Без желание за секс

• 6 612
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
Една моя приятелка също беше изпаднала в подобна ситуация. Нейният мъж не искаше да са интимни, след като бремеността напредна. Не, защото беше дебела и не го привличаше, а по нейни думи, той й е споделил, че му е гадно и неприятно. Самата мисъл, че вътре има бебче...
И тук, с риск да бъда нападната, ще кажа, че и аз бях така. След 6ти, 7ми месец не исках секс. Не исках да се лашкам, люлям, беше си ме страх. Знам, че няма противопоказания за секс, а напротив..., но въпреки всичко не исках да друсаме бебо.
За секса със сигурност мога да кажа, че е период, но като гледам имате други проблеми, които са доста по-сериозни. Става с разговори!
Желание за разговор и от ДВЕТЕ страни.

Сещам се още нещо, което не искам да ви обиди, но има жени, които през бременността са .... непоносими. Тук не говоря само за хормоналните промени, а ще ви дам конкретен пример. Когато моята съквартирантка разра, че е бременна (във втори месец), излизайки на кафе, тя ни молеше да й носим дамската чанта. Лягаше на столовете, опваше се' така сякаш вече е в 9ти месец. Казано по-друг начин - мноого се вживяваше, много мрънкаше. Аз това, аз онова. Като искаше вода, караше нас или приятелят й да и налива, за да не вдига бутилката от  литър и половина.
И тъй като споделяте, че проблемите ви са започнали след цремеността, да не би и вашето отношение да се е променило?

В началото бях по раздразнителна да, но тогава още ходих на работа и ми идваше много. Иначе не съм вманиачена в бременноста си, не говоря и само за това.
Не мисля, че се е променило особено моето отношение, явно на него по някакъв начин му влияе това, че ще става татко нямам идея какъв е проблема и как сега се промениха така нещата.

# 31
Права сте, може да е притеснен, напрегнат.
Светът ви се променя, животът ви се променя. Ще ви се случи най-прекрасното нещо, но с това и отговорностите растат. Може да го е обхванала бащина треска 🥰. Период е и ще мине! Най-хубавото те първа предстои! Само не си мислете, че има друга, моля ви. Радвайте се на бремеността, грижете се за себе си. Предполагам, че детето е планирано и ако е така, защо му е да започва друга връзка?!  Поговорете с него и не си мислите лоши неща!

# 32
Една моя приятелка също беше изпаднала в подобна ситуация. Нейният мъж не искаше да са интимни, след като бремеността напредна. Не, защото беше дебела и не го привличаше, а по нейни думи, той й е споделил, че му е гадно и неприятно. Самата мисъл, че вътре има бебче...
И тук, с риск да бъда нападната, ще кажа, че и аз бях така. След 6ти, 7ми месец не исках секс. Не исках да се лашкам, люлям, беше си ме страх. Знам, че няма противопоказания за секс, а напротив..., но въпреки всичко не исках да друсаме бебо.
За секса със сигурност мога да кажа, че е период, но като гледам имате други проблеми, които са доста по-сериозни. Става с разговори!
Желание за разговор и от ДВЕТЕ страни.

Сещам се още нещо, което не искам да ви обиди, но има жени, които през бременността са .... непоносими. Тук не говоря само за хормоналните промени, а ще ви дам конкретен пример. Когато моята съквартирантка разра, че е бременна (във втори месец), излизайки на кафе, тя ни молеше да й носим дамската чанта. Лягаше на столовете, опваше се' така сякаш вече е в 9ти месец. Казано по-друг начин - мноого се вживяваше, много мрънкаше. Аз това, аз онова. Като искаше вода, караше нас или приятелят й да и налива, за да не вдига бутилката от  литър и половина.
И тъй като споделяте, че проблемите ви са започнали след цремеността, да не би и вашето отношение да се е променило?

В началото бях по раздразнителна да, но тогава още ходих на работа и ми идваше много. Иначе не съм вманиачена в бременноста си, не говоря и само за това.
Не мисля, че се е променило особено моето отношение, явно на него по някакъв начин му влияе това, че ще става татко нямам идея какъв е проблема и как сега се промениха така нещата.
Зс това мило момиче поговори си с него, но спокойно седни и му кажи какво те притеснява няма нищо лошо, срамно или неудобно. Нали сте семеиство..., а и чакате нещо хубаво и което ще направи живота ви пълноценен и мале мила ще е хаха (от хубавата страна)

# 33
  • СИ

Зс това мило момиче поговори си с него, но спокойно седни и му кажи какво те притеснява няма нищо лошо, срамно или неудобно. Нали сте семеиство..., а и чакате нещо хубаво и което ще направи живота ви пълноценен и мале мила ще е хаха (от хубавата страна)

Тц...! Не са семейство. Живеят си на семейни начала. Тия дни много се обсъжда темата за брака, нали? Та... Семейство няма. Има жена и мъж дето си живеят заедно. Живеенето на семейни начала не е приравнено на брак. Кой каквото иска да разправя...!

# 34
Мъж+жена+дете = семейство
 Коментарът ви е тотално излишен и няма никаква връзка с питането.
Това е причината да си изтрия първия профил, който имах от години. Беше ми омръзнало да чета заядливи коментари, завистливи коментари и т.н. Главната цел на бг мама според мен е взаимопомощта, но има хора, които се включват само и единствено да наливат масло в огъня и да си чешат езиците, защото явно умират от скука.
Лека нощ от мен, а на авторката пожелавам леко раждане и много щастие.

# 35
  • Great Britain
Мъж+жена+дете = семейство
 Коментарът ви е тотално излишен и няма никаква връзка с питането.
Това е причината да си изтрия първия профил, който имах от години. Беше ми омръзнало да чета заядливи коментари, завистливи коментари и т.н. Главната цел на бг мама според мен е взаимопомощта, но има хора, които се включват само и единствено да наливат масло в огъня и да си чешат езиците, защото явно умират от скука.
Лека нощ от мен, а на авторката пожелавам леко раждане и много щастие.
Семейни начала и семейство са различни понятия.Между тях стои думата брак.

# 36
Хайде, като ви е толкова интересна темата повдигнете я като отделна. Там ще намерите не малко сродни души, които ще ви подкрепят и ще ви лайкват коментари, но да пишеш тъпотии под пост на бременна жена, егати простотията. Направете нова тема и обсъждайте там!
Прочетете заглавието на темата!!

# 37
Хайде, като ви е толкова интересна темата повдигнете я като отделна. Там ще намерите не малко сродни души, които ще ви подкрепят и ще ви лайкват коментари, но да пишеш тъпотии под пост на бременна жена, егати простотията. Направете нова тема и обсъждайте там!
Прочетете заглавието на темата!!
Сакън! Само още една тема "за и против брака" липсва! Достатъчно има да се изявяват.

# 38
Това, което описваш, е странно и ми е трудно да намеря обяснение. Да не би да се притеснява, че край на хубавия безгрижен живот завинаги, и гледа да се защити, като се дистанцира? Ако е така, той няма да помага и за бебето и ще е кисел и недоволен. Наистина не виждам какво можеш да направиш.

# 39
Ами човекът може наистина да е притеснен и да се страхува как ще се справи в новата си роля на баща. Така че авторката да се успокои и да не си създава напрежение точно преди раждането, пък после, живот и здраве, дано се наредят нещата. В момента няма много печеливши ходове, ако тръгне да се изяснява.

# 40
  • France
При СийХорс има брак, но няма секс. Обикновено най-нападателните са тези, които са цъфнали и вързали в личния им живот.

# 41
  • СИ
При СийХорс има брак, но няма секс. Обикновено най-нападателните са тези, които са цъфнали и вързали в личния им живот.

Тц... Не е като хич да няма. По-скоро се разреди. И един или два пъти в месеца, някак си не ме устройва. Освен това с жената сме в категория 45+, докато в случая млада булка не я поглеждат. Някак се мъчиш да сравняваш ябълки с круши. За нападателността... Няма смисъл и да коментирам.

# 42
  • France
Ти си знаеш Joy

# 43
Забили в телефоните, липса на комуникация, но липсата на секс е основния проблем. Да ви имам проблемите.
Оправете първото, ще се оправи и второто.

Здравейте.
. Промените се състоят в постоянни караници за какво ли не, някак си безразлично отношение, забиване в телефоните постоянно, почти никаква комуникация, абе все едно сме съквартиранти. .

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 13:15 от Дмитри

# 44
Дали с брак или без, човек кто е несериозен и да е бракуван няма да стане нещо различно от него. Щом ще имат дете, дори и без брак, пак е същото като в брака.

Общи условия

Активация на акаунт