Онлайн пазаруване от ZARA и групата INDITEX - V тема

• 67 806
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
В момента е налично това палто в С размер, аз го взех и много ми харесва всичко в него . Доволна съм.

# 166
Някой да има М размер от тези панталонки и да иска да размени за Л:

Ами аз имам Л, които са ми големи и днес ги дадох за стесняване. Писах преди 1 седмица тук в темата за това.
Днес получих доста неща, учудващо си отговаряха  на размера и не бяха дефектни? Но имам 1 сак за връщане пак.
Оставям тези :

Ще връщам това яке от естествена кожа за 90лв. Размер М, отговаря си, без дефекти. Ако някоя дама го желае да пише.

Върнахте ли якето, може ли линк?

# 167
Здравейте, да ви попитам относно BERSHKA понеже виждам, че пише безплатна доставка до магазин как да го разбирам това?
Дали имат предвид, че физическият им магазин поръчва от онлайн магазинът им с безплатна доставка или примерно може аз да си поръчам до техен физически магазин и от там да взема дадена пратка с безплатна доставка?

# 168
  • Бургас/Пз
Някой има ли тези боти. Интересува ме дали са тежки?

# 169
  • София
Второто. Ти си поръчваш от онлайн магазина им с доставка до физически техен такъв.
Здравейте, да ви попитам относно BERSHKA понеже виждам, че пише безплатна доставка до магазин как да го разбирам това?
Дали имат предвид, че физическият им магазин поръчва от онлайн магазинът им с безплатна доставка или примерно може аз да си поръчам до техен физически магазин и от там да взема дадена пратка с безплатна доставка?

# 170
  • Благоевград
Попитах за този панталон, но така и не получих отговор. Днес го получих, много ми хареса. Хубава материя, приятен цвят, точен размер. Ако успея да хвана и сакото ще съм най-щастливата 😁

# 171
  • София
Не сме отговорили, защото не сме го купували.
Днес взех 1 чувал поръчки😱, от всеки вид по 2-3 бр.
Това яке го имам 2 С и 1 М и му се чудя, 70% вълна, тъничко изглежда, щерката вика, че не било практично за никакъв сезон. Аз го взех за панталон, дънки, уж зимно за февруари, март. Как мислите хубаво ли е?

Тази чанта я взех за дъщерята, но ми хареса и на мен и днес ми дойде моята.

От това имам 3 броя, чудя се

# 172
Този панталон и аз го заглеждах, но сякаш прекалено къс ми се стори и се отказах. Може и заради манекена да е. Понякога трудно се преценява.
Stefina, направо падам с теб, от къде ги намираш тези неща. Аз уж ровя много, но очевидно не достатъчно хаха. Жакетчето ми харесва, вече зависи наистина колко е плътно и с какво искаш да го съчетаваш. Ако е тънко и за март едва ли ще стане. Чантата е готина, браво. С удоволствие да си ги носиш.
Аз също съм доволна от някои неща днес, включитело и един панталон от Stradivarius. Изненада ме приятно.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 16:55 от tobsic

# 173
  • София
tobsic-те ме намират, лоша работа, покрай други излизат... и няма край. Но да ти кажа вече не ми е тръпка, уморих се 1м. от взимане постоянно на пратки, от Спиди, ходене до 3 мола за пратки, връщане, списъци, отмятания по тях... пробиване с часове на дрехите... и на децата им втъръсна от мен, викат, ох, пак ли модно ревю😃
Дебело е палтето, точно колкото зимните им вълнени палта от 250 лв., същият рипсен вълнен плат е.
Аз тази година взимам малко неща от магазините, че нямам сили и  за това да обикалям, но и късмета онлайн беше на моя страна това намаление. 🙏
Това бижу ме грабна за 6лв. тези дни от един мол.

# 174
Палтото и на мен ми хареса.
Ако е като на снимката е уау!
Защо и аз не виждам такива хубави работи ..

# 175
tobsic-те ме намират, лоша работа, покрай други излизат... и няма край. Но да ти кажа вече не ми е тръпка, уморих се 1м. от взимане постоянно на пратки, от Спиди, ходене до 3 мола за пратки, връщане, списъци, отмятания по тях... пробиване с часове на дрехите... и на децата им втъръсна от мен, викат, ох, пак ли модно ревю😃
Дебело е палтето, точно колкото зимните им вълнени палта от 250 лв., същият рипсен вълнен плат е.
Аз тази година взимам малко неща от магазините, че нямам сили и  за това да обикалям, но и късмета онлайн беше на моя страна това намаление. 🙏
Това бижу ме грабна за 6лв. тези дни от един мол.

Ако е на добра цена тогава и не си прекалила във връхните, го оставяй и си го носи. Ако имаше хс, бих го взела. Много е готино. Може ли линк, едва ли вече ще излезе, но все пак. И на чантата 😄

# 176
  • Благоевград
Не сме отговорили, защото не сме го купували.
Днес взех 1 чувал поръчки😱, от всеки вид по 2-3 бр.
Това яке го имам 2 С и 1 М и му се чудя, 70% вълна, тъничко изглежда, щерката вика, че не било практично за никакъв сезон. Аз го взех за панталон, дънки, уж зимно за февруари, март. Как мислите хубаво ли е?

Тази чанта я взех за дъщерята, но ми хареса и на мен и днес ми дойде моята.

От това имам 3 броя, чудя се

Имаш ли все още излишен размер С на якето или го върна? Много му се чудех преди няколко дни и сега се изкушавам като го гледам 😁
П.п. Чантата също е много хубава.

# 177
Някой случайно да се е добрал до тази рокля? 😃
Отдавна я дебна, но все са изчерпани S и M.

Леле тя е уникална, ще ми пратиш ли линк да търся Хс ?

Това е арт.номер на роклята
7964/026

# 178
  • София
Имаш ли все още излишен размер С на якето или го върна? Много му се чудех преди няколко дни и сега се изкушавам като го гледам 😁
П.п. Чантата също е много хубава.
[/quote]
Едното го пратих вече, другото сега щях да го връщам.
Tobsic-отказах се, връщам го.
https://www.zara.com/BG/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0- … =red_social_movil
9074/003-яке

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 13:11 от stefina

# 179
Щом така си го усетила, значи не е било твоето, връщай го Simple Smile
Някой да има това яке, дали е прекалено широко? Поръчах хс.

Общи условия

Активация на акаунт