Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 963
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
Детските на ЗАРА точно са боклуци. От личен опит. Подариха ни много, то кофти материи, то неудобни кройки… Думи нямам. Не бих повторила.

# 466
  • София
Нямам търпение да видя какво ще е намалено. Детските неща май повече ме вълнуват.

Вече се вижда в сайта какво ще е намалено.

# 467
Вижда се и половината неща са изчерпани 😁. Вие какво сте харесали?

# 468
Мисля, че са завишени цените… Рокли на редовна цена по 90лв…

# 469
За съжаление е инфлация, не са ги завишили преди намалението.
Прегледах, но за сега не съм набелязала нищо. Каквото бях харесала се е изчерпало и не само се е изчерпало, но и вече го няма на сайта. Говоря за новата колекция. Бях решила да изчакам за някои неща, но уви явно другите не чакат. Не е драма, но бройките явно са малко.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 09:39 от Lale_Lili

# 470
https://www.zara.com/bg/bg/щампована-рокля-от-поплин-p03067341.html?v1=156411120&v2=2099453

Аз се чудя на тази рокля, но нямам идея как е реално. А и много ме дразни тая доставка от 10лв ... Grinning

# 471
Здравейте, имам едно питане понеже в моят град магазин на Зара няма и поръчвам неща предимно онлайн.
Днес от 20:00ч. в сайта им ще има намаления на някои стоки, та на няколко пъти се каня да поръчам дънки от там, но ме притеснява дали си заслужава, понеже някои техни панталони при изпиране страшно много се свиват като се има впредвид че ги пера на 30 градуса.

# 472
  • София
Здравейте, имам едно питане понеже в моят град магазин на Зара няма и поръчвам неща предимно онлайн.
Днес от 20:00ч. в сайта им ще има намаления на някои стоки, та на няколко пъти се каня да поръчам дънки от там, но ме притеснява дали си заслужава, понеже някои техни панталони при изпиране страшно много се свиват като се има впредвид че ги пера на 30 градуса.
Ами то всеки плат е различен, как да Ви го гарантираме?
Аз нямам дреха на Зара смалена след пране.

# 473
Ами то всеки плат е различен, как да Ви го гарантираме?
Аз нямам дреха на Зара смалена след пране.

Да, имате право.

Ще пробвам с някои чифт дънки хем да е от намаленията.Sweat Smile

# 474
Какво ще рече това: СТАНДАРТНА ДОСТАВКА - 9,95 лв / БЕЗПЛАТНО ЗА ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 100 лв (важи само за артикули без отстъпка) - Сега като е намаление, ще има доставка от 10 лева ли !?

Редактирам се: Попитах в чата, безплатна доствка за всички артикули над 100 лева, няма драма Laughing

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 16:45 от merym16

# 475
А знаете ли дали ще намалят цените още след няколко дни? И след колко? Не съм хващала до сега летните намаления и не съм запозната.

Зимата имаше период с всички ризи и рокли по 16лв, а после станаха и по 10лв. Има ли такава практика и през лятната кампания?

# 476
Има, но номерата се изчерпват. Цените падат, но и почти нищо хубаво не остава. Доставката е безплатна над 100лв, както обикновено.

# 477
  • софия
Цените падат всяка следваща седмица.

# 478
Всеки четвъртък намаляват с по 10%.
Последната седмица от намалението имаше тениски по 3-4 лева, парфюми по 3 лева, чанти по 5 лв. Разбира се всичко изчезва за секунди.
Миналата година за 20 лв и безплатна доставка до магазин поръчах 7 парфюма. Joy

# 479
  • Варна
Уоу, всичко в кошницата поръчах, но до магазина.
Уж над 100лв БД, а ми начисли 10лв и бързо промених да не ми се изчерпат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт