Египет /Тема 12/

• 52 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
С приятеля ми планираме почивка в Египет последната седмица на Април. Получих оферти от 3 ТА, като най-много ми хареса тази на mynewtravel на 23.04 с 1 нощувка в Кайро и 6 в Хургада, в цената вече си беше включена екскурзията до пирамидите и музея, плюс трансфер от Кайро до Хургада.
Обмисляме да изберем хотела Desert Rose, ако някой се е върнал наскоро от Египет и е посетил този хотел, дали може да даде малко повече отзиви? Навсякъде чета, че е хубав, включително и в руските форуми, но ми се иска мнение от по-скоро. Ние сме без деца, тоест не търсим кой знае колко развлечения в хотела.  Благодаря предварително!

Хотелът е спрян за продажба за целия април. Първа дата с налични места е 30.04., 7.05.
Програмата е или на Емералд - вече нямат места на полета за дата 23.04. Или на Абакс - проверено преди 5 минути - хотелът е спрян от продажба. Места във вариант Кайро и Хургада за 23.04 имат само Абакс вече - http://www.abax.bg/?cat=1001
Информацията ми е абсолютно прясна, защото тъкмо търся за мои клиенти места в този хотел.

Оо, разбирам.
Явно за една вечер са се запазили свободните места, ами ще си изберем някой друг хотел за тази дата в такъв случай. Всъщност аз съм объркала името на ТА, става въпрос за my way travel, там ме убедиха, че имат места за 23.04. Но ще им се обадя утре, за да потвърдя. Благодаря Ви.
Вчера е получена информация от хотела и чисто технически още не беше отразено. Аз разбрах, защото направих резервация и беше анулирана. Така че не са ви излъгали умишлено. Днес вече обновиха всичко. Все пак има някакво техническо време, което се изисква при обмен на информация.
Сигурна съм, че Калина / My Way Travel ще ви съдейства.

# 316
  • София
Аз искам да попитам за мнения за Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh. И също при варианта кацане в Хургада от къде лога да си закупя сим карта след като после директно ни карат в хотела?

# 317
Здравейте,
С приятеля ми планираме почивка в Египет последната седмица на Април. Получих оферти от 3 ТА, като най-много ми хареса тази на mynewtravel на 23.04 с 1 нощувка в Кайро и 6 в Хургада, в цената вече си беше включена екскурзията до пирамидите и музея, плюс трансфер от Кайро до Хургада.
Обмисляме да изберем хотела Desert Rose, ако някой се е върнал наскоро от Египет и е посетил този хотел, дали може да даде малко повече отзиви? Навсякъде чета, че е хубав, включително и в руските форуми, но ми се иска мнение от по-скоро. Ние сме без деца, тоест не търсим кой знае колко развлечения в хотела.  Благодаря предварително!

Хотелът е спрян за продажба за целия април. Първа дата с налични места е 30.04., 7.05.
Програмата е или на Емералд - вече нямат места на полета за дата 23.04. Или на Абакс - проверено преди 5 минути - хотелът е спрян от продажба. Места във вариант Кайро и Хургада за 23.04 имат само Абакс вече - http://www.abax.bg/?cat=1001
Информацията ми е абсолютно прясна, защото тъкмо търся за мои клиенти места в този хотел.

Оо, разбирам.
Явно за една вечер са се запазили свободните места, ами ще си изберем някой друг хотел за тази дата в такъв случай. Всъщност аз съм объркала името на ТА, става въпрос за my way travel, там ме убедиха, че имат места за 23.04. Но ще им се обадя утре, за да потвърдя. Благодаря Ви.
Вчера е получена информация от хотела и чисто технически още не беше отразено. Аз разбрах, защото направих резервация и беше анулирана. Така че не са ви излъгали умишлено. Днес вече обновиха всичко. Все пак има някакво техническо време, което се изисква при обмен на информация.
Сигурна съм, че Калина / My Way Travel ще ви съдейства.

Да, със сигурност нещата се променят много динамично - явно хората са се ориентирали натам за Великденските празници. Още утре ще се свържа с тях, да видим дали ще успеем да уредим почивката все пак. А всъщност мога ли да Ви помоля за отзиви, ако имате такива, за следните два хотела:
Palm Beach  и Bellagio Resort and Spa .
Благодаря предварително.

# 318
  • Beyond the Frontiers
Аз искам да попитам за мнения за Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh. И също при варианта кацане в Хургада от къде лога да си закупя сим карта след като после директно ни карат в хотела?
Купувате на летище, веднага след залата с получаване на багажа.
Предполагам заради цената избирате този хотел. Видяхте, че е извън Хургада нали? Сал Хашиш има чудни хотели, но не е толкова популярен в последните няколко години. Там съм пращала основно любители на уинд сърф и кайт.

Mihaelpash, за Беладжио съм писала няколко страници назад. Въпреки, че явно вече има някакво подобрение. В момента имам хора там и са супер доволни.
Палм Бийч е малък хотел, няма някакви уау екстри. Приличен плаж...
И двата като качество и база са далеч от Desert rose.
Погледнете Gravity Hurghada, залив тип лагуна, пясък, аквапарк. По-компактен е от Desert rose, но е малко по-централен. По-нов е като хотел. Активна анимация, добро обслужване.

# 319
  • София
Galactic Voyager не е заради цената. Моята приятелка го избра на база видеа в youtube, чудехме се между него и мераки

# 320
  • София
Може ли пътувалите по програмата от А до Я, да кажат дали на кораба дават плажни кърпи за басейна, за хотела в Хургада разбрах, че има . СИМ картите, които се купуват от летището, може ли сами да си ги поставим и активираме или трябва да го направят там,  от където ги купуваме. 

# 321
Може ли пътувалите по програмата от А до Я, да кажат дали на кораба дават плажни кърпи за басейна, за хотела в Хургада разбрах, че има . СИМ картите, които се купуват от летището, може ли сами да си ги поставим и активираме или трябва да го направят там,  от където ги купуваме. 
Не дават кърпи на кораба. Имайте предвид, че басейнчето е много малко.

# 322
  • в 1001-та нощ
Това ме подсеща, че е хубаво да си взема игла за SIM - сигурно 99,99% от хората нямат и им асистират на място.

# 323
  • В средата на времето
В каютата ни, в гардероба, имаше кърпи за басейна в плик. Беше си и надписан, че са за басейна.
Сим картите сами си ги поставяте, няма проблем. Ако не сте си взели игла за СИМ, същата работа върши и игла от комплект за шиене, какъвто има във всяка хотелска стая (както направихме ние).

# 324
Аз се включвам да питам за датите за юни за Шарм.. Бяха ги махнали от сайтовете, сега пак ги има - Дали има шанс да се събере полет за края на юни? Ако някой има вътрешно инфо ще съм благодарна:)

# 325
  • в 1001-та нощ
Тогава не е ли вече неблагоприятно - като климатични условия?

# 326
  • Beyond the Frontiers
Аз се включвам да питам за датите за юни за Шарм.. Бяха ги махнали от сайтовете, сега пак ги има - Дали има шанс да се събере полет за края на юни? Ако някой има вътрешно инфо ще съм благодарна:)

Шарм има на Емералд, Онекс, Тез тур до към средата на май. Каквото и да гледате след това е на Абакс. Комбинират с програмата за Хургада. Миналата година имаше няколко отделни полета, които станаха и юни месец за Египет, така че има шанс...Ако не се съберат желаещи, още май месец ще ви кажат.

# 327
Благодаря, Галактик! Абакс гледам да.

Алена, за нас е подходящо, ние ходим септември и е ок , жега е, но подухва вятър и е добре. Не е нетърпимо, ходим си на морска почивка, не обикаляме забележителности.
Затова сега съм се спряла на юни за Шарм, дано да се осъществят полетите.

А мнение за Риксос някой може ли да сподели?
По-назад в темата има въпрос от друг потребител в какво се изразява лукса в Риксос, но никой не е писал по темата. На него съм хвърлила око.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 14:31 от Victoria__

# 328
  • Beyond the Frontiers
Благодаря, Галактик! Абакс гледам да.

Алена, за нас е подходящо, ние ходим септември и е ок , жега е, но подухва вятър и е добре. Не е нетърпимо, ходим си на морска почивка, не обикаляме забележителности.
Затова сега съм се спряла на юни за Шарм, дано да се осъществят полетите.

А мнение за Риксос някой може ли да сподели?
По-назад в темата има въпрос от друг потребител в какво се изразява лукса в Риксос, но никой не е писал по темата. На него съм хвърлила око.

Чудесно сте се ориентирали. Вчера пуснаха промо цени и горе долу са на ниво от миналата година...Чудни.
Иначе тази година не съм имала стаи още, но миналата година имах две групи от взискателни туристи там и са много доволни. Сравняват с турския Риксос в Белек, на който са почитатели. Аквапарк, вносен алкохол в цената - т.е. ultra all inclusive. Според мен двата Риксоса в Шарм са от най-добрите хотели в Египет.

# 329
Здравейте, дали има на летището в Кайро или на друго място лаборатория където да се направи бърз антигенен тест и да се избегне карантината в България за неваксинирани.

Общи условия

Активация на акаунт