДЕСЕТИ клас 2022/2023

• 66 682
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
55 Соу  София

# 166
Air, и аз съм против започването на училище на 1.09.
Напълно непригодно за нашия климат предложение. Не сме Германия, нито Русия, където лятото никакво го няма. А септемврийската морска почивка е приказна.
И въобще не ме топли, че щели да имат по-дълга есенна, зимна и не знам си каква ваканция. През ноември не могат да отидат нито на плаж, нито на ски.
Отпорът срещу това предложение е голям, затова и не смятам, че ще приемат тази глупост.

# 167
И в НПМГ, паралелка физика.

# 168
В НФСГ на повечето предмети също имат синхронно онлайн.

# 169
Силно се надявям да не се приеме това ранно започване. По-добре да изчистят спама в програмите и ще им стигне времето. Това не бива да го допуснем. Иначе ние сме букнали началото на септември, да си гледат работата, ще отсъстват.
И за друга реформа четох днес, че парите щели да следват знанията, не ученика и то на база ВО. Което е супер несправедливо. Училищата, които работят с "лесни" деца ще са по-заплатени от тези с "трудни", при които ще струва много повече усилия на учителите за всеки един напредък.

# 170

И за друга реформа четох днес, че парите щели да следват знанията, не ученика и то на база ВО. Което е супер несправедливо. Училищата, които работят с "лесни" деца ще са по-заплатени от тези с "трудни", при които ще струва много повече усилия на учителите за всеки един напредък.
                   Не се притеснявай от това "уникално и рационално предложение" - успеваемостта изведнъж ще тръгне нагоре и може и 100 % да стигне.Ще се пишат 6-ци на килограм нали трябва да се осигурят финансите.При това доста трудно можеш да определиш степен на знания и умения.Пример - оценките при НВО сравнени с тези в у-ще.

# 171
  • Някъде в Европа...
Didia, точно това си помислих и аз - учителите ще "докарат" отлични дипломи на учениците...
Направих резервацията за 9.09 до 18.09. Живот и здраве да е, ще започнем следващата учебна година с минимум 3 учебни дни закъснение 😃

# 172
  • София
Тази година планове за море не сме правили. Тъй като ще тествам новия ни HR софтуеър през август, това време отпада за почивка. Най-много някой дълъг уикенд да спретнем до вилата в Шипково.
В Турция никога не сме ходили и се изкушавам да проверя възможностите.
Иначе ще бъдем във Виена от 21 до 25 юни с децата за концерта на Imagine Dragons, билетите за който им бяха коледните подаръци.
В учебен план положението е застой...

# 173
Здравейте, момичета, във връзка с конкурс на тема "Защо искам да се върна присъствено в училище?", с награда обзавеждане на класна стая, бихте ли харесали и споделили есето на дъщеря ми. Благодаря Ви! 🌺
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1483169235413518&set=a.1473406763056432

# 174
  • София
Засега знам само, че юли ще сме на море. Най-вероятно тук в Бг, защото тогава и брат ми с децата ще са тук. Мисля си, че до лятото вече няма да я има тази простотия със зелените сертификати, най-много някои тест да искат и то не задължително ПСР. Много държави вече премахват ЗС, а до лятото има много време. Иначе моята щерка явно е от късметлиите. Досега класът им не е бил карантиниран, ходят си нон стоп присъствено. От 28.02 и студентът се завръща присъствено, дано дотогава не измислят някоя нова глупост.

# 175
  • София
Запазих първите 5 дни море. Като видях, че вече няма места от 18 юли до 20 август примерно. Да си подсигурим него. И без друго не сме ходили там и ми е интересно (на Дюни), а и има аквапарк.
Младежът днес беше на областен по английски. Доста труден му се е сторил. Каза, че думите изобщо не изглеждали като В1. Не че знам кое трябва да е нивото де.
Хубавото е, че успя да се яви и на трите областни, за които се класира, че вече с тези карантини човек никога не знае.

# 176
Привет🙂
Как сте, момичета?

# 177
Привет🙂
Как сте, момичета?
Средна хубост.
От работа вкъщи и обратно. Поовикване на домочадието за разнообразие и като цяло нищо интересно.
Чакам да свърши учебната година. Satisfied

# 178
  • София
Девойката иска да ходи на море с приятели от училище, госпожата по ФВС ги организира, а аз се чудя дали е безопасно. На планина и на ски е ходила с групи, но морето ме притеснява заради плуването навътре. Вие как мислите?

# 179
Ники, щом те притесня, изчакай.
Аз за море съм категорична, че сама на този етап няма да ходи.
Пък нека съм лоша🙂

Шмърци, и аз чакам с нетърпение края на учебната година. Не е далече🙂

Общи условия

Активация на акаунт