Къде в Пловдив - 94???

• 33 542
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
По Великден ясно, но се чудех дали не са започнали още от сега да предлагат на някои места.

# 586
По Великден ясно, но се чудех дали не са започнали още от сега да предлагат на някои места.
Г-жа Шантал, вижте в Слънчевата пекарна. Вчера видях в поста им във Фейсбук, че има. Не съм вземала оттам козунак, но съм вземала много други неща и винаги са ми харесвали.

# 587
  • Пловдив
. Последно взех от пекарна, на светофара до църквата Иван Рилски в Кършияка. Скоро минах от там, но имаха само закуски.
Цитат

Има, днес купих. Козунаците ми харесват, но закуските в  пекарната до сладкарница "Торино" ми харесват повече. Само рогчето е изключение - това до църквата е по-хубаво, всичко друго в другата пекарна е по-...

# 588
За закуски, може би защото ми е най-близо, освен на Ибър, редовно купувам от баничките на пешеходния светофар, между колелото на Панаира и това на Дунав. Козуначените кифли и гевреците им също не са никак лоши. За почерпка ми харесва това, което предлагат по заявка. Една баничка я пекат, разделена на три малки. Питите им също не са лоши. Но и там вдигнаха цените, както и навсякъде другаде.

# 589
  • Пловдив
За козунаци проверете в пекарната до Пощенска банка преди Пешеходния мост (Срещу Новотела). Миналата година продаваха доста преди Великден.

# 590
  • Пловдив
Здравейте, да ви попитам засичали ли сте някъде по магазините цветни чорапогащници?
(Бордо и горчица)

# 591
Почти във всеки м-н има от тези цветове. На прима виста м-на на Джумаята, както и на 6ти септември с/у Младоженческия дом.

# 592
  • Пловдив
Kateto-S цветни взимам от Форума от магазина за бельо, намиращ се до магазина за чаршафи. От входа гледащ към паркинга влизаш, свиваш вляво и 2 или 3 магазин вдясно.

# 593
Козунаци има всеки четвъртък след 10 ч. в пекарната до пожарната. Доста години сме яли оттам. Но имам лоши впечатления от последните 3-4 г., че по Великден нещо ги развалят...от бързане ли, не знам. И също така козунаците им са с различни плънки, нямат натюр без нищо.
Козунаците на баничарницата в Короната в Смирненски са жестоки!

# 594
  • Пловдив
В магазин Заза на кръстовището на бул.България и ул.Победа има много цветове чорапогащници.

# 595
Някой знае ли къде в Пловдив, се продават игли за вратовръзки. Трябва ми най-обикновенният и евтин вариант възможен.

# 596
  • Майничка
Там, където продават ризи и вратовръзки (може и костюми).

# 597
Козунаци има всеки четвъртък след 10 ч. в пекарната до пожарната. Доста години сме яли оттам. Но имам лоши впечатления от последните 3-4 г., че по Великден нещо ги развалят...от бързане ли, не знам. И също така козунаците им са с различни плънки, нямат натюр без нищо.
Козунаците на баничарницата в Короната в Смирненски са жестоки!
Ние точно последните години взимаме до Пожарната.
Къде точно е тази на Короната?

# 598
Корона е една висока сграда на Пещерско шосе, след като се подмине Селена, ако си спомням добре е на следващия светофар. Пада се от ляво, ако идваш от центъра. Има си и надпис, и формата на покривната конструкция е характерна.

# 599
Не, аз имах предвид самата пекарна. Че там ми е известна само аптеката 36.6, на друго не съм обръщала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт