Египет /Тема 12/

• 52 703
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
С гугъл преводач си превеждам винаги съобщенията и си активирам допълнителните мб без проблем. Карта взимам само от летището на Етисалат,но и там само кеш в долари искат.
Трудно е с гугъл преводач да си преведеш нещо като нямаш интернет Simple Smile

Предполагам че в хотела на лобито все пак има wi fi?

# 586
  • в 1001-та нощ
При нас беше само платен.

# 587
Етисалад пращат смси още преди да свърши нета,а и все пак в повечето хотели има Wi-Fi.

# 588
  • На планетата Земя
Има, ако си в хотел. Ако си в автобус, влак, кораб - няма.

# 589
На нашия кораб имаше безплатен интернет, въпреки че изобщо не беше луксозен. Видимо изглеждаше по-мизерен от много други кораби. Повечето хора изобщо не успяха да го ползват, защото разбраха за интернета случайно на втотия-третия ден. Първоначално никой не ни каза. Освен това всеки трябваше да си вземе лично отделен код за достъп от рецепцията. Някой каза, че имало и лимит от 1 GB. Всички си мислеха, че както в нашите хотели има една парола за достъп. Опитваха няколко човека да влязат с един и същи код и се чудеха защо едни успяват, а други - не, докато разберат, че кодовете са индивидуални. Но така е, когато екскурзовода-водач не си е на мястото.
Така че, питайте на рецепцията на кораба, може и да предлагат безплатен интернет.

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 22:23 от ХалиГали

# 590
Въпрос към почиващи в момента в Египет - колко достигат температурите през деня в момента и колко е температурата на морската вода ?

# 591
  • София
Не е много горещо като за Египет - 30 градуса, често има вятър и се усеща по-хладно. Водата е като в БГ - при влизане се чувства студена, но влезеш ли е ок. Ние очаквахме да е по-топло.

# 592
Днес в Луксор беше 41 градуса, но в Хургада е прохладно, има вятър, може би е 33, а морето 24-26

# 593
  • София
Ако някой ще пътува към Египет, остана ми не разпечатана карта на Orange - 18 Гб и използвана от 30 Гб.
Купувани са на летището в Кайро.
Намират се в София.
Подарявам ги.
0898504070 - Павел

PS. Подарени!

Последна редакция: вт, 10 май 2022, 08:59 от ekra

# 594
Подарени?   ..лол толкова бързо 
Ние сме от 22.05 там в дезърт роуз ще напиша отзиви с бебе сме на 11 месеца дано да е топличка водата да го топнем и него
Следя темата отдавна но никъде невидях коментари на слънцезащитни продукти какви ползвате (формат вид марка) предвид слънцето там видях индекс uv доста висок

# 595
  • София
Следя темата отдавна но никъде невидях коментари на слънцезащитни продукти какви ползвате (формат вид марка) предвид слънцето там видях индекс uv доста висок
UV факторът трябва задължително да е над 50. Всякакви марки стават. Вземете си и тениски за гмуркане с UV-защита, ако смятате да шнохелувате и да седите по-дълго във водата без сянка. Също така аква-обувки.

# 596
Подарени?   ..лол толкова бързо 
Ние сме от 22.05 там в дезърт роуз ще напиша отзиви с бебе сме на 11 месеца дано да е топличка водата да го топнем и него

Здравейте eviaz , ние сме четири семейства и предполагам всичките   ще купим поне по една карта за интернет от Египет и едва ли ще успеем да ги свършим включените МВ

Също ще бъдем в Deser Rose ,но на 21-05 си тръгваме към БГ - няма да има време как да ви  предам карта , освен ако не сте от Варна  . В случай че остане карта с  неизползван интернет искате ли да ви я оставя в плик на рецепцията на хотела - ако да моля напишете ми три имена на ЛС

# 597
  • София
Относно UV забелязах че за 5 дни плаж не хванах никакъв тен а в  Гържия примерно след 5 дни се връщам черна. Любопитно ми е защо

# 598
  • в 1001-та нощ
Аз си почернях доволно - само от стоене на сянка, но аз много бързо хващам тен и почти не изгарям.

# 599
  • София
Относно UV забелязах че за 5 дни плаж не хванах никакъв тен а в  Гържия примерно след 5 дни се връщам черна. Любопитно ми е защо
И на мен ми направи впечетление същото нещо. И хората на връщане в самолета бяха по-скоро бели, с много слаб тен или изобщо без. Ние се върнахме днес, много сме доволни от престоя ни. Почти всеки ден бяхме на екскурзии, но това, което най-много ми хареса са кораловите рифове (имахме такъв в хотела - Beach Albatros risort, ходихме и на по-голям риф в Ел гуна, ако не бъркам). Така че, който харесва такива неща, да не забравя да си вземе шнорхел, маска и аква обувки.

Общи условия

Активация на акаунт