Пазаруване от HМ, тема 56

• 47 262
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, при Вас комбинират ли се 20% с дългуча?

# 571
  • Пловдив
GG_BG, хубави са дънките, ,не са от дебелите.

# 572
  • Стара Загора
Ее, ама как няма дългуч вече.. Харесах си една риза, но е намалена и тъкмо си викам ей сега ще направя една нова регистрация, заради дългуча. Grinning Дано пак се появи след като изтече офертата с 20%

# 573
Няма да се появи. Смениха системата. Вече има членство.

# 574
  • Стара Загора
Няма да се появи. Смениха системата. Вече има членство.

Язък! А какви хубави комбинации ставаха едно време... Ееех, спомени!
Съсипаха го тоя сайт. Laughing

# 575
# 576
# 577
При мен също не работи

И между другото някой пробвал ли е дали 20те процента могат да се ползват веднъж в прилжоението и веднъж в реала? 😂

# 578
Едва ли ще може, предполагам, че ще изчезне намалението от профила, щом се използва. В магазин отброява 15 Мин. след активирането, после ваучерът вече го няма. Веднъж използвано като отстъпка в приложението също вероятно изчезва. Моята отстъпка ползвах в реал.

# 579
При мен си работи, вече получих няколко поръчки, не се комбинира с 20%.

# 580
Код за нова регистрация има ли още?
Аз мислех, че не? С какви данни се регистрирате? Аз мислех, че с членството е отпаднал. Но не бях пробвала.

# 581
Феникс...ееее, много стресиращо...чак и да ти отброява 15 минути след активирането...😅😆🤣 Не стига че 20-те процента са "мега" далавера при някои техни цени...🤪
Мен ме интересува като се връщат чанти дават ли нещо сега при сканиране на приложението? Поне някакви точки?🙂

# 582
Аз мислех, че не? С какви данни се регистрирате? Аз мислех, че с членството е отпаднал. Но не бях пробвала.
Аз успявам да ползвам кода за нова регистрация. Абонирам се за бюлетина от линка, който съм дала. След това в приложението си правя нова регистрация. И при мен работи, само пощата ми е измислена. През телефон съм, ако има някакво значение.

# 583
Dolce, не е проблем с тези 15 Мин, просто трябва да се съобрази да се активира малко преди да се иде на касата. Даже после стои и след каса-  докато се занули времето, не знам ако се присети някой, че нещо е забравил и е в рамките на времето, ще му отчете ли отново това намаление.

# 584
  • Mostly in my mind
Точно това казвам, че при мен не работи. Но в момента е и безсмислено, защото има 20%+бд за ново членство. Не знам дали след 19.04 няма пак да може...

Общи условия

Активация на акаунт