Пролет се задава, юлчето във мене шава - Термин Юли 2022 - тема 3

• 43 413
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • Замък сред облаците
Деси, за преглед се обаждаш на кварталния полицай. Пожелавам всичко да мине леко и скоро да сте добре!

# 436
Деси, бързо възстановяване на всички! От РЗИ ми звъннаха на следващия работен ден след положителния тест, на мъжа ми - не, лабораторията подала грешно телефона му. Пробвахме да се свържем ние с РЗИ за информация, през цялото време са заети линиите. Не сме уведомявали, когато ходихме на преглед, защото не сме се и сетили...

# 437
AA, много красива кошара!
Ние имаме дървена от преди, масивна е, сравнително голяма, но има място. Ще си ползваме нея. Сваля се преградата и се доближава до спалнята. Така съм кърмила 2+ години. Първите няколко месеца поне докато е много мъничко избягвах да спят до нас на спалнята, но и те бяха от спящите бебета и не са ни будили много нощем. Две деца изгледах в нея, много е хубаво като имаш покупки от предишни деца да си ги ползваш пак и да не го мислиш.
Единствено количка ще купуваме и бебефон ако се наложи, защото не сме имали до сега. Количката си я ползвахме активно също над 2год, но вече е ужасно остаряла, избеляла, и за продаване не става даже.
Бързо да ви минава на всички болни! Чакаме с нетърпение пролетта и да изчезва вече този вирус!

# 438
https://youtu.be/KJNzYKaMRzg Ако на някой му е интересно Simple Smile

# 439
Помагайте! Едвам го пиша този пост. Момичета,бях пред припадък. От нищото,една непоносима болка в ляво на корема...долу,не мога да се изправя,не мога да се свия,някак съм полегнала в момента...така се уплаших,рев от болка...пих едно Но-Шпа. И преди ме е боляло,но много по-леко и поносимо. Случвало ли се е на някоя? Има ли шанс това да са прословути контракции? Помагайте!

# 440
Помагайте! Едвам го пиша този пост. Момичета,бях пред припадък. От нищото,една непоносима болка в ляво на корема...долу,не мога да се изправя,не мога да се свия,някак съм полегнала в момента...така се уплаших,рев от болка...пих едно Но-Шпа. И преди ме е боляло,но много по-леко и поносимо. Случвало ли се е на някоя? Има ли шанс това да са прословути контракции? Помагайте!
И мен ме наболява от няколко дни, точно долу в ляво. Една стягаща болка... Когато е по-силна, не мога да се изправя хубаво. Пих 3х1 но-шпа и 3х1 магнерот, но все още я усещам. Не е постоянно, но в деня ме наболява по няколко пъти. Не се шашкай, но все пак е хубаво да отидеш на лекар. Аз утре ще ходя. Стискам палци всичко да е наред ❤️

# 441
Шу, не мисля, че са контракции. Защо не отидеш до някой спешен кабинет. Толкова силна болка не е ок.

# 442
И аз мисля, че толкова силна болка не е ок. Може да е нещо бъбречно, според мен също не са контракции.

# 443
Аз бих отишла на лекар за собствено успокоение. Иначе имай предвид, че там е горе долу края на дебелото черво - .
Аз за сега нямам проблеми с изхождането, но днес ми беше малко по-сложно с ходенето по голяма нужда и имах болка/тежест именно долу в ляво преди да отида до тоалетна, след което всичко беше ОК. Но в никакъв сличай не говоря за болка да не мога да въртя или нещо подобно.

# 444
  • София
И аз да се оплача, домашните са добре вече, но при мен бяхме на косъм от линейка. Даже още не знам размина ли се, пих парацетамол при 38 в 7, свалих на 37 и изведнъж едно тресене , такова чудо не съм изживявала. С четири одеала и духалка и парно, детето легна на мен и не спира, устните ми посиняха от студ. Като премерих 39,2 и мъжа ми ЕСТ Айде на линейка. Навих го да пробваме с оцет и цялата ме намаза, чорапи , на всички згъвки, на челото и не и не. Писах на АГ, добре че отговаря. Каза още един працетамол или тайлол хот тааа пих един и сега съм с 38,4. Направо се моля да не се повтори нощта. Утре ако пак е така ще пия антибиотик.

# 445
И аз да се оплача, домашните са добре вече, но при мен бяхме на косъм от линейка. Даже още не знам размина ли се, пих парацетамол при 38 в 7, свалих на 37 и изведнъж едно тресене , такова чудо не съм изживявала. С четири одеала и духалка и парно, детето легна на мен и не спира, устните ми посиняха от студ. Като премерих 39,2 и мъжа ми ЕСТ Айде на линейка. Навих го да пробваме с оцет и цялата ме намаза, чорапи , на всички згъвки, на челото и не и не. Писах на АГ, добре че отговаря. Каза още един працетамол или тайлол хот тааа пих един и сега съм с 38,4. Направо се моля да не се повтори нощта. Утре ако пак е така ще пия антибиотик.

Милата… Confused стискам палци всичко да мине бързо! Изживях същото, само че точно след раждането на първото ми дете миналата година. 10 дни с 39 градуса, такова тресене и аз не бях имала, леглото в болницата ставаше цялото ама цялото чисто мокро. Проклет ковид…
Уж сега минава по-леко ама явно зависи, аз сега го карах отново ама доста по-леко. Вие ако нямате имунитет или не сте ваксинирана е възможно да протече по-тежко. Отделно, че при бременност имунитета отслабва.
Дано сме здрави всички и бебета да са добре! Желая ви бързо оздравяване, почивайте си и пийте много вода сега, важно е за температурата. Ако се почувствате много зле, по-добре наистина потърсете лекарска помощ, да ви преслушат гърдите най-малкото…
Успех! Flowers Four Leaf Clover Heart

# 446
Не издържах,стигнах до спешното и за късмет,моят АГ беше на смяна. Каза,че само сме събудили детето. 🙂😁🤣 Прегледа ме обстойно,каза че матката е спокойна,контракции няма,малкото нанка и мама утре трябва да търси невролог. Минах с една а инжекция в кръста Но-Шпа. Предполагат,че може да е някакъв нерв,който е довел до тази непоносима болка. Та....така. Вече ми няма нищо. Ще видя утре как съм.

# 447
Десислава``, знам какво е да умираш от студ заради температура, но лекарите казват, че най-лошо е в такъв момент да се топлиш допълнително с завивки. Казват, че тялото трябва да остане колкото се може по-открито. Самото завиване допълнително качвало много температурата.

# 448
Да, така е. Можеш да взимаш леко по-хладки душове, водата сваля температурата, особено сега когато не трябва да прекаляваш с температуропонижаващите. Не е много приятно, когато те втриса, но наистина душовете помагат.

# 449
Момичета , някоя от вас ползвала ли е ксилометазолин по време на бременност? Пак съм болна и е някакъв кошмар. Какво ли не си слагах в носа, инхалации правя, ракия слагах, капки всякакви и само с ксилометазолина мога да спя, инак е кошмар.

Общи условия

Активация на акаунт