Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 960
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Аз май този сезон ще съм пас, нищо не съм харесала особено. Евентуално някоя тениска...повечето ми накупувани неща от Zara още си седят с етикетите, не ми се трупа още.

Но ще следя с интерес вашите покупки Simple Smile

# 481
  • русе
А защо  начислява 10 лв доставка

# 482
А защо  начислява 10 лв доставка

За да намалят спонтанните поръчки, които после се връщат до една...може би.

# 483
Последно начислява ли над 100 лева доставка или не? Че се обърках.

# 484
Последно начислява ли над 100 лева доставка или не? Че се обърках.
На мен ми начислява, и се отказах да поръчвам.

# 485
  • София
И на мен при 120 лв поръчка ми начислява 10 лв, пък и както в парадайса магазина не работи и аз съм пас. Ще изчакам ако паднат цените евентуално.

# 486
Да, направих сега проба. 167 лева от артикули само в намаление и начислява 9.95 доставка. Всичко хубаво съсипват... Sad

# 487
Аз пуснах една поръчка до магазин в 20:05 и ми пише безплатна доставка. Много тъпо, че са го променили.

# 488
Аз не поръчвам до магазин. Не обичам да се разкарвам по този начин, ако ще си губя времето на компютъра, то поне да ми дойде вкъщи. Ако ще ходя до магазин и ще се разкарвам, то ще си пробвам на място каквото има, когато реша и каквото реша. Знам че няма логика, но хем да им поръчам от сайта, хем да ме разкарват до магазин ми се струва отживелица. Да се бутам на опашка, да чакам да ми намерят поръчката, да е пълен магазина с хора, бутаница, шумове от викове и лигни. Това и преди Ковид не ми харесваше, а сега съвсем.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 06:37 от Lale_Lili

# 489
  • au bout du monde
Май ще се разходя до магазина да видя какво има.

# 490
Съгласна съм с теб Lale и аз така правих докато бях home office. Но сега не е удобно да мъкна кашоните из офиса. А мола ми е на 5 минути с кола и няма да се съобразявам с куриерите, които така или иначе не си спазват часовете.

# 491
Много странно с тази доставка, писах няколко поста по-рано. Попитах в чата днес и ми отговориха, че безплатна доставка е за сума над 100 лева за всички артикули, а то явно не е така. Стоях на телефона и точно в 8 всичко беше изчерпано от кошницата, пълен смях е това намаление, а и с тази доставка се излагат

# 492
  • Бургас
Пуснах едни дънки до магазин и нямах доставка. Ще изчакам да паднат цените. Уишлиста е доста голям, а цените не са ми достатъчно “промоционални”.

# 493
  • русе
Това с доставката е доста дразнещо  но поръчах, а при връщането как  е дали не  са направили и там промени? Нямах време  да  чета

# 494
БД е за неща над 100лв, ама ненамалени. Добавих, колкото да направя сумата. Голяма смешка. Ще има връщане.
И аз съм на мнение, че като ще пазарувам онлайн, не искам да ме разкарват до магазина в блъсканицата. Да ходя, да паркирам, да се занимавам…
Пфффф и всичко се изчерпва от намалените, а от ненамалените стои. Добре, че наистина искам една ненамалена рокля от доста време… Хайде, взех я, от мен да мине 💕😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт