Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 991
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Имам тази рокля, но не мисля, че ще я нося, ако някой има интерес, с етикет. Купих я на цена 25.99 и я предлагам за същата

# 361
Дами, сдобих се с това яке на Zara- M размер, но ми е широко. Бих го разменила за S размер, ако на някоя от вас теснее.

# 362
Дами, имате ли впечетления за това яке 3046/050? Вталено ли е?

# 363
  • Варна
Как са номерата на детските размери на обувките? Отговарят ли?
Някой, ако е сравнявал с Адидас или има дължина на стелка на 36, 37 и 38 номер на Зара, ще съм благодарна!

# 364
  • Благоевград
Здравейте. Имам една поръчка за връщане в Зара, но току що видях, че от вчера /29.03/ връщането от адрес се заплаща около 7-8 лв. Другата опция е с автомат на Спиди, но в нашия град нямаме. Някой връщал ли е направо в офис на Спиди?

# 365
Ужас, тъкмо мислех да правя нова поръчка и сега това 😳
Само веднъж върнах от вкъщи, но все пак е приятно да знаеш че е безплатно. Ако е безплатно само от автомат на Спийди край за мен да поръчвам от тях, къде да го диря този автомат 😱
Офиса ми е най-близо и връщах почти всичко от офис, защото аз преценявам кога да отида за връщане, за получаване т.н. Единственото неудобство до сега на връщането от офис беше че трябва да си принтираш етикета за обратната поръчка. Аз нямам принтер и беше сваляне на флашка, ходене до книжарницата, после обратно вкъщи да лепя и опаковам. Под лев ми излезнаха всипкиге 8 поръчки от последното намаление, но пак си беше малко хамалогия. Ако си имате принтер вкъщи е вече друга работа.

# 366
Какъв автомат? Пише: "...Пунктовете за доставка..." Това са офисите на Спиди.
Скрит текст:
"Можете да върнете поръчката си безплатно чрез пункт за доставка в същата държава/регион, откъдето сте направили покупката.

Ако сте направили покупката като регистриран потребител: влезте със своето потребителско име и парола и от данните за Вашата поръчка можете да заявите връщане.
    Ако сте направили покупката като гост: заявете връщане, като щракнете върху връзката, поместена в имейлите, които сме Ви изпратили във връзка с поръчката.

Ще Ви изпратим имейл с етикет за връщане. За да изпратите пратката, залепете етикета върху пакета за връщане и можете да я предадете в който и да е офис на Speedy BG.

Имайте предвид, че трябва да оставите артикулите, които искате да върнете, в пункта за доставка в срок до 30 дни, считано от датата на изпращане на покупката Ви, преди да изтече срокът за връщане."

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 19:46 от Mi Ra 629058

# 367
  • Благоевград
Какъв автомат? Пише: "...Пунктовете за доставка..." Това са офисите на Спиди.
Скрит текст:
"Можете да върнете поръчката си безплатно чрез пункт за доставка в същата държава/регион, откъдето сте направили покупката.

Ако сте направили покупката като регистриран потребител: влезте със своето потребителско име и парола и от данните за Вашата поръчка можете да заявите връщане.
    Ако сте направили покупката като гост: заявете връщане, като щракнете върху връзката, поместена в имейлите, които сме Ви изпратили във връзка с поръчката.

Ще Ви изпратим имейл с етикет за връщане. За да изпратите пратката, залепете етикета върху пакета за връщане и можете да я предадете в който и да е офис на Speedy BG.

Имайте предвид, че трябва да оставите артикулите, които искате да върнете, в пункта за доставка в срок до 30 дни, считано от датата на изпращане на покупката Ви, преди да изтече срокът за връщане."

Когато цъкна на линка “Speedy BG” точно под Връщане на място, ми излизат само автоматите, следователно Благоевград изобщо не излиза при мен.

# 368
Охххх, от офис на Спийди е и си е безплатно. В Събота ходих. Спокойно!

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 23:07 от HappyRSmile

# 369
Прочетете това, което е в скрития текст. Никъде не цъкайте. Изпълнете написаното и си носете пратката в най-близкия до вас офис на Спиди.

# 370
Нещо не разбрах-връщането от офис на Спиди пак ли е безплатно или се плащат 7 лв след 29.03?

# 371
Нещо не разбрах-връщането от офис на Спиди пак ли е безплатно или се плащат 7 лв след 29.03?
Как така все още не е ясно? Някъде пише ли, че НЕ е безплатно? Thinking
https://www.zara.com/bg/bg/help/kak-se-pravi-vrushtane-h37.html

# 372
Здравейте!Някой знае ли кога са следващите намаления в Зара?Нещо от рода на mid season sale?!

# 373
Здравейте!Някой знае ли кога са следващите намаления в Зара?Нещо от рода на mid season sale?!

Някъде четох около 10-15 април.

# 374
Вчера в магазина една роля, която мерих преди две седмици беше с нова цена от 99 лв. сега е 109 лв., дори прозира етикета със старата цена 😠

Общи условия

Активация на акаунт