Пролет се задава, юлчето във мене шава - Термин Юли 2022 - тема 3

• 43 325
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
И аз ще се запиша с момченце. Макар да ми казаха още в 14г.с, видяхме едно пишле на екрана. Сега на 23 съм на късна морфология и ще се потвърди със сигурност, но аз си го усещам,че е мъж. Миналия път беше застанал все едно ще се боксира. 😅😍😍🤩🤩

Претърсих три пъти списъка в първи пост за да отбележа, че чакаш момченце, но така и не те намерих. За коя дата е терминът ти за да те включа в списъка?

# 646
  • Замък сред облаците
LionMamma e Bubbollyn, прекръсти се.

# 647
  • София
Момичета ето ни и нас Simple Smile))
Ще кача клипчето във фейсбук страницата.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 22:36 от Десислава``

# 648
Момичета ето ни и нас Simple Smile))

Ще кача клипчето във фейсбук страницата.

Честити розови гащи!!!

Мен са ме изхвърлили от фейсбук групата 😒

# 649
Честито, дами! Много хубави новини от всички ви! Честити сини гащи на всички, които вчера съобщиха,а на Деси честито момиченце!

# 650
Каква фейсбук група?

Честито на всички Simple Smile) като знаеш пола някак по-добре си представяш детенцето и радостта е още по-голяма

# 651
Деси, честито! Ще връзваш розови панделки! Hug

# 652
Да се отчета и аз 😊 след днешната ФМ се видя, че чакаме момченце! 💙 Баткото ще е много щастлив. А от микробиологията ми излезе, че имам кандида и АГ ми предписа 100 неща вагинално. Някоя от вас сблъсквала ли се е и как се справихте, какво ви назначиха? Simple Smile

# 653
Да се отчета и аз 😊 след днешната ФМ се видя, че чакаме момченце! 💙 Баткото ще е много щастлив. А от микробиологията ми излезе, че имам кандида и АГ ми предписа 100 неща вагинално. Някоя от вас сблъсквала ли се е и как се справихте, какво ви назначиха? Simple Smile

Честито момче. За кандидата предната бременност си я влачих до раждането въпреки всичкия гиназол, който ми изписваха.

# 654
Момичета, нещо ме хем приболява, хем боцка дясната гърда. Като се пипам нямам бучки. Писах на АГ, пък да видим какво ще каже. Не си спомням предната бременност дали съм имала такива усещания. Дали трябва да се притеснявам според вас? 😒

# 655
  • София
fillme, защо са те изхвърлили? Ако искаш пиши ми да те върнем.
https://www.facebook.com/groups/182320294087443/?ref=share Иначе това ни е групата, който иска да заповяда.

# 656
  • гр.Пловдив

Назначиха ми Полижинакс за 10 дни и 1 курс с Флуомизин и няма никаква файда,оплакванията ми си продължават ,но МБ след "лечението" излезе чиста No Mouth Neutral Face Disappointed

# 657
Здравейте, мамчета! Включвам се и аз с едно въпросче. В 19 г.с. съм и почти през ден имам тъпа кратка болка ниско долу, но само вечер. Дали е нормална в началото на петия месец? Първа бременност ми е и не различавам болката от нарастване на плода с контракции. И още нещо - от два дни имам крампи (съвсем леки в бедрото вечер) - снощи взех една таблетка магнерич. Рано ли е да започвам с него при все, че пия комбинирани витамини всяка сутрин, в които има 150 мг. магнезий? Бъдете здрави! Поздрави!

# 658
Здравейте, мамчета! Включвам се и аз с едно въпросче. В 19 г.с. съм и почти през ден имам тъпа кратка болка ниско долу, но само вечер. Дали е нормална в началото на петия месец? Първа бременност ми е и не различавам болката от нарастване на плода с контракции. И още нещо - от два дни имам крампи (съвсем леки в бедрото вечер) - снощи взех една таблетка магнерич. Рано ли е да започвам с него при все, че пия комбинирани витамини всяка сутрин, в които има 150 мг. магнезий? Бъдете здрави! Поздрави!

Аз бях и съм така. Даже стигах до бързата от болка. Според мен,понеже нямаше как да ми правят снимка невролозите (мислеха си че е нерв), а съм сигурна , че не е... Чисто и просто си е нещо чревно. Забелязах че ме боли повече когато ям твърда храна. Не се шашкай, не си сама! 😁

# 659
Здравейте! Честити да са ви хубавите новини и за момчета (колко много станаха!) и за момичета Simple Smile gushka, много правилно си го казала, откакто знам какво очакваме и някак съм по-привързана към бебо, все едно го познавам по-добре.

Sundhine34, аз пия магнезий от 14-15г.с, но пък не пия засега комбинирани витамини. С магнезий по принцип мисля, че не можеше да се предозира, изхвърля се излишното с урината.

На мен на микробиологията в 16г.с. ми откриха кандида, изписаха ми гинозал за веднъж и дотук. Аз нямах оплаквания и не знам дали е подействало лекарството, но като питах кога да повторим изследването, за да видим дали всичко е чисто, АГ каза, че чак близо до раждането.

Общи условия

Активация на акаунт