Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 66 957
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Направих 3 поръчки до магазин под 100лв.и нямам доставка???

# 496
  • Варна
До магазин никога не е имало доставка.
Моята поръчка беше за 365лв, но само един артикул за 39.90лв на редовна цена и това се оказа разковничето. Нямам 100лв редовна цена.
Нищо, ще си я взема от магазина

# 497
Знам че не е за темата, но днес за първи път получих поръчка от он-лайн магазина на Манго. Възхитена съм. Сако, на редовна цена. Дойде със закачалка, отгоре с прозрачен плик който е запечатан, отделно имаше и хартиен плик в който беше сложено. Направо ме отвяха. Цените са същите като на Зара. Много ме изненадаха.

Снимката е набързо, сори за чаршафите 😅
А на Зара какви парцали ми идват. Извадени конци, скъсани ципове. Сега с тази доставка дето се плаща нещо съвсем ще ме изгубят. Защото и на редовна ьена пристигат така. Няма разлика намаление или не. За Зара говоря да не стане грешка.

# 498
  • софия
Всичко хубаво при Манго (от аулета), но връщането няма нищо общо със Зара.

# 499
  • София
Аз поръчвам редовно от Манго Аутлет. Всичко е в изрядни опаковки и кашони. Което не ми става, пускам в темата за размяна на Манго тук във форума. Или ОЛХ. Има решение. Не съм връщала нищо до сега.

Нищо не харесах от Зара. Нещата които искам, зелен ленен панталон и кожено яке черно не са намалени.

# 500
И аз поръчвам от Манго всеки месец най-малко два пъти.
Харесвам нещата им.

Нищо не ми харесва в намаленият на Зара.

# 501
И мен нищо не ме грабна, а и % намамление е малък, засега. Ще чакам по-големите намаления.

# 502
В дъ Мол в Зарата беше умерено пълно, но...пробните днес не работят. Смешници!
Мерих отвън някакви неща, удобно ми беше, но нищо не купих. И като цяло малко неща ми допаднаха, а на тези цени, ще ме почакат малко.

# 503
Аз имам повече дрехи от Манго отколкото от Зара, но до сега пазарувах от тях само на място. Тоест в 2та магазина в София.
Зара ме привлякоха именно с доставката и връщането. А сега като вече не е валидна.... Май ще се върна към Манго на есен вече ще бъда в София за постоянно.
В последните колекции неща Зара сякаш свалиха качеството. А и номерацията не отговаря. Скоро писах как сако XS ми беше широко. А пробвах модела в мола, същия размер, същия модел, от он-лайн магазина дойде поне с 1 до 2 номера по-голямо.
Получих днес от Манго и едно протмоне, но още не съм го отворила. Мисля че ще върви с чантата на Зара. Ще пусна снимка малко по късно ако някой иска да си направи комплект. А и вече са на намаление и двете. Аз ги взех на редовна цена. Мисля че горе долу си подхождат.
Моето е момента е подобно, също на Манго и е точно на 1 година. Бях го взела за 16 лева и чак сега запопна да дава фира, но има още живот в него.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 14:57 от Lale_Lili

# 504
В дъ Мол в Зарата ......, но...пробните днес не работят. Смешници!
Това умишлено ли?

На това намаление съм решила да не купувам нищо от Зара.

Трудно ли е връщането в Манго?

# 505
Не знам дали е умишлено това с пробните, но е много тъпо, недомислено...като не могат да предложат пробване, да пуснат намалението от следващия ден. Довечера си представям какво пробване ще настане в самия шоурум...Flushed
Аз нося размер М-Л, повече към Л. Пробвах бяла миди рокля С- чувал, тениска М- малееше ми и един панталон ХЛ- чувал (страхотно синьо с коланче). Добре, че ги облякох в магазина (бях с пола), че да не ги разносвам насам- натам.
Лаленце, комплекта ми допада много на мен.
Поръчах аз 2 рокли засега. Едната я похвали някой някъде из форума...на живо я видях днес, но малък номер, после се появи онлайн Л и я поръчах. А другата е ХЛ, ще дебна и Л...
Скрит текст:

От Манго и аз поръчвам, по намаление е същото парцалИЕ както и в Зара. Връщането е куцо, до Испания, Я поемат пощенските, я не, дори при дефектни артикули. Иначе връщането си е за сметка на клиента и не е никак евтино. Ако греша- поправете ме, моля, да не заблудя някого. Аз самата не съм връщала досега, надявам се да не ми се налага. Пускам го за размяна или по групите за продажби.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 15:52 от Анонимен

# 506
Това с хвалбите за Манго, е защото сте имали късмет 😁 може да прочетете по-обстойно темата за Манго, толкова дами са се оплакали колко дефектни неща пращат и лошото е, че от аутлета връщането ви е най-малко около 20 лв. За мен е пълно тото. Много хубави палта съм получавала, но и ужасни парцали…и съм се набутвала с доста пари, защото връщането е безумно тегаво.

# 507
От аутлета последно връщах преди 3-4 месеца. Най- евтино е с бг пощи излезе 33 лв малко над 2 кг. Плаща се на кг. Редовните също съм връщала безплатно беше.
Напоследък нищо не си харесвам Манго и скоро не съм поръчвала, та може и да ми е остаряла информацията.

# 508
В основния сайт на Манго връщането е безплатно. От аутлета  не е. Скоро получих дефектна тениска и ми върнаха парите за няколко дни от аутлета. На предното намаление от Зара си поръчах два панталона. Разшириха се ужасно много, на колената и на дупето се издуха.
На Манго панталоните са в пъти по-хубави.

# 509
  • Бургас/Пз
Поръчах аз 2 рокли засега. Едната я похвали някой някъде из форума...на живо я видях днес, но малък номер, после се появи онлайн Л и я поръчах. А другата е ХЛ, ще дебна и Л...
Скрит текст:
Днес бях с втората. Прекрасна е. Много удобна, супер стои и с кецове и с токчета.

Общи условия

Активация на акаунт