Тема 9 - Февруарски мами 2022 г. 🤰

• 44 507
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Честит да е Даниел! 💙

# 211
Честити бебчета!
Вече всеки ден си имаме родени бебчета 🥰 Много хубаво!

И на мен последният гел лак ми издържа доста малко, не бях имала проблем до сега. А вече съм само със заздравител, малко почивка от процедурите.

# 212
Виктория, честита рожба Даниел! Blue Heart Flowers Four Leaf Clover Да е много здрав, силен, щастлив и да радва цялото семейство! Леко и бързо възстановяване! Blush

# 213
С ръчна помпа съм, на Медела. Ами, започна да слиза коластрата вече лека-полека.💙

# 214
Виктория,честит син! Да е здрав и успешен!
Моята госпожица днес имам чувството,че се опитва да си прокопае път навън. От няколко часа вече се върти, натиска ми шийката и болката в нея е вече неприятна. Явно слиза надолу и се приготвя за излизане, силно се надявам скоро да е готова ☺️.

# 215
Аз като ви казвам, че тва блъскане е болезнено, вие 😀

Ся може да ме помислите за куку ама ще си кажа. Тая сутрин като се събудих, имах чувството, че тежестта в корема ми се е увеличила за по-малко от 24ч. Знам, че бебетата растат най-бързо точно в 9-ия месец, но такава разлика за ден? Усеща се все едно товара е двоен. Чувствам тежест вече навсякъде - корема, краката, междукрачието. И преди я имаше, но днес е вече много осезаема.
Някой изпитвал ли е нещо подобно?

# 216
Бебета растат изведнъж, не всеки ден по грамче, така ми обясняваха, когато  както нямах корем и изведнъж с бясна скорост почнаха по 100-150 гр на седмица и някои дни е все едно  торба с камъни съм закачила отпред.

# 217
Честито голямо юначе, Даниел! Да расте щастливо и безгрижно!

# 218
  • София
Честит Даниел! Да е жив и здрав и много да ви радва! ❤

# 219
Да е жив и здрав малкия Даниел и бързо възстановяване на мама Blue Heart

Аз преди малко се прибрах от прегледа днес и няма никакво развитие. Контракции никакви, още не е слязъл надолу младежа и на прегледа за разкритие нищооо. Сряда пак съм на тонове и доктора каза че може и да преоценим ситуацията.

# 220
Да се оплача- преди малко бях на преглед, в началото на 38 г.с. съм, бебка е 2800 гр. Надявах се да е повече. Доплерът показа, че скоро ще трябва да се вади, не разбрах съвсем обяснението, но ми предложиха 3ти или 4ти за секцио. Накрая се разбрахме за 7ми, ако тоновете на 4ти са добри. Въобще не се чувствам готова, но каквото такова, имам една седмица да се подготвя психически.

# 221
Гебура - мерките не са на 100% точни, не се притеснявай. Моята бивша шефка преди 2г така я бяха наплашили, че бебето върви малко и ще се наложи индукция. Ами като ми изпрати снимка, детето си изглеждаше със супер нормални размери. Не се шашкай, сигурна съм, че всичко ще е наред.

# 222
Моето бебче в 37+4  го измериха 2708гр.
Аз също се притеснявам ,че е мъничко.
Но и аз съм дребна. Надявам се да е добре и вече да е поне 3кг. Утре ще видим.
Първият път когато и таткото беше с мен  та консултация попита доктора колко ще стане на кг,той му отговори най-много 3100гр като ви гледам и двамата.

# 223
Честит да е Даниел! И много бързо възстановяване на мама! Нека скоро се опознавате в къщи! Blue Heart

# 224
Всичко ще е наред, само спокойно. Поне скоро ще се гушкате с бебето и ще знаеш, че е добре. После да разкажеш как протича секциото при Вецев, че и аз май натам вървя. Днес цял ден му усещам главата забита в десния ми крак и едва ходя. Като му пипна главата и започва да шава и да недоволства, но главата не си измества. Кога си пак на тонове?
При мен пък лекарят пита кой е бил толкова голям, когато бяхме с мъжа ми при него. И така аз имам обратните притеснения на вашите, а именно как ще го изкарам, ако реши да се намести и да излезе нормално. Сега гледам масово се раждат около 2800гр., така че явно не е такъв проблем.
И мен цял ден много ме боли освен крака и като цяло долу корема, защото тежестта не е малка и ми натиска. На моменти имам чувството, че започва да излиза, толкова надолу го усещам и аз и винаги като го усетя да бърка там долу и усещам и нещо да потича и си викам започна ли се, но като проверя и е бяло течиние за момента. Всяка вечер имам менструални болки и такива в кръста като понякога са на интервали, а друг път са постоянни и като слушам разкази за раждания се притеснявам да не разбера, че раждам чак на най-силните болки и с голямо разкритие, понеже си искам упойката.

Общи условия

Активация на акаунт