АВГУСТ 2022 🌸 Летни бебчета 🏖 (ТЕМА 4)

• 28 224
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
Аз гледам тук отвреме на време. И мен ме учуди грамажа,но щом така е казал доктора.

# 241
Момичета, да ви питам как сте със секса?
Аз си признавам, никакво ама никакво желание нямам. Иначе сме супер в това отношение, но сега нямам никакво усещане за желание.

# 242
Аз пък най-вярвам на това приложение, понеже само то ми показва термин 11.08, както на доктора на документите 😅 Чета ви сега, 77-8 грама, а тука пише съвсем различно 🤔 Верно, че сте с 2 седмици по-напред ама такава разлика!?На мен доктора не ми е казвал колко тежи де 🧐 Сега на ФМ във вторник ще видим.Дано пусне ММ да влезе.Нашия час е първия и ще идем по-рано, като идва на работа да види, че сме двамата 😅🤦‍♀️
Аз ще ходя ли в МД за кръв за БХС като имам Вижън?
Ей ми приложението

Елънче ти в коя седмица беше? Има една страничка за "Мами с термин 2022",можеш да потърсиш в търсачката и ще видиш има момичета в 12 седм с 57грама.Аз не вярвам на приложения,ама и докторите бъркат. Тези размери са оринетировачни. Приятни емоции утре и дано пуснат таткото!

# 243
Аз пък най-вярвам на това приложение, понеже само то ми показва термин 11.08, както на доктора на документите 😅 Чета ви сега, 77-8 грама, а тука пише съвсем различно 🤔 Верно, че сте с 2 седмици по-напред ама такава разлика!?На мен доктора не ми е казвал колко тежи де 🧐 Сега на ФМ във вторник ще видим.Дано пусне ММ да влезе.Нашия час е първия и ще идем по-рано, като идва на работа да види, че сме двамата 😅🤦♀
Аз ще ходя ли в МД за кръв за БХС като имам Вижън?
Ей ми приложението

Елънче ти в коя седмица беше? Има една страничка за "Мами с термин 2022",можеш да потърсиш в търсачката и ще видиш има момичета в 12 седм с 57грама.Аз не вярвам на приложения,ама и докторите бъркат. Тези размери са оринетировачни. Приятни емоции утре и дано пуснат таткото!

Има и августовски бебета 2022 Simple Smile

# 244
Елънче приложението ти ми се вижда с доста достоверни сантиметри, но грамажа според мен не отговаря, няма как да е 14гр в 12с, мнооого повече би трябвало да е.
Моето приложение пък според мен грамажа отговаря, обаче сантиметрите са завишени.
Меджик на твоето приложение също грамажа ми се вижда малко, като гледам и в чуждестранни сайтове таблици.
Според мен има разлики в измерването на лекарите, защото за изчислението на грамаж се ползват мерките на главата и дължината на бедрената кост и ехографа по зададен софтуер изчислява. Ако да кажем някое бебче краката са по-дълги, то и грамажа ще излезе повече и обратното.
mimkemz аз желание започнах да имам, откакто се поуспокоих, че всичко е наред. Вече не слагам утрогестан и опитахме, но не сме правили секс много дълго време и просто се чувствам като девствена…боли ме и не ми е приятно изобщо допира до интимните ми части. Надявам се да се промени това, защото го съжалявам вече ММ…
Качвам снимка и от моето приложение
Скрит текст:

# 245
Ще постна една снимка отрязане да не се вижда името на потребителката. Грамажите при всеки са различни,нали сме разли чни организми.

# 246
  • Пловдив
Относно плацента: моята е ниско разположена, задна- лекаря на БХС ми каза, че за моите години (31) е напълно нормално.

Като килограми, започнах 47, сега съм в 14 г.с и съм единия ден 48, другияден 49. Не мога да се закова още на една цифра Grinning

Като грамаж , още не са ми казали колко тежи бебчето, знам последно като бях на преглед, че е дълго вече 6см 🙂

# 247
Здравейте, може да ме включите с термин 14.08 , момче!

# 248
Аз следя размери във Фея, според приложението в началото на 12та седмица е 12 грама, към края е "наддало" 10 грама. Според Baby Center e 1/2 ounces, което пак е 14 и няколко грама. Според What to Expect също е 14 грама. На мен до сега грамове не са ми казвали, само милиметри, които са си отговаряли с тези посочените в приложенията.

# 249
1-вия път родих нормално и се възстанових бързо и сега искам нормално,недай си Боже,ако се налага секцио,искам обезателно мъжа ми до мен,бавно се възстановявам след операция

# 250
Момичета, да ви се оплача. Случвало ли ви се е да ви заболи остро ниско корема, одеве се засмях легнала по-силно и отдясно ме заболя доста, но се размина за 30 секунди. А като цяло си ме наболява леко кръста леко от време на време и сега доста се притесних…

# 251
Момичета, да ви се оплача. Случвало ли ви се е да ви заболи остро ниско корема, одеве се засмях легнала по-силно и отдясно ме заболя доста, но се размина за 30 секунди. А като цяло си ме наболява леко кръста леко от време на време и сега доста се притесних…
Случвало ми се е след кихане и ме държа до обяд, ходих на лекар даже, а доктора ми се смя. Щом е и кратко твоето не се притеснявай, някое мускулче е било.

# 252
И мен ме боли, най- вече като се смея много или се обърна рязко в легнало положение, надявам се да няма проблем.

# 253
Вече съм малко по-спокойна, като знам, че не съм сама. Аз така се притесних.. 😅

# 254
  • Bulgaria
Здравейте бъдещи мами,моят термин е 09.08.Искам да попитам ФМ поема ли се от здравната каса тъй като не съм наясно.На 01.02 ми предстои БХС.

Общи условия

Активация на акаунт