Къде в Пловдив - 94???

• 33 543
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
За болничен въпрос относно пояснение от тяхна информация в сайта, не за конкретен издаден такъв.

# 166
  • Пловдив
Щом касае въпрос за временна неработоспособност, майчинство, бременност и раждане, тогава звънни на двата телефона, които е посочила Мистик. Но трябва упорито да се звъни, защото ако в момента говорят, още при набирането те изхвърля. Или, ако говорят по единия телефон, не могат да вдигнат на другия. Дежурният в този сектор е само един човек.

# 167
  • София
Искам да направя изннеда парти за рождения ден на мъжа ми и д аа поканя около 10 човека, но нямаме място вкъщи и затова най-удачно ще е навън, но сега се притеснявам, че част от нас нямат сертификати и търся зала, раторант, къдрто да се съберем.
Отворена съм за всякакви предложения в рамките на града, без значение от квартала.
В София има доста такива места, оборудвани барове за наемане и празнуване. Сигурна съм, че и в Пловдив ще има такива. Понеже скоро ги проучвах, мога да кажа някои впечатления - някои са напълно оборудвани с музикална система, посуда и включват почистване в цената си, други точно обратното - трябва всичко да си занесе човек от еднократната посуда, торбите за боклук, та до почистването във вида, в който е наето. Дава се капаро, тук цената е около 350-390 лв/вечер. Оттам нататък си смятате всички други разходи. Дават ключа през деня и на другия ден до обяд обикновено се връща. Ако ще празнуват непълнолетни, трябва да има поне 1-2 пълнолетни придружители, но не на 18г, а на 25-28 г.
Вариант ви е също апартамент от airbnb или booking. Хубав вариант за празнуване като цяло е това, но за мен е скъп, особено ако само един човек поема разходите. Ако са компания, фирма, ми се струва по - приемливо.

# 168
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча физиотерапевт за проблеми с кръста? По възможност в Кършиака.
На мъжа ми са му дали координати на д-р Попов във 2-ро ДКЦ и имаме информация, че е добър. Няма дискова херния, но се "секва" често и невроложката го е насочила към този лекар.

# 169
Някой може ли да препоръча физиотерапевт за проблеми с кръста? По възможност в Кършиака.
На мъжа ми са му дали координати на д-р Попов във 2-ро ДКЦ и имаме информация, че е добър. Няма дискова херния, но се "секва" често и невроложката го е насочила към този лекар.
Виж това, http://www.physiotherapy-plovdiv.com/, работят и по каса.
На Сава Муткуров също има кинезитерапия (точно към улицата срещу Райната)
ММ и той с разни кръстни и плекситни болежки, ама досега всички доктори са го почвали с кортикостероиди при преглед и толкоз (само веднъж си би инжекциите всъщност, после беше леш дълго време, затова не иска и да чуе за подобни "лечения").
Ходи тук-там на масажи, беше доволен, мога да ти препорчъам например Юрий Петров. Обаче като му помине и зарязва... иии после пак го заболява и така Simple Smile Не знам да има вълшебене метод, за дъжаление..
А и то е толкова индивидуално на кой гръб какво ще му подейства добре...

# 170
  • Пловдив
в МЦ Фихелт има рехабилитация...проверете там.

# 171
  • Пловдив
Аз съм доволна от Физио витал на ул."Стефан Ботев".

# 172
Здравейте, извинявам се за може би глупавия въпрос, но в заведенията, ако има маси навън може ли да се седне без сертификат?
Прочетох разнородна информация, а доколкото знам заповедта е за мероприятия на закрито ✌️

# 173
  • София
Здравейте, извинявам се за може би глупавия въпрос, но в заведенията, ако има маси навън може ли да се седне без сертификат?
Не, последен ъпдейт от неделя, когато бяхме отвън на La Casa в Капана. Провериха ни.

# 174
  • Пловдив
Но на повечето места не проверяват. И в Капана, и по Главната. И през деня по кафетата, и вечер по клубовете. Затварят си очите. В техен интерес е, и на клиента де...Simple Smile

# 175
Стига да не мине комбинирана проверка от РЗИ и МВР. Тогава за липса на сретификати, всички си отнасят глобата и клиенти, и управител на заведението. Личните ми наблюдения са, че ако ви посрещнат с приложение за сканиране на сертификати, вече са имали наложена глоба.

# 176
  • Пловдив
Преди малко в мол Пловдив посрещаха с приложение.
Ама след дъжд качулка.

# 177
Плаза ще излезе най-съвестен. Simple Smile

# 178
В Мол Пловдив си следят стриктно от самото начало-и за маски, и за сертификати, и за непълнолетни. Не съм стъпвала в Плаза отдавна, но като знам и колко следяха за маски, представям си какъв им е контрола за сертификати. Марково Тепе пък е девета глуха Grinning

# 179
Да, в Мол Пловдив не са ме пускали без да погледнат добре сертификата. Е, не са го проверявали чак на сканиращо устройство, но моят не е фалшив и не съм имала поводи да се притеснявам. Следят и за маските- веднъж охраната догони майка ми, за да и' каже да си сложи маската /заедно бяхме, но не бях обърнала внимание, че е забравила да сложи маската/. Виждала съм и на други хора да правят забележка за маските...

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 04:22 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт