Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 5

• 36 034
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм фен на предаването от години. Имам обаче проблем с водещия, не знам защо. Все очаквам да има интересен разговор с участниците поне малко, а то няма. Билалов ми изглежда високомерен, а сигурно човекът не е. И тоя образ на Джаро не мога да си го изтрия Joy Ролята му е на диктор, някакси с хората много много не му се занимава сякаш.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 14:47 от помбер

# 136
  • Бургас
Не знам какво е "Отбори на знаещите", но често участваме в Quiz в разни барове с мои приятели/колеги и е много забавно, дори да няма награда, на работа преди пандемията си правихме постоянно по разни поводи (24 май, 1 ноември и т.н.)
Нямама връзка вече с колежката, от която разбрах за настоящите състезания. Останало ми е в главата, че са в някакво заведение, всеки отбор е на отделна маса, за да могат да си обсъждат и въпросите се показват на екран.
Покрай сегашната ни дискусия се присетих за руското предаване и тогава ми излезе информацията за тези "отбори на знаещите" и разбрах, че и в училища е имало такива клубове. Това е нещо прекрасно, но иска постоянна подготовка, амбиция и  ..всеотдайност. И кой знае още колко прекрасни неща.
На мен Ники Кънчев ми харесваше, макар че вече почти забравих как стояха нещата тогава. Но си спомням, ме когато се появи Биллалов, забелязах че въпросите придобиха друга насоченост. Абе, направо си казах-"вкараха повече Япония ".

# 137
Аз не съм убедена, че ще гледам, ако върнат Кънчев. Сега видях, че се трендва в Гугъл нещо за него.
Билалов не съм го гледала като Джаро, защото не гледам мафиотски сериали (независимо български или други; има едно-две изключения).

# 138
  • софия
Харесвам Билалов като актьор, като водещ - не. Твърде "строг" и напрягащ ми се вижда. Момичето от петък яко се изложи. Нета се напълни с нейни колажи. Въпросът за зеленчуците беше интересен. Който има градина най-вероятно веднага е отговорил.

В онлайн играта има доста бъгове и неточности.

# 139
Външна стена е калкан. Не е жаргон.

# 140
  • Далечният изток
Това за картата никаква идея...
Калкан е стената.

# 141
  • софия
Калкана го отговорих по предпочитание пред останалите риби. Не го знаех. Картата е стрида, ако изобщо има връзка между въпроса и отговорите. Тези 60 с. не дават много време за размисъл Simple Smile Или знаеш, или не, е работата

# 142
  • Пловдив
Калкан е стената, как не го знаеш! Думата си е съвсем редовна, не е жаргон.
Е, всеки по нещо не знае... Аз например не знаех включително и за стридата, но този въпрос е с много по-висока трудност според мен.

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 11:05 от Магдена

# 143
Защо да има бъгове и неточности в дадените примери?
Всеки, който е ходил в Лондон, знае, че картата за градски транспорт се нарича oyster card, т.е. стрида. Дори не е жаргонно, пише го на самата карта.
За калкан на сграда няма да коментирам, мисля, че е общоизвестно.

# 144
Да но калкана е стена , не всяка външна, а такава към  която може да се долепи друга сграда за строеж, въпроса е странно зададен

# 145
Е, нали си пише "по план може да се застрои"
Не виждам какво му е на въпроса, в ЗУТ също си го пише "калканна стена".

# 146
  • Козлодуй
На мен играта не продължава след въпрос за 20 000 спира и пита искаш ли нова игра дори да е верен отговора Simple Smile Радвам се на вашите скрийншотове Simple Smile

# 147
Мен пък ме спря на 10 000.
А миналата седмица пък няколко пъти ми запецна на 100 000 на един и същ въпрос:

# 148
  • Mediterraneo
Ех, значи, като не знаем нещо, е бъг или неточност! Телето под вола...

# 149
  • In The Middle Of Nowhere
На мен ми забива постоянно точно на въпроса за композиторa...
Но кажете ми има ли проблем според вас на този въпрос?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт