Проблем с налягането на студената вода (душ)

• 658
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, съфорумници!

Съвсем наскоро се нанесох в апартамент в нова жилищна сграда с вярата, че всичко ще бъде наред, но имам следния проблем, за жалост — навсякъде студената вода тече нормално, даже силно (кухня, мивка в банята), но не и от душа — струята е доста слаба. Чудя се дали мога някак да разреша този казус самостоятелно или е нужно да не протаквам нещата и да се свържа директно с ВиК майстор?

Иначе, всичко в банята е напълно ново, направихме я преди 3-4 месеца, като се ползва от буквално 2 седмици. Склонна съм да мисля, че като една типична нова сграда, по ВиК системите е имало всякакви боклуци, прахоляк и т.н., които да са запушили нещо. Не зная. Някакви идеи?

Благодаря предварително!

# 1
Да не си купила от модерните 'еко' душове с малко вода?

# 2
Да не си купила от модерните 'еко' душове с малко вода?

Не, определено не е „еко“ душ — струята на топлата вода от душа е нормална (силна). Единствено тази на студената е много слаба.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 23:19 от martyr

# 3
Ми май няма да мине без демонтаж и преглед. На входа на батерията има едни филтърчета, може да е запушено някое, може дефект в батерията, може в тръбите... Трябва да се проверява едно по едно.

# 4
  • СИ
Провери първо цедките или аераторите. Или както там му казват.

# 5
Аз имах абсолютно същия проблем и се оказа, че ми е запушен самия маркуч на душа. Оплетката в него се е разтворила и не идваше достатъчно вода при слушалката. Смениха ми го даже гаранционна "Ханс Грое" и всичко се оправи. Гаранцията е 10г.

Общи условия

Активация на акаунт