Египет /Тема 12/

• 52 684
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
От Варна последния беше на 14.05. Наесен пак.

# 616
Ние ползвахме една фирма от Marinata в Hurgada

Лодката с с прозрачно дъно 10 USD
Райския остров 22 USD
Сафари 15 USD
Луксор 52 USD

Ако желае някой ще дам контакти на ЛС

# 617
С каква продължителност е това сафари за 15 долара и какво включва бихте ли споделили? Благодаря Simple Smile

# 618
Здравейте, кои фирми продават пакетите на Абакс ( кацане в Кайро, прибиране Хургада)? Благодаря предварително Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 19:14 от Tsvetelina.ivanova

# 619
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, кои фирми продават пакетите на Абакс ( кацане в Кайро, прибиране Хургада)? Благодаря предварително Simple Smile

Ако в оферта прочетете, че включва пакет Максимална сигурност, застраховка отмяна на пътуване - значи пакета е на Абакс.

# 620
Здравейте. Кой есенен месец е най-подходящ за Египет, така че хем да става за плаж, хем да не умрем от жега на екскурзиите?

# 621
  • Beyond the Frontiers
Здравейте. Кой есенен месец е най-подходящ за Египет, така че хем да става за плаж, хем да не умрем от жега на екскурзиите?
Октомври

# 622
Здравейте.
Някой ходил ли е на тези две допълнителни екскурзии, които предлагат агенциите и би ли споделил мнение:

Вечерен круиз по река Нил с вечеря и ориенталско шоу
Вечерно шоу: Звук и светлина на Египетските пирамиди в Гиза

# 623
Ходили сме на Вечерното шоу звук и светлина на пирамидите - 2018 г. Не бих казала че много ми хареса. Шоуто беше на английски, но със сериозен акцент. В спомените ми е останало че съм гледала някакви картинки прожектирани върху пирамидите, ама какви точно Wink

# 624
Ние сме ходили на Вечерен круиз по река Нил с вечеря и ориенталско шоу. Не бях впечатлена. Ориенталското шоу не е нищо особено. Вечерната програма в хотела беше подобна. Самата вечеря е много слаба. Страшно много хора, наблъскани. Хапнахме нещичко набързо и излязохме на палубата. Там беше хубаво. Гледаш вечерен Кайро, много светлини, хубави сгради, подухва бриз...Само това ми хареса.

# 625
Здравейте,разполагам с една карта на Orange с остатък поне 3 GB интернет .Ако някой я иска нека да ми пише ЛС .Картата се намира във Варна, но мога да я изпратя с куриер

# 626
Някой знае ли защо в сайта на Аполо няма никакви екскурзии до Египет?

# 627
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
над 40 градуса е. не е за хора.

# 628
Може би още не са готови с тези за есента. Доста са любезни - ако им се обадите по телефона ще ви кажат.

# 629
Снощи се завърнахме от дезърт роуз бяхме с бебе на 11 месеца всичко мина добре ако някой има съмнения може ли да се ходи с малки деца отговора е може ние не бяхме единствените имаше бебета дори на по 6 месеца
Така за хотела почти без забележки относително чисто много красива градина любезен персонал сменят матраците на сграда 5000 не че на старите им имаше нещо но явно подновяват храната леко еднообразна задоволително качество
Вятър в началото духаше много и беше хладно а водата студена чак последния ден се стопли и стана приятна
Ходихме на разходка с лодка с прозрачно дъно но за 25 долара от хотела си резервирахме явно има по евтини така че разпитайте ние се излъгахме

Общи условия

Активация на акаунт