Пазаруване от Лили Дрогериe

• 30 355
  • 172
  •   1
Отговори
# 90
При чувствителен скалп не ги препоръчвам, бях взема продуктите на Brave new hair с една от Абонаментните кутии.. но ми се появи пърхот. После помолих за тестери на другите шампоани/без този на Полина/ и отново не ми бяха ок. Може да им пишете във фейсбук и ще ви изпратят тестери.

# 91
Скептична съм към българската козметика, но отдавна ги заглеждам и мисля с този код да тествам всякакви шантави марки Mr. Green
Дай след време отзиви, какво ти е мнението за тази марка.

# 92

не са лоши, но според мен не си струват парите

# 93
И аз бях с код за намаление,след като ми отказаха поръчката. Пуснах си почти същите неща онзи ден,на 28.01. Сумата също ми е горе долу еднаква,но до днес още я няма. Дано не стане като на черния петък. Срокът от 10 работни дни изтича в петък.

# 94
На мен ми я пратиха някъде след 7-8 работен ден.

# 95
То трябвало да се оплача,за да дойде. Имам мейл,че е пратена и още един от Спиди,да си я взема днес. 😍😃

# 96
Писнах поръчка на 26.01, вчера я получих. Сметката ми е 280 лв и така си и остана, въпреки че имах колебания дали намя да ми калкулират на нормална цена ножчета и самонръсначки Жилет (дамски и мъжки). Доволна съм, нищо спешно не съм имала и не ми беше проблем срока, той си е и предварително обявен Simple Smile

# 97
Скрит текст:
Здравейте,някой с отзиви ?

# 98
Известно време държах разни неща в количката. Беше вълнуващо, защото някои влязоха в промоция к отпадна намалението с кода, други се оказаха изчерпани или просто скъпи, дори и с кода. Ама накрая пуснах поръчка, сега чакам. 15.90 до адрес..12.90 до офис ..з 3 лева я пуснах до дома, но за я бъдеще вероятно точно липсата на безплатна доставка няма да ме привлича за поръчки. За цветчета да не отварям дума...регистрирана съм, не се свързва с профила, не дава пак регистрация, нищо. Доста недомислено и неудобно. Не желая да се... боря...за цветчета.
Да видим какво ще получа. Инвестицията на време и борбата си заслужава- според мен- само в случай на много изгодна оферта.

# 99
Писнах поръчка на 26.01, вчера я получих. Сметката ми е 280 лв и така си и остана, въпреки че имах колебания дали намя да ми калкулират на нормална цена ножчета и самонръсначки Жилет (дамски и мъжки). Доволна съм, нищо спешно не съм имала и не ми беше проблем срока, той си е и предварително обявен Simple Smile
На мен също не ми беше проблем,но предвид гафовете на черния петък,се чудех дали изобщо ще получа нещо. Иначе съм прочела сроковете,подготвена бях за 10 работни дни,но те изтичат в петък,за това се оплаках. Важното е,че дойде.

# 100
Два месеца поръчката ми престоя и кабаряса Simple Smile - набрана и периодично допълвана или редактирана, в сайта на милУтУ Лили. Е, накрая ми я изтриха, решиха, че съм несериозница. Аз пак набрах и успях да смъкна доставка до 7.90 лв, махнах няколко туби по 400 мл мицеларни води и кремове. Не ми се дават 13 лв.за доставка, не за друго. Иначе, да, може да се избият петте лв.разлика, но да не прекалявам с тежината и обема на пратката.
Още не пускам, чакам някои неща да се появят и да видя март какви промоции ще има, че да не ги поръчвам. Не мога да падна под триста лева. Искам поне за петстотин, но .... Много ми идва като накуп дадена сума и то за козметики, консумативи и добавки.... За мъжките артикули като ножчета, самобръснаки не съм очаквала да са изкл.от офертата и дано не са наистина. Имам такива предвидени.
Това за почистването с дръжката - моп, интересувам се и аз.

# 101
Аз на ЧП точно самобръсначка на Филипс поръчах. Хвана си 50% намалението и съм доволна, защото на тази цена никъде не може да се купи. Дори намалена в Емаг е с 30 лв по-скъпа отколкото в Лили.
Доста от нещата в Лили са по-скъпи дори с приложен код за 50% или се изравняват цените с тези в Ремедиум, но самобръсначката си беше попадение. На Юриаж няколко крема също бях взела за 13 лв/бр, а по същото време бяха намалени по аптеките на 21 лв.

# 102
Ами ето ги моите неща,само едни мокри кърпички оставих в колата,че са свършили. За 40 лв.,с 4 доставка,доволна съм.

Двете мострички на Биотен са подарък.

# 103
  • Бургас
За мен на черния петък подходиха несериозно.
Не ми сложиха двата крема,на Vichy и на още една марка,която имах желание да пробвам,някаква спирала липсваше и очна линия...
И при толкова липси не са сметнали за необходимо да ме уведомят,да ме попита искам ли поръчката...
Изпратили са я,аз звъннах и им казах,че няма да я взема без да ми уточнят какво липсва,а когато чух,директно отказах.
Не е сериозно такова отношение,не е и коректно.
Иначе купувам някои неща от Лили,само там засега има Revolution с тестери (поне в Бургас),понякога пускат изгодни оферти.

# 104
  • Matera Italy
Дори с код за 50 процента отстъпка в Лили някои дермокозметики са по - евтини в емаг, изненадах се, не бях купувала такива от там, но ми попадна реклама,докато сравнявах цени в онлайн аптеки и сайтове.

Общи условия

Активация на акаунт